Sankariainesta


Mac Miller - Best Day Ever

Edessä jälleen boakäärmettäkin pidemmän postauksen verran pelkkää jääkiekkoa, skipatkaa te kaikki, joita asia ei kiinnosta edes puolikkaan kiven verran. Teksti pääasiallisesti myös pelkkää tajunnanvirtaa, jos Volter Kilven Alastalon salissa tuotti sinulle vaikeuksia, vaikeuksia voi olla myös tämän tekstin sisäistämisen kanssa.


Yli vuosi sitten, 31.12.2012 kohtasin sen vuoden vähintäänkin urheilullisesti, ellen jopa henkilökohtaisesti pahimman pettymyksen, kun vuotta oli jäljellä enää seitsemän ja puoli tuntia.

Ufa, Venäjä, itäisin Eurooppa.
Suomen alle 20-vuotiaat pikkuleijonat hävisivät Ruotsille 4-7. Vuoden 2013 jääkiekon nuorten maailmanmestaruuskisat loppuivat Suomen kohdalta ennen kuin ehdittiin edes pelata vuonna 2013. Edessä oli vielä karsintasarja, sata kertaa nöyryyttävämpi ratkaisu, kuin tulla suoraan häntä koipien välissä kotiin.

Henkilökohtaisesti, kyseinen junnumaajoukkue oli mulle tärkeämpi, kuin mikään maajoukkue on koskaan ollut, ja voi koskaan olla. Teuvo Teräväisen jälkeen mä en osaa rankata jääkiekkoilijoita mihinkään selkeään listamuotoiseen lemppari/tärkeysjärjestykseen, mutta jos yhdessä joukkueessa pelaa kahdeksan suomalaissuosikkiani... Joel Armia, Markus Hännikäinen, Joonas Korpisalo, Matti Lamberg, Artturi Lehkonen, Petteri Lindbohm, Rasmus Ristolainen, Saku Salminen ja se Teuvo. Lisäksi tuon junnujoukkueen myötä opin pitämään suuresti Miro Aaltosesta ja Olli Määtästä.

Surullista oli paitsi se, että tuo joukkue loppui liian aikaisin, myös se, että nyt päättyneisiin kisoihin vain kuudella Iida tykkää-titteliä ansiokkaasti kantavalla pelaajalla olisi osallistumisoikeus. Viime vuoden junnukisoissa meni kaikki mahdollinen pieleen ja pahasti. Ennakkoon joukkuetta hypetettiin uskomattoman paljon. Me lähdettiin Venäjälle hakemaan kultaa, eikä mikään muu olisi riittänyt. Ei pelaajille, ei valmennustolle, ei mulle. Ekaan peliin lähdettiin takki auki, koska eihän Girgensolisittomalle Latvialle voida hävitä. Voitto läpsyttelemällä, takkia ei enää viitsitty laittaa kiinni, joten loput pelit olivatkin kylmää kyytiä. Tikulla silmään häntä, joka vanhoja muistelee. Mun silmät on melkein puhki.


26.12.2013-5.1.2014. Malmö, Skåne, Etelä-Ruotsi.
Turnaus, joka oli varmaankin kaikilla aika ajoin luokassa ei kiinnosta. Jopa mulle. Tällä kertaa mä en laittanut kelloja herätykselle kahta tuntia ennen peliä, jotta ehtisi tehdä tarpeeksi oheisnaposteltavaa, en pitänyt ottelu- ja tilastoseurantaa ruutuvihkoon, päntännyt statseja IIHF:n sivuilta, en edes katsonut pelejä blokaten muun maailman ympäriltäni, vaan saatoin ohessa vaikkapa tehdä ruokaa tai jutella äidin kanssa niitä näitä puhelimessa. Kanada-Sveitsi oli ainoa muiden maiden ottelu, jonka jaksoin katsoa kokonaan. Latasin vasta Tšekkipelin jälkeen puhelimeen virallisen kisasovelluksen. Joukkue joukkueena ei alkuun sytyttänyt, vaikka tää olikin Teuvon joukkue. Viime vuoden überlempparit-listasta vain kolme mukana tänä vuonna (voisin kyllä laittaa munuaiseni panokseksi että Saku Salminen olisi ollut joukkueessa ilman loukkaantumista), voisinko mä mitenkään löytää tästä joukkueesta uusia tykkään-kategorian pelaajia? Voisin, helposti.

Tää joukkue oli niin erilainen. Tältä ei odotettu juurikaan mitään. Hyökkäyspuoli täynnä nevahööd-kääpiöitä. Puoli Suomea heitti ruokailuvälineensä nurkkaan, kun ilmoitettiin, että Määttä ja Barkov eivät ole mukana. Jaaha, ei toivoakaan että voitaisiin voittaa peliäkään ilman Barkovia, kukaan muu ei osaa mitään. Kokonaisuudessa viimeistely oli aika-ajoin suorastaan luokatonta, kakkosmaalivahdin itseluottamus taisi saada aika kovia kolhuja, mutta tässä joukkueessa oli aina ne muutamat, jotka eivät luovuttaneet, jotka eivät lannistuneet yhdestä kiekonmenetyksestä, päästetystä maalista, laukauksesta kohti kattoa, hävitystä kaksinkamppailusta. Ne muutamat, jotka uskalsivat hävitä. Ja niiden nimeltämainitsemattomien muutamien ansiosta me päästiin kenties yllättävänkin pitkälle. Me hoidettiin koko turnaus!


4.1.2014. Suomi-Kanada
Odotin innolla, mutta sangen pessimistisin tuntein pelin alkua. Tää olisi vain yksi jääkiekkopeli muiden joukossa, Suomen voitto Kanadasta olisi jopa epätodennäköisempää kuin HPK:n voitto Hartwall Areenalla. Aloin katsoa peliä täydellä ihansama-asenteella, huomio kiinnittyi useammin epäoleellisuuksiin (kuten onkohan Curtis Lazar käynyt Mikko Kousan laukaisukoulussa ja miksei Matt Dumba pelannut numerolla 55?) kuin Suomen loistavaan avauspelaamiseen ja kiekonhallintaan.

Sitten kävi jotain. Mua alkoi kiinnostaa. Aloin elää tunteella, mua alkoi jännittää. Radio-ohjattavien ykkösen maalin jälkeen päästin eläimellisiä ääniä ja läpytyksiä, Arsin maalin jälkeen purskahdin itkuun. Selostin peliä puhelimitse kaverille. Seurasin Twitteristä mitä kanadalaiset ovat pelistä mieltä ja hain epätoivon hetkillä jääkaapin sijasta lohtua WhatsAppista. Nautin, kun Haapala "loukkaantui", ja Teuvo pääsi ampumaan. Eipä ole turhan usein Teuvon rankkari uponnut sisään kun mulla on ollut silmät auki. Canada is not Finland. Välillä noinkin päin. Turnauksen isoin ja ennen kaikkea kaunein voitto.

Kanada-peli oli mulle henkilökohtaisesti kiinnostavin turnauksen peleistä, koska Kanada oli joukkueena mielenkiintoinen. Oon useemman vuoden seurannut Pohjois-Amerikan junnusarjojen helmiä, ja joukkue nimien puolesta oli mulle Suomeakin tutumpi. Ei epäilystäkään, ettenkö olisi Kanadalle kultaa toivonut jos Suomesta ei olisi finaaliin asti ollut. Tärkeintähän olisi, että Ruotsi häviää.


5.1.2014. Suomi-Ruotsi
Finaaliahan oli pakko päästä katsomaan lähemmäs Malmöa, eli Helsinkiin! Lempipelaaja poskeen, mukaan lasten samppanjaa, varmuuden vuoksi. "Vi ska försöka förstöra den svenska festen och ta hem guldet." Itse pelistähän en muista juuri mitään. Veri kohisi korvissa, ja päässä pyöri vain yksi ajatus: meidän ei tarvitse voittaa kuin tämä yksi peli. Mä nauroin ja itkin ilosta ja surusta valtaosan pelistä. En ainakaan pysynyt hiljaa.

Pelin (ja ehkä koko turnauksen) suurin voittaja oli Juuse Saros. Aivan käsittämätöntä idiotismia valita Ruotsin Dansk turnauksen parhaaksi maalivahdiksi (2011Fasthdejavu). Tietty jos ruotsalaisdirektoraattien mielestä parhaan maalivahdin tärkein ominaisuus on suurin hasardipomputtelutaito... Eipä niistä ruotsalaisista ja heidän kriteereistään koskaan tiedä. Tärkeintä on, että luottamus Saroksen ja kenttäpelaajien välillä toimi, ja maalivahti todellakin oli se päämäärätietoinen muuri.

Näkihän sen nyt Suomeenkin asti, että Ruotsi oli kenttätapahtumissa ja hallinnassa valovuoden edellä. Lisäksi muutama raita-aasivillieläin siellä jäällä avitti parhaansa mukaan, eihän noita finaalipelejä nyt noin saisi tuomita! Silti se ei riittänyt. Se voittaa, kumpi tekee ne maalit ja Suomi teki enemmän. Olisi varmaan kannattanut käydä videotarkistamassa Ristolaisen jatkoaikamaalikin. Miracle on Ice jr.

Joukkue, jolta kukaan ei odottanut mitään, voitti kultaa. Joukkue, jolle esitin vaikeasti tavoiteltavaa, mutta joka pakotti mut rakastumaan. Joukkue, jonka kapteenina toimi mulle tärkein pelaaja ikinä. Joukkue, jonka mukana mä en ollut, mutta jonka mukana mä voitin. Elämäni suurin voitto.


6.1.2014. Kauppatori, Helsinki
Torilla tavattiin. Kultajuhlat oli pakko saada. En muista, milloin olisin viimeksi ollut yhtä iloinen, mitä olen ollut viimeiset 24 tuntia.

Mä en ehtinyt nähdä summerinjälkeisfiiliksiä kuin hetken, mutta mun ehdottomat lempparit oli Ristolainen machotuulettelemassa Peppi Pitkätossu-peruukki päässä, Pikkuleijonain Kauhukamarikuoro, ja jonkun "et saa"-tiuskaisu Hussolle kun pokaalia ojennettiin Lehkoselle. Harmi, että junnukisat ei ole Suomessa mediaseksikäs brändi. Voisin hakea vaikka kuun taivaalta, jos tästä saisi DVD-koosteen.

1. ja 3. kuva We♥it

92 kommenttia

  1. Viime vuoden katastrofi oli kyllä täysin Tomek Valtosen syytä siellä valmennuksessa. Äläkä edes yritä selittää ettet tiedä miksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Perusteluja tälle? Mä muistan kyllä viime vuoden ruikutukset "Tomekin luottopelaajat, Tomekin joukkue, Tomek käskyttää, Tomek päättää kuka pelaa ja milloin ja missä"... Tomek Valtonen ei ollut vuoden 2013 Suomen nuorten jääkiekkomaajoukkueen päävalmentaja. Harri Rindell oli. Päävalmentajalla on viimeinen päätäntävalta, ja JOS (epäilen suuresti) asia on ollut niin, että Tomek on määrännyt kaiken peluutuksen, päävalmentaja on tehnyt virheen kun ei ole laittanut apuvalmentajaansa kuriin, vaan hymyillyt ja antanut "viime vuoden katastrofin" tapahtua. Ainakin itse muistan valmentajien toimintaa vakoillessa, että Rindellin tsemppaus oli nolla eikä juuri ottanut joukkueeseensa kontaktia, kunhan hymyili hajamielisesti.

      Poista
  2. Mielestäsi kisojen suurimmat onnistujat?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kivi. Mäenalanen. Ristolainen. Saros. Teräväinen. Aakkosjärjestyksessä.

      Poista
  3. Sulla on kyllä tosi kauniit huulet :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Epämuodostuneet ja rumat. Sulla on kröh kröhm miten sen nyt sanois kohteliaasti turpea ja leveä tasapaksu mitä afrikkalaisperäisellä kansalaisella, ylähuulessa ei selkeää amorinkaarta ja kapea ja rajat ovat epätasaiset.
      http://data2.whicdn.com/images/2058421/4550253751_759281d09e_o_large.jpg
      http://data2.whicdn.com/images/60643405/large.jpg näissä kuvissa näet hyvän esimerkin täydellisistä huulista. Sinun huuliasi ei voi vitsilläkään kutsua kauniiksi.

      Poista
    2. Tiedostan huulieni vajavuudet ilman linkkejäkin, kiitos vain.

      Poista
  4. En jaksanu lukee lyhyempii postauksia pliis.

    VastaaPoista
  5. Onkohan tää blogi nyt ihan oikea paikka tollaselle vuodatukselle?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä kirjoitan blogia omasta elämästäni ja siitä, mikä on mulle tärkeää. Kuten esimerkiksi tämä.

      Poista
    2. Oon samaa mieltä ja suosittelen poistamaan tekstin. Pilaa blogin ilmapiirin tollanen valittaminen ja kukaan ei varmaan jaksa lukea ellei kiinnosta jääkiekko.

      Poista
    3. Onneksi en varoittanut asiasta jo ihan postauksen alussa! Vitut mistään ilmapiiristä, enkä todellakaan lähde poistamaan. Omapahan on blogini.

      Poista
    4. Jep, kerro kavereilles tai vaikka jatkoaikaan tälläiset. Ketään sun lukijaa ei kiinnosta.

      Poista
    5. Kommenttimäärästä päätellen, kohtuullisen montaa kuitenkin.

      Poista
    6. Hei ämmä, sä saat PALAUTETTA blogistasi, eikö sun pitäisi ottaa se vastaan nöyrästi eikä vittuilla palautteenantaille? Saat näin kehittämisideoita ja postausideoita. Vai eikö sinua kiinnosta lukioidesi toive ja lukiat ylipäätänsään?

      Poista
    7. Palaute on aina tervetullutta, mutta se ei velvoita minua noudattamaan sitä. Tottakai huomioin kaikki postaus- ja parannusehdotukset, mutta eri asia on, pystynkö niitä toteuttamaan, ja jätänkö kirjoittamatta minulle tärkeästä aiheesta koska tein postauksen vaikka perunoista, tulen silti loukanneeksi jotakuta. Se ei kerro siitä, välitänkö lukijoistani vai en.

      Poista
  6. Inhottavaa että olet noin katkera ja kuittailet inhottavasti vastustajalle, vaikka Suomi voitti joka on pääasia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onhan se pääasia! Mun kirjoitustyyliin, ja asioiden vastaanottotyyliinkin vaan kuuluu se joskus asiatonkin piruilu. Mä en väitä olevani katkera, mun mielestä Ruotsille saa vähän kuittaillakin liiasta itsevarmuudesta.

      Poista
  7. Eikö muka 2011 miesten finaali ole sulle tärkein?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei. Ei todellakaan mene mitenkään huikeudessa tämän edelle. Tämä on vain mun henkilökohtainen mielipide.

      Poista
    2. Koska en kasvanut kiinni siihen joukkueeseen samoin tavoin mitä tähän.

      Poista
  8. Luoja, sait just aikuisen ihmisen kyyneliin tuolla tekstilläsi. Et siksi, että olisin jotenkin intohimoinen jääkiekkoon ja tietäisin niiiin miltä susta tuntuu, vaan siksi, kun osaat oikeasti kirjoittaa todella hyvin, ja kuvailla miten ja miksi jokin on sulle noin tärkeää.

    VastaaPoista
  9. Netissä on materiaalia kultajuhlista ja näkyy hyvin miten sä itket.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo vähän pääs murtumaan padot. Linkkaa tänne, haluan nähdä :D

      Poista
  10. Pelkkien tilastojenkin valossa Forsberg oli 1000 kertaa parempi kuin sinun rakas Teuvosi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pelkillä tilastoilla: FF 4+8=12, +/- +3, vs. TT 2+13=15, +/- +11.
      Johtuuko toi Forsbergin tuhatkertainen paremmuus kenties siitä, että maaleja oli kaksi enemmän mitä Teuvolla?

      Poista
  11. Mitä mieltä olet tuosta että voittomaali oli paitsio eli Ristolainen ansaitsee turhaan kunniaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huoh. Se kuva mitä olen tilanteesta nähnyt, kiekko on enää hädintuskin silminnähtävästi viivan päällä, ja näitä tälläisiä viheltämättäjättämisiä on jokaisessa pelissä, myös finaaleissa. Itse pelitilanteessa en huomannut mitään paitsion tapaistakaan, ja koska kyse on vain parista sentistä ja sekunnin sadasosasta, eivät tuomaritkaan huomanneet, joten maali hyväksyttiin. Ristolainen ei todellakaan ansaitse turhaan kunniaa, vaan on sen ja paljon enemmänkin ansainnut omalla suorittamisellaan. Ja musta on todella inhottavaa, että Suomessa lähdetään ehdoin tahdoin kaivelemaan kaikkia mahdollisia virheitä, eikä voida olla vain iloisia mestaruudesta. Aina on väärin voitettu.

      Poista
  12. Jätit edellispostauksessa vastaamatta mun kommenttiin vaikka julkaisitkin sen missä kysyin kun olet sanonut että Griffin Reinhart on sun suosikkipelaajasi. Niin pakko kysyä, ettet vain ole Oil Kingsien faneja ja muutenkin läheisissä tekemisissä koska aika outo valinta suomalaiselta lemppariks kun ei noi WHL:t taida olla mikää seuratuin sarja Suomessa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anteeks :( Mä muistan kyllä kirjoittaneeni pitkän sepustuksen siihen, mutta unohdin painaa "lähetä"-nappia. Ei, mä en ole Oil Kingsien fani, enkä seuraa WHL:ää, en edes CHL:ää tai muita juniorisarjoja mitenkään aktiivisesti. Ehkä kymmenkunta peliä kaudessa, viimeeksi joululomalla Kingston-Ottawa syistä Sam Bennett ja Alex Lintuniemi.

      Yleensä juttu menee niin päin, että bongaan jostakin (junnukisat, draft-ennakot) pelaajan, ja jos youtubesta ei löydy tarpeeksi hyviä highlightseja tai pelaaja vaikuttaa erityisen kiinnostavalta, saatan katsoa pelejä.

      Esimerkiksi Griffinin tapaus. Mä kiinnostuin jätkästä aluksi nimen perusteella (kuka idiootti että antaa lapselleen nimeksi Aarnikotka?) joskus vuoden 2012 alkumetreillä tehdessäni omia draft-ennakoitani. Tykkäsin jätkän peli-ilmeestä niin paljon, että katsoin kyseisen kevään aikana useammankin EOK-pelin.

      Samoin kävi viime keväänä Nikita Zadorovin ja London Knightsin (ehkä vähän Olli Määttäkin vaikutti asiaan) kanssa. Myös Shea Théodoren pelattua hyvät U18-kisat, Seattle alkoi kiinnostaa.

      Tänä keväänä sama taitaa käydä niin Red Deerin ja Haydn Fleuryn kuin Kitchenerin ja Ryan MacInnisin kanssa. Leon Draisatlista kiinnostuin jo viime vuoden U20-kisoissa, mutta havaitsin vasta tämän vuoden kisojen aikana, että on kesällä varattavissa, joten pitää alkaa seuraamaan Prince Albertin otteita.

      Viime kaudella vielä EOK kiinnosti Griffinin otteiden takia, joka on siis mun suosikkipelaaja kanadalaisista (menee myös NHL-miesten ohi), joskaan ei edes unissani pystyisi haastamaan Teuvoa. Tykästyin myös Curtis Lazariin, mutta tällä kaudella en ole löytänyt EOK:sta ketään uutta kiinnostavaa.

      Poista
    2. Kuka idiootti antaa lapselleen nimeks Iida-Lotta?

      Poista
    3. Mun vanhemmat. Musta meinasi tulla Loviisa Eeva-Lotta, mutta onneksi isä sai vähän taottua järkeä äidin päähän. Loviisa ois kyllä voinut olla jännä nimi, mutta yhdysnimiä en jaksa ymmärtää.

      Poista
    4. En lähtis yhtään lällättelemään toisen nimestä jos oma nimi on noin järkyttävä. Tarkotti se Griffin Suomeksi mitä vaan, pitkää ja vaikeaakin sanaa, se ääntyy ylväästi Gryifin. Iida-Lotta puolestaan kuulostaa rumalta kaikilla kielillä, varsinkin suomeksi. Tosin ruma nimi on ihan omistajansa näköinen.

      Poista
    5. Gryifin kuulostaa kyllä ylväältä, menisköhän maistraatissa läpi jos kävisin vaihtamassa itselleni nimen, joka kelpaisi teille lukijoille? ;)

      Poista
  13. Haluaisitko sä kiekkovaimoks? Olitko eilen Helsingin yössä kuola valuen pikkuleijonien perässä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En haluaisi enkä ollut, en yössä enkä kuolaa valuttamassa.

      Poista
    2. Vaikka haluaisitkin, oot niin ruma ettet yhdellekään jääkiekkoilijalle kelpaisi! Varsinkin kun olet niin olevinasi joku Tamminen vaikket ymmärrä m-i-t-ä-ä-n jääkiekosta. Teet itsestäsi vain naurunalaisen. Tuskin kelpaat yhdellekään miehelle, ällötys!

      Poista
    3. Näin se asia taitaa olla.

      Poista
  14. Toi on aika sairasta toi vihas barkovia kohtaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Viha on aika voimakas sana. Barkovin näytöt eivät ole olleet riittävät hypetykseen suhteutettuna, joten hän ei ansaitse arvostustani.

      Poista
    2. paskat barkov sun arvostuksellas tekee.

      Poista
  15. Mitä sillä Saku Salmisella ois tuolla tehnyt? Ikinä kuullutkaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sen olisi voinut laittaa vaikka aloittamaan ja olisi tuonut pari lisäsenttiä hyökkäysosastolle. Aivan huikea kahden suunnan hyökkääjä ja asennepelaaja, tutustu ihmeessä jos ei ole tuttu tapaus!

      Poista
  16. meeks hallille tänää?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En. Nää on näitä tiistaitorstain saipakalpoja, jotka ei kiinnosta niin paljon, että viitsisin uhrata muutenkin kiireisestä päivästä yli kaksi tuntia matkustamiseen.

      Poista
  17. Mikko Kousan laukaisukoulu! :D <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Koulu, jonka opeilla kukaan ei saa osumaa aikaiseksi.

      Poista
  18. Hyi vittu oot sairas kun toivot toisen pelaajan loukkaantumista, että oma lempparisi pääsisi loistamaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tällä hetkellä olen täysin terve. Kyseessä oli nerokas taktikointi, rankkariheikkoa Haapalaa rikottiin käteen, ja rikottu pelaaja vetää rangaistuslaukauksen, ellei ole loukkaantunut. Haapala feikkasi että käsi on pipi, joten Teuvo stunttasi menestyksekkäästi.

      Poista
  19. Onneksi et ollut meidän kanssa samassa baarissa, oot niin vitun ruma et iso osa joukkueesta ois saattanut alkaa laattaan syystä ruma ämmä eikä viina. Sun jääkiekko "tietämys" on pelkkää paskaa.

    Terveisin: eräs mestaruusjoukkueesta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa vain sinä mysteerileijona <3 Ensiksi megalomaanisen isot onnittelut sinulle ja koko joukkueelle, sekä ennen kaikkea kiitokset siitä, että voititte tuon MM-kullan. Pitkän penkkiurheilijaurani aikana en ole tuntenut toista noin hienoa voittoa.
      Mietin toki baariin lähtemisen mahdollisuutta, mutta jätin väliin juurikin siitä syystä, että tiesin että vitun ruma olemukseni olisi saattanut aiheuttaa jollekulle huonovointisuutta, enkä halunnut pilata sankareideni iltaa. Kyllä viinasta oksentaminen on ainoa miehekäs oksentamisen muoto!
      Hyväksyn itsekin sen, etten koskaan voisi ymmärtää jääkiekkoa yhtä hyvin mitä sinä.
      Vaikka sinä et selvästikään pidä minusta, minä arvostan sinua suuresti <3 oot rakas <3


      P.S. uskoin melkein.

      Poista
    2. joo ei tosissaan ollu kukaan meistä leijonista toi kommentoija mut hyvä sinänsä ettet tullu baariin koska siellä oli vähän tasokkaampi tarjonta mitä sinä oot, oisit jääny yksin eikä haluta aiheuttaa kellekkään pahaa mieltä...
      T:OIKEA MAAILMANMESTARI-2014

      Poista
    3. :"D Repesin tuolle "uskoin melkein". Hyvä Iida! Kyllä jollain on mielenkiintoa ja intoa tulla haukkumaan jokaista sun postausta :( Melkein voisin nätisti sanoa että on hiekkaa jossain aukossa ja aika paljon. Älä sinä välitä vaan jatka samaan malliin! :)

      Poista
    4. Mistä teitä valeleijonia oikein tulee? :D

      En mä jaksa tällaisesta välittää. Omapahan on elämänsä, ja jos se on noinkin tylsä... Sääli heidän kannaltaan :) Onneksi mulla riittää energiaa muihinkin asioihin kuin kanssaihmisten aiheettomaan loukkaamiseen.

      Poista
    5. Hahahaha. Joo baarilkärpäses onkin niin loistava tarjonta(naisissa) ja kauheet naamarajat et varmaa iida ei ois ees päässy joo sisää. Huutonaurua näolle "leijonille". Jotkut vois hankkii elämän tai painuu takas av:lle.

      Poista
  20. Ihmeellistä kommentointia joiltakin anoilta. Tottakai nainenkin saa tykätä jääkiekosta ja iloita tästä voitosta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinhän sitä luulisi :DD Mutta vaikka minä blogissani kertoisin, että Norjan pääkaupunki on Oslo, saisin silti n. 20 kommenttia tyyliin "eipäs ole ku tromssa vitun idiootti oot muuten ruma".

      Poista
  21. Sulla on kivanväriset hiukset :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en vielä itse ole tyytyväinen, odotan, että oma värini on kasvanut kokonaan takaisin :D

      Poista
  22. On toi nyt aika mediaseksikäs ilmiö kun joka päivä tulee uutisia aiheesta VIRTASELLA NÄMÄ BOKSERIT KULTAJUHLISSA-KATSO KUVAT, iltapäivälehtien kannet, ja ihkuttavat teiniblogistit vievät tietoa eteenpäin. Ja minuahan lätkä ei kiinnosta paskaakaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon itekki yllättynyt kuinka paljon pikkuleijonat on ollut esillä. Mutta en valita tippaakaan ;)

      Poista
  23. " Mutta vaikka minä blogissani kertoisin, että Norjan pääkaupunki on Oslo, saisin silti n. 20 kommenttia tyyliin "eipäs ole ku tromssa vitun idiootti oot muuten ruma". Loistavaa kommentointia sulta, täältä saat kyllä ison hatunnoston! Aina on urputtajia, sulla ainakin sanavalmius loistavaa, pidä siitä kii! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pidän kyllä, kuuluu luonteeseen aika vahvasti :D

      Poista
  24. Eipäs oo Lennu kommentoinu sulle mitään moneen päivään...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eipäs se Lennu elä minun blogiani varten :) Ei joka paikkaan tarvitse olla suuna päänä kommentoimassa, jos ei ole mitään asiaa.

      Poista
  25. Et ole sankariainesta lehmä.

    VastaaPoista
  26. Voitko tehdä samanlaisen postauksen mitä Mungo-Anna http://www.rantapallo.fi/mungolife/2014/01/07/finally/
    Suomen Olympiajoukkueesta?
    Haluaisin kuulla sun mielipiteesi, kun sinä selkeästi tiedät ja ennen kaikkea ymmärrät jääkiekosta enemmän mitä tuo Anna.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei :D
      En uskalla enkä oikeastaan edes halua tehdä kyseisestä aiheesta postausta, koska kyseessä on niin vahvasti mielipideasia. Jos jo tästä postauksesta, jossa kerron, kuinka olen iloinen, nousi näin valtava paskamyrsky, en halua tietää miten helvetti repeäisi, jos mä olisin jotain mieltä.
      Parilla sanalla, yhden maalivahdin vaihtaisin kokonaan, pakistosta löytyy pari täysturhaketta ja hyökkääjissä muutama erittäin mielenkiintoinen valinta. Jännä nähdä, miten joukkue käytännössä toimii.

      Poista
  27. Voisitko kertoa vaikka kolmella lauseella, että MIKSI fanitat pikkuleijonia noin intohimoisesti, vaikka oletkin jo 21 vuotias vaikkakin jälkeenjäänyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. 1) Koska musta on mielenkiintoisempaa nähdä ja oppia tuntemaan pelaajia jo ajalta, kun he vasta pelaavat tietään huipulle, ja nähdä se heidän kasvunsa.
      2) Esimerkiksi Rasmus Kulmala, johon tykästyin 2012 U18-kisoissa, liigassa Jokereita vastaan pelatessaan uinut niin syvissä vesissä (ja mulla ehkä ollut keskittyminen enemmän Jokeripelaajissa kuin Kulmalassa), mutta tämä turnaus osoitti, että se maltillinen mutta rohkea Kulmala ei ole kadonnut, vaan esimerkiksi liike on parantunut huimasti vajaa kahden vuoden takaisesta.
      3) Ja koska valtaosa minun lempipelaajistani tällä hetkellä edustaa tätä alle 20-vuotiaiden ikäluokkaa.

      Poista
    2. Mutta tärkein kysymys, MIKSI HELVETISSÄ fanitat itseäsi nuorempia pelaajia.

      Poista
    3. Tää on vähän tällainen luonnollinen sykli. Kun jääkiekkoa seuraa aktiivisesti, useita liigoja, pääsee näkemään paljon pelaajia. Siinä sitten huomaa pitävänsä joistakin pelaajista, huomaa katselevansa tiettyjä pelaajia uusin silmin esimerkiksi pelaajan kehittyessä parempaan (mun pelaajamakuani miellyttäväksi), tai mukaan loikkaa kokonaan uusia miehiä, joista tulee lempipelaajia, iästä huolimatta. Mulla oli muutama vuosi takaperin sangen iäkäs toi lempipelaajaosasto, mutta nyt, kun valtaosa heistä ei enää pelaa, uusia suosikkeja alkaa löytyä sieltä ammatilaisuraansa aloittelevista.

      Teuvo Teräväinen pääsi pujahtamaan mun lempipelaajakseni Demitran kuoltua, ja hänen pelejä seuratessani olen uhrannut paljon aikaa junnusarjoihin. Sitä kautta olen pelillisesti tutustunut moneen huikeaan nuoreen jamppaan ja tykästynyt. Ilman Teuvoa tuskin olisin suhtautunut yhtä intohimoisesti junnupeleihin, ja suosikit olisivat löytyneet muita teitä. Olen mä viimeisen vuoden aikana tykästynyt muihinkin kuin itseäni nuorempiin junnuihin. Esimerkiksi Ales Hemskyyn pääsin hurahtamaan kunnolla.

      Poista
  28. Ihan jatkoa ajatellen, voisit lisätä tunnisteet näihin postauksiin, jotta jatkossa me joita jääkiekko ei kiinnosta vittuakaan voisimme lukea vain niitä kategorioita jotka kiinnostaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo voisin mä ne tunnisteet lisätä, jos vain keksisin sellaiset :DD oon huono kuvailemaan yhdellä-kahdella sanalla, varsinkin kun mun postaukset sisältää yleensä koosten parista päivästä joissa ehtii tapahtua niin ruokaa kuin kavereita kuin Mymmeliä kuin jääkiekkoakin.

      Poista
  29. Se oli Ristolainen joka ei suostunut antamaan pokaalia Hussolle.

    VastaaPoista
  30. Parannusehdotus blogiin olisi että lopettaisit koko paskan ja vaikka samalla itsesi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :))))))) ihan kiva ehdotus, mutta taidan kuitenkin jättää toteuttamatta.

      Poista
  31. No niin voitosta on kohta viikko eikö tämän voisi jo poistaa tämän postauksen vai eikö sinulla ole muuta elämässä mielessä? Jos ihkuttaisit jatkossa näitä teinipoikia jossain one direction fanikanavalla tai vaan pelkästään kavereillesi, muttet blogissa missä on riski että joku asiaa inhoava joutuu saastuttamaan silmiään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tällä hetkellä on paljonkin muita asioita elämässä mielessä. Mä en fanita One Directionia, joten mulla ei ole niiden fanikanaville mitään asiaa. Postausta en poista, koska se on mulle tärkeä, ja haluan muistella noita hetkiä luultavasti myöhemmin. Kaveritkin ovat jo tainneet saada yliannostuksen minun hehkutuksistani, eilenkin Johannan luona kahvilla multa ei juuri muita tarinoita irronnut kuin tippa linssissä kultajuhlien muistelua :D

      Poista
  32. Oot tosi kaunis noissa kuvissa!:)

    VastaaPoista
  33. Ja jatkan tuohon kauneuden kehumiseen, että löysin tän blogin jostain äsken, en ees muista mistä, ja selailin tätä läpi. Kiva blogi!:)

    VastaaPoista
  34. En halua loukata, mutta sun blogi ei oo varmaan mitenkään tositosi luettu, niin miten hitossa täällä voi silti olla näin paljon tuollaisia kehitysvammaisia kommentteja???! :D Ihan oikeesti, kirjoittaako niitä yksi ja sama ihminen? Miten joku voi vihata sua niiiiin paljon, kun mielestäni olet ihan tavallinen nuori nainen joka seuraa miljoonan muun suomalaisen tavoin lätkää :D Siis dafuq!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Loukkaat nyt kehitysvammaisia tuolla kommentillasi. Mulla on vain väärät mielipiteet, koska en tykkää just niistä joukkueista ja pelaajista, joista kuulemma kaikkien pitäisi :D

      Poista

Toivottavasti jätät edes jonkinlaisen puumerkin käynnistäsi :) Pyrimme vastaamaan kaikkiin kommentteihin!

Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, tai kommenttisi on herjaava, loukkaava tms. älä tule tänne tai mene muuallekaan vinkumaan kun epäasiallinen kommenttisi on poistettu.