dobré ráno


Periaatteessa mä saisin nukkua viikonloppuaamuisin pitkään. Arkisin urheat raksamiehet aloittavat takapihan räjäyttelyn ja vielä äänekkäämmän räksytyksen jo seitsemältä - kesällä! Jotenkin siihen metelinpuutteeseen säikähtää näin viikonloppuna, eikä yksinkertaisesti osaa pysyä peiton alla. Ihan kuin kesälomalla ei voisi tehdä muuta kuin nukkua.

Viikonloppuisin mulla on aikaa tehdä ja syödä aamupalaa. Jos sää sallisi, nauttisin sen parvekkeella. Nyt tuuli on niin navakka, että salaatit ja katkaravut lentäisivät tiehensä. Onneksi lähes yhtä hyvä aamupalaseuralainen kuin aurinko ja raitis ilma, on Avara luonto. Se on melkeinpä ainoa ohjelma, jota muistan katsoa televisiosta.

Mikä riemu huomata Iltasaatanan palanneen. Hyvä keino kiertää mun huonosti sujuvaa iltapäivälehtien klikkihuorausotsikkoboikottia. Kaikki muuthan tiesivät tästä comebackista varmaan jo viikko sitten.

Ei kommentteja

Toivottavasti jätät edes jonkinlaisen puumerkin käynnistäsi :) Pyrimme vastaamaan kaikkiin kommentteihin!

Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, tai kommenttisi on herjaava, loukkaava tms. älä tule tänne tai mene muuallekaan vinkumaan kun epäasiallinen kommenttisi on poistettu.