Sehän on hidas ja pitkä protesti

Koska olen aivan liian laiska, jotta Dubliniin kakkosen hanoille tieni veisi, päädyimme Jonnan kanssa viettämään tyttöiltaa meillä. Mä olen aina ollut hyvä majoittamaan kaukomailta, kuten Tampereelta tulevia matkailijoita, joten pyjamabileet passasivat paremmin kuin hyvin. Itse edustin oman joukkueen paidassa, tarkemmin sanottuna Ruud van Nistelrooyn kymppipaidassa vuodelta 2004, josta ovat Vodafonet kuluneet aikapäiviä sitten pois.


Lämpöähän oli kunnioitettavat 9 astetta, joten me päätettiin julistaa syyskausi avatuksi kynttilöiden ja rommitotin voimalla. Vähän ennen yhtätoista kipitin shortseissa kauppaan ostamaan oleellisuuksia, kuten pakastepizzaa, sipsejä ja limpparia, toivottavasti ei pöpöt ehtineet iskeä! Pitänee kaivaa pidempiä vaatteita jo kehiin.


Jonnan kanssa sitten paitsi syötiin ja juotiin lisäaineita ja muita epäterveellisyyksiä, myös ihailtiin auringonlaskuja ja ideoitiin. Mä olen suorastaan loistava kehittelemään erilaisia juomapelejä, mutta en koskaan pääse testaamaan niitä käytännössä. Nyt kirjoitettiin 90-luvun legendaarisinta kotimaista sarjaa kunnioittaen Kyllä isä osaa-juomapeli. Päätettiin ottaa se mun jokaisen Nekalavisiitin kohokohdaksi. VR:n tarjouksia odotellessa!

Pakko vielä jakaa tähän loppuun suru-uutiset. Ben Eaves, lasiluilla varustettu huippuluokan yksilötaidon omaava sentteri ja täysi Jokerisydän lopettaa uransa pitkän loukkaantumiskierteen vuoksi. Aika julistaa sentterinmetsästys virallisesti alkaneeksi.
Thank you for everything, Ben! Take care, you'll never be forgotten.

12 kommenttia

  1. Mistä sä voit tietää syyt minkä takia joku kiekkoilija lopettaa.. Mitä muutenkaan joku pikku tyttönen tietää jääkiekosta? Ei jää turhaa narria ikävä ja nyt huomaatte, että se joka toiselle kuoppaa kaivaa, tipahtaa itse.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ben Eavesin loukkaantumishistoria nyt on surullisenkuuluisa, ihan googlettamallakin huomaa heti. Päätöksen syyt ovat näkyvissä myös Jokereiden tiedotteessa. Turha narri? Eaves nauttii kunnioitusta ihan muistakin leireistä. Tipahtaa itse? Ei kai sulla nyt oo mielessä mikään sairas "toivottavasti se on joku narri joka kärsii.."-ajatusmaailma?

      Pikkutytöt voivat tietää yllättäviäkin asioita jääkiekosta.

      Poista
    2. Sellainen se karma on. Yhtä lailla sinäkin varmasti ilkuit kun teloitte Peltosen ja hänellä oli edessä uran lopetus. Siinä oli vielä kyse legendasta eikä mistään tuntemattomasta tusinapelaajasta. Kyllä, mä nautin aina kun narri itkee. Enkä arvosta ketään teilkäläistä. Joten hyvä että lopetti.

      Poista
    3. Peltosen uran loppuminen olikin koskettava ja traaginen tapaus, jonka johdosta vietin poikkeuksellisen pitkän suruajan. Eiku...

      Mä en henkilökohtaisesti ymmärrä miten kukaan, jolla on tunneäly edes puolitasolla, viitsii tulla laukomaan jokerifanina profiloituneen blogiin jotain narrisadismifantasioitaan. Ben Eavesiahan ei voi edes vitsillä kutsua tusinapelaajaksi, mutta ymmärrän kyllä jos ei ole nimi jäänyt mieleen.

      Mä olen pahoillani jokaisen puolesta, jonka ura loppuu loukkaantumisiin. Oli sitten kyseessä maailmanmestari tai Ville 19 vee Honkajoen vitosdivarista. Jääkiekon tarkoitus on olla viihdettä ja urheilua, ei vammauttaa ja heikentää kenenkään elämänlaatua.

      Poista
    4. Ketään ei kiinnosta jääkiekko, miksi jauhat siitä ihan jatkuvasti blogissasi?

      Poista
    5. Minua kiinnostaa. Kirjoitan blogia itselleni tärkeistä aiheista.

      Poista
  2. Onks toi ihan oikea Dublin vai mitä tarkotit sinne lähdöllä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Dublin on yksi harvoja siedettäviä baareja täällä Lahdessa :D

      Poista
  3. Onko yhtään sellaista päivää, millon et joisi alkoholia.

    VastaaPoista
  4. onks tol sun kaveril jonnal ollenkaa hiuksii? :OOO

    VastaaPoista

Toivottavasti jätät edes jonkinlaisen puumerkin käynnistäsi :) Pyrimme vastaamaan kaikkiin kommentteihin!

Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, tai kommenttisi on herjaava, loukkaava tms. älä tule tänne tai mene muuallekaan vinkumaan kun epäasiallinen kommenttisi on poistettu.