Tiistain inspiraatiopommi ja kuulumisia





Nämä ihanat inspiraatiokuvat jotka jäävät luultavasti hyvin pitkäksi aikaa odottelemaan toteutustaan on poimittu aivan ihanasta


blogista, jota kannattaa käydä edes vilkaisemassa ;)

***

Jaaha, mulla on tää bloggaus vähän jäänyt. Ei oo ollu vaan oikeesti mitään kirjotettavaa kun on ollut töitä töitä töitä töitä. En muista oonko maininnut siitä että mulla viimeinkin alkaa viiden vuoden tauon jälkeen koulu 12.08. Tai siis PITI alkaa, mutta mä en ole käynyt siellä vielä kertaakaan koska oon kauheen laiska, saamaton lintsari. Ei vaan, tuli vaan semmosia mutkia matkaan etten ole yksinkertaisesti millään mahdollisuudella voinut mennä kouluun, mutta huomenna sitten viimein pääsen sinne palloilemaan ja ihmettelemään. Odotan innolla hämppäläisten katseita kun minä riksujuntti meen sinne koulun pihalle silmät ja huuli pyöreenä miettimään että "mitä vittua".

Tänään tuli uusia koulukirjojakin, hipelöin ne kannesta kanteen ja haistelin niitä. Vielä kun saa aikaseksi mentyä ostamaan parit vihkot ja kumit ja kynät niin meitsin koulureppu ois valmis.

***




Loppukevennykseksi kuva viime maanantailta. Et voi ikinä tietää mikä yhtäkkiä odottaa parvekkeella kun oot ollu koko päivän poissa kotoa. Ihanaa, mahtavaa. Helvetin kauhukakarat.

- Tiia -



3 kommenttia

  1. Hi! What I know about copyright law and common licenses in Sweden, I'm quite sure you are using Emma's photos without a permission, without right to quote and so breaking the copyright law. I suggest you to remove all her photos to above the possible consequences due to Swedish law. I'm going to report Emma and Blogger about Your blog.

    VastaaPoista
  2. Kuvien lainaaminen eli kopiointi toisen blogista on tekijänoikeusrikos!!! Vaikka lähteen mainitsisikit, et saa kopioida omiin inspiraatio ihkutuksiisi noin vain kuvia ylsityishenkilöltä. Olen sata varma ettet ole kysynyt lupaa.

    VastaaPoista
  3. Oikeastaan tekijänoikeuslain mukaan kuvia saa käyttää jos lähde on kerrottu niistä ei aio hyötyä kaupallisesti

    VastaaPoista

Toivottavasti jätät edes jonkinlaisen puumerkin käynnistäsi :) Pyrimme vastaamaan kaikkiin kommentteihin!

Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, tai kommenttisi on herjaava, loukkaava tms. älä tule tänne tai mene muuallekaan vinkumaan kun epäasiallinen kommenttisi on poistettu.