Backhand Forehand Boom Boom Boom


Ylvis - The Fox

Minä ja Johanna vietimme perjantaina illanistujaisia, tarkemmin määritellen 2012 NHL Entry Draft-afterpartyja. Kyseiset kekkerit ovat olleet suunnitelmissa yli vuoden, mutta vasta nyt saatiin tartuttua toisiamme niskasta kiinni. Taustalla oli hauska pikku vedonlyönti 17 kuukauden takaa, jonka me molemmat menimme häviämään. Päätettiin jakaa panos kahtia, Johanna osti viinipullon ja minä viinilieriön. Iskin silmäni VOSS-vesipulloa muistuttavaan italialaiseen VOGA-viiniin, jolle keksin käyttötarkoituksia myös pullon tyhjennyttyä.


Ei hyviä illanistujaisia ilman ruokaa. Mä askartelin pestosarvia, Johanna teki kanapestopastaa. Mulla oli kanan tilalla aurinkokuivattuja tomaatteja ekstra-annos. Hämärässä illassa ei ollut toivoakaan saada annoksista selkeää ja ruuan arvolle sopivaa kuvaa, joten näillä mennään. Hyvää oli!


Oheisohjelmaan kuului muun muassa hiustenlaittoa, edustavien kuvien ottoa (ei onnistunut), Juhani Tammisen tanssikoulu, viisasta pohdiskelua, hyvää musiikkia (kuten Apulannan Jejapekkatommi), hirveää musiikkia (kuten Frederikin Ilmaveivi), naurukuolemia ja erittäin hyvä juomapeli.


Neljän seinän illallinen ei riittänyt, vaan pyörähdettiin myös yöelämässä. Dublin-Amarillo-Chicago-Glow-Dublin kuulostaa pitkältä reissulta, mutta sitä se ei kyllä käytännössä ollut. Järkevämmällä menosuunnitelmalla oltaisiin toki pärjätty vähemmillä askeleilla. Ilta huipentui itsenöyryytykseen Dublinin karaokessa Teuvo maanteiden kuninkaan muodossa. Ei, tilanteesta ei tule julkisia todisteita.

14 kommenttia

  1. Tosi kivaa tekstiä ja on pakko et osaat kyllä kirjottaa, ainakin omasta mielestäni! Et kirjoita ollenkaan "tylsästi" tai sillä "sitten ja sitten" -tyylillä, tekstiä ei ole liikaa jne!
    En ymmärrä miksi monet on täällä koko ajan haukkumassa, musta tää ainakin on kiva blogi! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että tykkäät :) Kirjoitustyylistä voi ja saa olla montaa mieltä, mutta mulle itselleni se pelkkä kirjoittaminen on niin tärkeää, ja ainoa syy, miksi blogia pidän.

      Poista
  2. Huomaatko, ei se meikkaaminen ole vaikeaa jos edes kerran kokeilee.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) Olen kyllä kokeillut meikkaamista jo ennen tuota iltaa, enkä viihteile koskaan ilman meikkiä.

      Poista
  3. voitko vittu lopettaa tän paskan blogis mainostamisen kaikkialla?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näytä minulle yksikin noista kaikkialloistasi, jossa olen mielestäsi blogiani mainostanut? En ole nimittäin tehnyt sitä missään.

      Poista
  4. Ymmärrätkö, että tuo sinun fanittamisesi ei ole tervettä? Luuletko tämän Teuvon olevan mielissään, jos tietäisi millainen ihminen häntä fanittaa ja ennenkaikkea miten? Piiloiletko puskasta hänen talonsa edustalla ja katselet kuinka Teuvo käy suihkussa, stalkkaat? On sairasta lyödä toisesta ihmisestä ja hänen suhteestaan vetoa, tai laulaa hänele omistettuja lauluja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oikein fanipoliisista päivää :) Ymmärrän kyllä eron terveen ja sairaan fanituksen välillä, enkä ole mielestäni ylittänyt epänormaalin rajaa.

      En voi tietää miltä toisesta tuntuu, mutta uskoisin, että häntä ei juuri kiinnosta faniensa persoonallisuus. Paljon mediahuomiota nauttivassa joukkueessa pelaajien on pakko tottua faneihin, ja kaikki meidän jätkät ovat aina "tottakai"-asenteella tulossa kuviin ja antamaan nimmareita, juttelevat niitä näitä ja jopa saattavat muistaa sen yksittäisen fanin.

      Olkoonkin, että Teuvo on ollut mun lempipelaaja poikkeuksellisen paljon pidempään keskivertofaniin verrattuna, ei edes yhden sangen mieluisan pelaajan esillenostaminen tee ihmisestä sairasta. Ikinä Teuvo ei ole osoittanut mua sormella "juuri sinä, mene pois!" Mä en harrasta mitään puskaleikkejä, ja vaikka tietäisinkin, missä hän asuu, en niin tekisi. Mä en myöskään ole lyönyt hänestä vetoa, vaan hänen sijoituksestaan, aivan samoin, kun jotkut harrastavat raviveikkausta. Kannattaa lukea tämä http://fi.wikipedia.org/wiki/NHL:n_varaustilaisuus jotta tietää millaisista suhteista me olemme vetoa lyöneet.

      Niin tärkeä henkilö kuin Teuvo onkin, ei hän voi omistaa Leevien klassikkobiisiä 80-luvun lopulta. Olen myös tiennyt kyseisen biisin ajalta ennen jääkiekkoilija-Teuvoa, ja muunmuassa laulanut sen seiskaluokan 'vapaavalintainen kappale'-laulukokeessa kiitettävällä arvosanalla vuosia sitten.

      Poista
    2. Älä huoli, eräässä organisaatiossa työskennellessäni oon huomannut että paljon sairaampiakin tapauksia löytyy!! Pelaajat saavat aikuisilta friiduilta vaaleanpunaisia synttärikortteja, kaikenlaisia tallaajia mahtuu...:) Tsemppiä!:)

      Poista
  5. Anna Tiiankin välillä postata, sun elämäs ei kiinnota.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole rajoittanut Tiian postaamisia :) Jätä yksinkertaisesti minun kirjoittamani postaukset lukematta, jos minun elämäni ei kiinnosta.

      Poista
  6. et sit parempia yhteiskuvia löytäny :D aika hienoja. SASAAAAA! ps. oot söpö tos sun yksittäises kuvas <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yksikään yhteiskuva ei ollut selkeä, tärähtymätön, tai sellainen, missä minä ja Johanna ei näytetä ihan jälkeenjääneiltä. Jännä kuulla kerrankin olevansa söpö :D

      Poista
    2. Mä oon samaa mieltä, oot todella kaunis!

      Poista

Toivottavasti jätät edes jonkinlaisen puumerkin käynnistäsi :) Pyrimme vastaamaan kaikkiin kommentteihin!

Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, tai kommenttisi on herjaava, loukkaava tms. älä tule tänne tai mene muuallekaan vinkumaan kun epäasiallinen kommenttisi on poistettu.