Oh breeze!

Mumford & Sons - Ghosts that we knew
Pitäisi pyhittää siivouspäivä. Olen huomannut, että mulla on taipumus tehdä vain kivoja asioita, ja suhtautua niihin ikävempiin ei mua haittaa ollenkaan-asenteella. Siksi mulla on melkein joka ilta silityspiste television ääressä, ja samalla listanpäälliset yskivät pölystä. Viikkosiivouksen sujuessa vähän niin ja näin, olen saanut tänään kontata seiniä pitkin, silmät jostain muustakin kuin kloriittihuuruista vuotaen. Perjantaina kylään on tulossa Erittäin Tärkeitä Ihmisiä, joten tämänpäiväisen ja -iltaisen urakan jäljiltä pintasiivous riittänee perjantai-aamusta.



Kohta yöt alkavat olla liian kylmiä parvekeyrteille, ja ne pitäisi nostaa sisään. Lounaaksi vuoden viimeiset ulkonakasvaneet rucolat, äidin tomaatit ja balsamicosiirappia. Maistoin sitä yli vuosi sitten kreikkalaisessa ravintolassa, mutta vasta nyt sain aikaiseksi keittää itse kokoon edes pikkupurkillisen siirappia. Maistuis varmaan mansikoiden kanssa.



Tänään on ollut ihanan raikas ilma, ja olen saanut pitää koko päivän parvekkeen ovi auki. Kotona tuoksuu nyt paitsi siivousaineilta, myös miellyttävältä syksyltä. Ei millekkään puolimaatuneelle mätäkuulle, vaan sisääntunkeutuvalle tuulelle ja jollekin sumuiselle ja pihlajanmarjaisalle. Ulos mentäessä päätin turvautua takkiin ja muhkeaan huiviin, flunssanparantelu jatkuu vielä.



Mua on oikeastaan koko vegaanikuukauden aikana houkuttanut selvittää, miltä falafel maistuu, joten kutsuin Johannan illasta ruokailemaan käyttäen syntymäpäiviä tekosyynä. Tarjolla siis pelkkää vegaanikebabia, kaunis drinkki on Coca-Colaa limeviipaleella ja heikosti näkyvät, mutta siitä huolimatta juomassa kelluvat pinkit möhkäleet ovat jääpaloja. Ja ei, meistä kumpikaan ei ollut synttärisankari.

4 kommenttia

  1. No nyt alkaa näyttää paremmalta noi sun syömisesi, jos ymmärsin oikein,että söit pelkästään tuon salaatin. Tosin et varmaan tiennyt että balsamico siirapissa on suuri määrä sokeria, joten jokin muu kastike olisi parempi. Mutta salaatti ruokavalio on tehokas ratkaisu liikakilojasi vastaan. Syö välillä eri salaatteja kuten lollo rosso, cosmopolitan, vesikrassi mutta vältä fetaa ja kanaa, tulee taas niitä turhia kaloreita. Mutta tsemppiä matkallesi kohti normaalipainoa ja siitä alemmas, hienoa, että olet herännyt kilojesi suhteen vielä kun ei ole vaikeaa tehdä mitään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Et todellakaan ymmärtänyt oikein :D Jos teen kaverilleni ruokaa, miksi en söisi samaa ruokaa itse. Tiedän kyllä miten paljon balsamicosiirappi sisältää sokeria, kun sen itse tein.

      Sinua saattaa nyt järkyttää, mutta mahdun normaalipainoisten kategoriaan niin vanhalla kuin uudellakin painoindeksillä. Minä en todellakaan elää pelkillä vihersalaateilla ilahduttaakseni jotain anonyymia, vaan syön kaikenlaista ruokaa ihan syömisen ilosta.

      Poista
    2. Ööö, mitkä liikakilot? Minua näin anonyyminä ihmetyttää mistä jotkut repivät näitä ylipaino- ja lihavuusjuttuja? Ainakin kuvista päätellen ihan normaalikokoinen nainen kyseessä. :D Tai no, tuollainen provoilu on jonkun köyhäjärkisen mielestä varmaan hauskaa..?

      Poista
    3. Toisille ei ilmeisesti pelkkä itsensä kontrolloiminen riitä, vaan pitää kauhistella myös jokaisen vastaantulevan vartaloa ja syömistä :)

      Poista

Toivottavasti jätät edes jonkinlaisen puumerkin käynnistäsi :) Pyrimme vastaamaan kaikkiin kommentteihin!

Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, tai kommenttisi on herjaava, loukkaava tms. älä tule tänne tai mene muuallekaan vinkumaan kun epäasiallinen kommenttisi on poistettu.