outset

Jethro Tull - We Used To Know

 Pirates of the Raumanmeri, kakkutarjoilut, jalat alta-potku faniryhmään kuulumattomalta, omalla kyydillään paikalle saapuneelta raumalaiselta, Jokerirullakkokyyti ja pleksit.


Raitapaitashokki, ilotulitus, euron jäävesi, kahden erän kooma ja 3-0. Näin ollaan saatu viimeinen liigakausi ikinä korkattua käyntiin.


Tasapainottamaan korkeampaa populaarikulttuuria, Teerenpeli ja oma isä, jonka kanssa purkaa jääkiekon aiheuttama paha mieli. Olkoonkin, että edustetaan eri joukkueita, me ollaan sentään perhettä.

23 kommenttia

  1. Kannattaisiko vaan olla pelsufani niinkuin normaalit lahtelaiset? Vai onko siellä sarjataulukon hännänhuippuna mukavaa? Nauran sulle niin paskasesti ja toivottavasti koko Lahti Pelicansin voittaessa suomenmestaruuden.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi voi kun keulii. Kauden pari ekaa ottelu näyttävätkin varmasti jokaisen joukkueen todellisen tason, kyllä nyt kannattaa jo peruuttaa koko loppukausi, sillä Pelicansin ylivoiman edessä muiden ei ole järkevää edes yrittää. Katsotaan kymmenen pelin päästä, paljonko höyhenet pöllyää ja mitä saipakerhoja siellä yläpäässä keikkuu. Sarjajumbon titteliäkin hallitsee tukevasti se toinen helsinkiläisjoukkue.

      Mulla ei ole ollut tapana valita lempijoukkuettani sen sarjasijoituksen perusteella, kuinka monta kertaa saisinkaan vaihtaa joukkuetta kauden aikana. Pelicans ei ole tarjonnut vuosiin minulle mitään kiinnostavaa, ja pelsufanius tuskin kenenkään mielestä on normaalin synonyymi :D

      Poista
  2. Ja siellä Ääriliike piti hienosti eilen katsomoja pystyssä. Mites Eteläpääty? Suomen Suurin ja Kaunein? Vittu mitä paskaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo siis ääriliike on ihan helvetin kova! varsinkin tiistaina oli. tykkäsin eniten siitä, kuinka ne chanttas kun pelicans teki ekas eräs sen yhden maalinsa ja erän alussa yks tai kaks kertaa.

      Poista
    2. Mistä pelsufoorumilta ihmiset ovat yhtäkkiä tänne blogiin eksyneet? Hienostihan nuuskaliikkeen lapset jaksoivat huudella epämääräisyyksiään maalin tullessa ja jopa kolmannen erän viimeiset kaksi minuuttia, muutamaa kiukkuista "HEIIIII"tä unohtamatta. Muuten Lahti-ladon meininki oli kuin kirkossa, myös meillä n. 30:llä jokerifanilla, joista ehkä puolet olivat tiensä löytäneet vierasfanikatsomoon, allekirjoittanut mukaanlukien. Jos asuisin Helsingissä, en todellakaan lähtisi edes Lahteen katsomaan merkityksetöntä ja tylsää arki-iltaottelua. Näin ajattelee moni muukin meidän faneista.
      P.S. Ääriliike on vain vitsi!

      Poista
    3. Musta on naurettavaa alkaa dissaa, varsinkin kun sen näki sokee perseellänsäkin ettei sielä ollu eteläpäätyä paikal, vain satunnaisia jokerifaneja. 4000 pelicans fania ja halli hiljanen kuin huopatossutehdas. vois ehkä tässä tapauksessa kattoo peiliin.
      t.lukkofani

      Poista
    4. Tervetuloa väärinkannattamisen blogiin :)

      Poista
    5. Taitaa olla keksitty juttu kun kukaan hallilla ei puhunut mistään narrien potkimisesta. Sitähän te olette tilannut. Kyl RB on paras, fiksuin ja käyttäytyy hyvin! Huono provo, myös tältä "lukkofanilta"
      T: Toinen Lukko-fani!

      Poista
    6. Voit käydä varmistamassa asian Tuhtituvan miellyttäviltä ja avuliailta porilaisjärkkäreiltä. Tapauksen jälkeen olin äärimmäisen huvittunut, sen jälkeen keskityin soittamaan kaverilleni, joka voisi tulla taluttamaan minut omieni pariin, koska sillä nilkalla ei enää astuttu. Eipä missään vaiheessa tullut mieleenkään soitella iltalehdille, kuinka kaikki lukkofanit hakkaavat naisia. Ei teidän rappioromanttisella maalaistilallanne puhuttu kuin niistä asioista, joita lööpit tiesivät kertoa. Pelitapahtumista viis. Minä en ole tilannut minkäänlaista päällekarkausta, enkä sellaista mielestäni ansaitse joidenkin omatoimiääliöiden muinaistekojen puolesta. Oikein hyvää jatkoa sinne parhaiden ja fiksujen puuhasteluryhmään :)

      Poista
    7. No en ollut pelissä mutta kysyin kyllä kun tästä kuulin ja kukaan ei tiennyt mitään. Ja se Äijänsuo, opettele nimet oikein. Mikä lentokonehalli se teidän hallinne on? Messukeskus? Yrität vain siirtää ongelmaa omista faneistanne ja heidän ongelmakäytöksestä toisten niskaan. Mielestäni jokainen narri ansaitsee porttikiellon vaikka omankäden oikeudella Raumalle, enkä teitä vastaan pelattuja pelejä aijo seurata.

      Poista
  3. blööö. miks meijän kaverikuvaa ei oo. :( ei oo yhtäkää hyvää kuvaa sun blogissas mun pärstästä. tai sits e on täysi mahdottomuus saada musta sellaista :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Otetaan vaikka heti huomenna ja vaikka kaks ^^

      Poista
    2. jeheeeee. en huomenna näytä ihmiseltä :D oon päättäny sen jo :D

      Poista
    3. Se on sitten juhlapäivä, ensimmäistä kertaa noin tulee tapahtumaan meidän viisivuotisen historiamme aikana <3

      Poista
  4. Jos olisit hoikempi, vaatteet pukisivat sinua niin paljon paremmin. Vaatteiden kuuluu näyttää huolettomasti ripustetun päälle, ei ahdetulta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos olisin reilustikin hoikempi, näyttäisin nykyisissä vaatteissani varmasti entistä typerämmältä. Minulla ei ole ahdettu olo käyttäessäni vaatteita, onko sinulla?

      Poista
  5. Rehellisesti, uskaltaako ala asteikäistä lasta päästää yksin kavereidensa kanssa katsomaan jääkiekko-ottelua?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä tuolla Areenalla näkee tuonkin ikäisiä omissa porukoissaan, en sitten tiedä, onko heillä aikuisia istumassa jossain omissa oloissaan. Itse en päässyt tuon ikäisenä omin päin jääkiekkopeliin, vaan pääsin halutessani notkumaan hallilla kavereiden kanssa omaan rauhaan vähän kauemmaksi. Mieluiten olin kyllä aina isän kanssa, se osti aina kaikkea hyvää hallilta.

      Poista
  6. Sinä et ole kaunis.

    VastaaPoista
  7. Tää Ian Anderson oli aika yllättävä tähän postaukseen. Mut kuulemma oli ihan järkyttävän kova keikka.. Varsinkin, jos tykkää muutenkin... Jethro Tullhan on ollut kaikkien aikojen parhaimpia bändejä ehkä suurimmaksi osaksi nokkamiehensä ansiosta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tykkään todellakin! Ja keikka oli kokonaisuudessaanihan mieletön, eikä vähiten tetraalisuutensa ja väliin ujutettujen videopätkien takia. Myös kakkoslaulaja Ryan Jokuirkkunimi oli hyvä veto, omasi uskomattoman ianmaiset maneerit, ja Ian sai keskittyä huiluiluun tavanomaista enemmän

      Poista

Toivottavasti jätät edes jonkinlaisen puumerkin käynnistäsi :) Pyrimme vastaamaan kaikkiin kommentteihin!

Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, tai kommenttisi on herjaava, loukkaava tms. älä tule tänne tai mene muuallekaan vinkumaan kun epäasiallinen kommenttisi on poistettu.