Last Days of Summer

Nyt sitten ehti iskeä se mun aloitusviestissä mainitsemani motivation lack, ja bloggaaminen on vähän jotenkin unohtunut. Ihan kuin mulla olis ollut tosi kiireistä ja toiminnantäyteistä elämää. Pihavaahteran punaisten lehtien prosenttiosuus on päivä päivältä suurempi, ja öitä ei enää tarkene nukkua avoimen ikkunan alla. Aika kerrata, missä neiti on kulkenut kesänsä viimeiset päivät.



Kävin rapsuttamassa heppoja, ehkä istuin myös selässä. Hoidettiin alta pois joka kesän pakollinen Porvoo-visiitti kahvilan, Pentikin, korukaupan ja Lidlin verran. Ostokset olivat suorastaan järkevät. Myös Julia ehti Lahti-visiitillään mun kanssa kahville, kuvanottohetkellä juomat olivat vasta matkalla pöytään. Vuoroin vieraissa, tosin mä oon useamman Roihuvuorivierailun auki.



Tein omatoimisen Helsinkikierroksen, johon kuului asuntonäyttö Etu-Töölössä (ei, musta ei tule vielä Helsinkiläistä), lempikortteli, Zara, kahvit (okei pelkkää Starbucksin valmislitkua) Tuomiokirkon portailla, ja monta tuntia Kansalliskirjastossa taidehistoriaa venäjäksi lukien. Mä osaan hyvin laittaa itseni viihtymään.



Juhlin useampaan otteeseen lempipelaajani NHL-sopimusta. Jokereilta Chicagolle, lempparilta lempparille. Vois mennä paljon huonommin.



R.I.P. Maston Jokeriura. Tältä näyttää, kun 156-senttiselle puetaan 196-senttisen puolustajan paita. Korkokengistä ei ollut yhtään apua.



Ehdin lyödä EVVK-leiman koko European Trophylle, mutta kummasti löysin itseni melkein vieraista Valtti Areenalta ZCS Lions-pelistä huutamassa ohjeita kolmella kielellä. Paitahuoltokin on ulkoistettu mulle, jotta Jokerit voisi palkata Irvingin. Siinä on mulle pitkästä aikaa omaleimainen maalivahti, joka antaa positiiviset kylmät väreet.



Käytiin äidin kanssa Satamassa nauttimassa luultavasti kesän viimeisistä auringonsäteistä ja ulkoruokinnasta. Isän luona pääsin vuosien tauon jälkeen kylpyammeeseen. Kylpyamme on aina ollut mun suuri rakkaus, ja suostunkin muuttamaan nykyisestä asunnostani vain ammeelliseen kotiin. Laivalta löytyi tuliaislaukku ihan mun makuun. Jos ton kirjavuoren vaan ehtisi joskus lukaista...



Oikeastaan ainoa alunperinkin kiinnostava ET-höntsä oli Jaffan ifk-peli. Sieltä siis löysin itseni. Kuuluisalla tuurillani olin poissa katsomosta kummankin Teuvon maalin aikana, jos sellaisen edes kerran näkisi livenä. Matsin jälkeen jatkot meidän narrifanien kantakapakassa, West Cornerissa. Westi on niin hauska paikka, ettei sieltä yksinkertaisesti voi lähteä ajoissa pois, eli juna meni ja minä jäin. Vielä yksi Helsinki-yö. Toinen kuva on lainattu Leenalta. Sori!



Tänään kävin myös pitkästä aikaa Johannan luona kahvilla. Neljä ja puoli tuntia lasketaan käymiseksi. Mun Dublin-kaipuu ei saanut vastakaikua, joten tyydyttiin nauttimaan olut per naama saippuakuplien, pään seudun karvojen värjäilyn, kahvilitran ja yleisen kikattamisen ohella.



Mä saatoin vähän soittaa suutani, ja rangaistuksena saan elää koko syyskuun vegaaniruokavaliolla. Mulla on suurin ikävä juustoa. Tänään en ole ehtinyt syödä muuta kuin hedelmiä, olen siis fruittari, ainakin yhden päivän. Vai ovatko fruittarit jo sukupuuttoon kuollut ihmistyyppi?

21 kommenttia

  1. Leenan kuvista huomaa heti, kumpi on kaunis ja kumpi ruma. Toinen näyttää upealta missä tahansa valaistuksessa, värissä ja vaatteissa. Sinä taas... No ihan ok yritys.

    VastaaPoista
  2. Miksi Tiia ei postaa enää?

    VastaaPoista
  3. Ja vielä kehtaat väittää, että olet Leenaa kauniimpi. Sä oot tollanen taikinanaama löllöreisi, ihan hirveet jalat oikeesti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pardon my legs. Missä olen mielestäsi väittänyt, että pidän itseäni Leenaa kauniimpana?

      Poista
  4. Hassua miten Johanna näyttää todella kauniilta ja suloselta kun se irvistää, mutta sä näytät pelkältä rumalta janarilta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jes, vihdoinkin joku muukin, joka käyttää sanaa "janari" näemmä ihan tosissaan :)

      Poista
  5. Ei ihme, että lihot kun syöt tollaista paskaa mättöä. Majoneesia kroicantissa, hampurilainen ja salaatti jossa varmaan kilo vuohenjuustoa.. Mä en todellakaan jaksais syödä ees tota salaattia vaikka ottais juuston pois ja sä näätä vedät kummatkin. Sit vielä lisänä suklaata ja järkyttävät määrät alkoholia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tässä ei todellakaan ole ollut yhden päivän syömiset ja juomiset. Luuletko tosiaan, jos menen äitini kanssa syömään, että minä hotkin molemmat annokset ja hän katsoo vierestä? Ruoka on hyvää ja mä syön jos mulle vaan maistuu.

      Poista
  6. Hei nainen sä oot 20 vee etkä vieläkään osaa meikata. Kannattaisko joskus ees kokeilla ja aloittaa niin saattaisit näyttääkkin ihan siedettävältä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tosissaan meikkaan tosi vähän arkeen, iltamenoihin voisin ehkä panostaakin.

      Poista
  7. kylpyamme kuva on hieno!

    VastaaPoista
  8. <3 maaaaaailman ihanin tietopankki. kohta mennäääään, rauma rauma vaffanculooo eeeeoooe ;)

    VastaaPoista
  9. Mitä helvettiä mitä kommentteja??avasin blogisi ensimmäisen kerran nyt, vauva.fi linkin kautta. Aivan tavallinen blogi, olet ihan normaalin nätin näköinen, ei hajuakaan kuka on leena, mutta kukaan näistä kuvien tytöistä ei erotu esim. Sun vierestä mitenkään. Eihän näissä kuvissa edes näy sun reisiä, ainakaan niin että niistä vois tehdä mitään löllö analyysiä...ihan tavalliset. Edellä olevat kommentit on ainakin näin ulkopuolisen silmin jonkun sun katkeran tuttavapiiriläisen kirjottamia, kannattais ehkä pistää ano kommentointi pois. Hyvää syksyä !:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä taidan ilmeisesti olla joku vauvapalstan lempparikritisoitava, ainakin blogin liikennelähteiden perusteella. En tiedä miksi kun en ole vauva.fin kohderyhmää, mulla ei ole lapsia eikä myöskään toistaiseksi suunnitteilla.

      Tota anokommentoinnin estoa oon miettinyt, mutta tullut siihen tulokseen, että parempi pitää kaikki kommentointi sallittuna. Mulle kun ei rekisteröityneiden käyttäjien kommentteja tule. Anonyymikommenteistakin saa sellaisen olon, että edes joku lukee blogia. Välillä sieltä tulee myös mukavia kommentteja, kuten sinun kirjoittamanasi. Syksynjatkoja myös sinulle :)

      Poista
  10. Iida, älä välitä näistä kommenteista. Ihan totta, en ymmärrä mitä näiden ihmisten päässä liikkuu, jotka puhuu sulle noin. Mä olen sut joskus tuntenut. Oon ollu jotenki ihan järkyttynyt näistä kommenttien tasosta ja siitä että miten aikuiset ihmiset voi käyttäytyä noin lapsellisesti ja ylipäätään olla noin raakoja toista ihmistä kohtaan. Ei voi muuta sanoa kun että huhhuh...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos mä jotain olen elämässä oppinut, ignooraminen ja väitteelle naureskelu on tehokkain keino asiattomaan kritiikkiin. Kuinka paljon ihmistä, oli hän aikuinen tai ei, vituttaa, kun keksii mielestään hienon ja purevan loukkauksen, jonka kohde vain hymyilee takaisin ja on kuin ei ymmärtäisikään kommenttia.

      Ihminen on ihmiselle susi. Kertokoot mitä vaan ihmisen henkisestä tasosta ja hyvinvoinnista, julmia osaavat meistä kaikki olla. Mulla on onni omata hyvät ja tukevat ihmiset. Jos joskus tuleekin kommentti joka iskee syvemmälle, sen aiheuttamaa pahaa mieltä ei tarvitse purkaa yksin. Olet joskus tuntenut? Miksi et tunne enää? Tsemppejä sinne päin ja kiitos kannustavasta kommentista :)

      Poista
  11. Söpö tyttö Jokeri-paidassa! Kyllä kelpaa katsella :)

    VastaaPoista

Toivottavasti jätät edes jonkinlaisen puumerkin käynnistäsi :) Pyrimme vastaamaan kaikkiin kommentteihin!

Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, tai kommenttisi on herjaava, loukkaava tms. älä tule tänne tai mene muuallekaan vinkumaan kun epäasiallinen kommenttisi on poistettu.