Confessions of a Shoeholic

Mä sanoin viimeksi perjantaina, että seuraavat kengät, jotka saan ostaa, ovat ne punaiset avokkaat. Mulla ei ole koskaan ollut punaisia, vaikka korkokenkiä on haalittu enemmän kuin laki sallisi jo viiden vuoden ajan. Kaikissa naistenlehtien korkokenkälistoilla punaiset avokkaat on heti kolmantena mustien ja nudenväristen jälkeen. Mun listoilla edelle on ehtinyt mennä niin vauvanvioletteja, kukallisia, hologrammivihreitä kuin atsteekkikuvioitujakin korkkareita.

Eilen levitin kaikki korkokengät eteisen lattialle, ja uudelleenjärjestin kenkäkokoelmani saadakseni perjantaiostoksilleni oman paikan. Samalla tein päätöksen kenkäshoppailun rajoittamisesta. Punaiset korkokengät ovat jatkossa mun ostoslistalta ainoa sallittu korkokenkäasia, piste. Sitten menin tänään Mangoon ja löysin noi peeptoe-leopardiavokkaat. Henkiset ostoslistat revittiin saman tien.


Leopardikengätkin ovat itseasiassa täysin perusteltu hankinta - mulla ei ole entuudestaan sellaisia. Leopardikuosi on klassinen mutta villi, eikä mene mauttomaksi, jos pitäytyy vain yhdessä eläinelementissä muuten simppelissä asussa. Mä keksin hetkessä kymmenen eri asuyhdistelmää, joihin laitan noi kengät. Eivät siis tule jäämään käyttämättä!

Tärkeintä kuitenkin, että en ole pettynyt itseeni, vaikka pyörsinkin päätökseni. Rajojaan saa rikkoa, jos siitä jää hyvä mieli. Itselleen pitää olla kiltti, ainakin joskus. Ja just nyt mä ansaitsen sitä kiltteyttä.

14 kommenttia

  1. Paremmat leopardit olisivat olleet tässä
    http://www.huuto.net/kohteet/nilkkurit/298271844
    ja valkoisetkin sulta puuttuu, miten olisi nämä? ;) http://www.huuto.net/kohteet/korkkarit/298274115
    Muitakin iiiiihania kenkiä täällä :) http://www.huuto.net/hakutulos/sellernro/2091351

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mainostatteko te huutonet-ihmiset kohteitanne jo toisten blogeissa? :D

      Poista
  2. Ei liity tähän postaukseen mut missä maissa oot käynyt?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ööö hetkinen. Ruotsissa, Tanskassa, Norjassa, Venäjällä, Virossa, Latviassa, Liettuassa, Saksassa, Itävallassa, Sveitsissä, Liechtensteinissa, Ranskassa, Italiassa, Tsekeissä, Slovakiassa, Sloveniassa, Bulgariassa, Unkarissa, Kreikassa, Turkissa, Espanjassa pari Kanariansaarta mukaanlukien. Tulikohan kaikki? :D Eurooppaa ristiin rastiin.

      Poista
  3. Sulla on kyllä niin säällittävät tukkijalat ettei sovi korkokengät tipantippaa! Pysy crocseissa kuten muutkin lähärit!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En oo lähihoitaja :D Ja mä kun satun tykkäämään korkokengistä erittäin paljon, aion myös käyttää niitä.

      Poista
  4. sun pitäis ostaa samanlaiset punaset mitä noi keltaset ja sit laittaa toiseen jalkaan punasen ja toiseen jalkaan keltasen ja tadaa - sulla ois jokerikengät.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Edes mä en käyttäisi tollasta yhdistelmää :D:D

      Poista
  5. Kauniit kengät ovat nautinto. Jos joudun kieltäytymään suklaasta, kompensoin sen ennemmin tai myöhemmin kengillä enkä kadu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan toimiva ratkaisu :) Kukapa kivoja kenkiä katuisikaan jälkeenpäin?

      Poista

Toivottavasti jätät edes jonkinlaisen puumerkin käynnistäsi :) Pyrimme vastaamaan kaikkiin kommentteihin!

Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, tai kommenttisi on herjaava, loukkaava tms. älä tule tänne tai mene muuallekaan vinkumaan kun epäasiallinen kommenttisi on poistettu.