Vuoden ensimmäinen

Jatketaan mukahauskojen otsikoiden sarjaa. Vuodenvaihteesta ollaan toivuttu yllättävänkin hyvin, vaikka eilinen meni myöhäisemmäksi kuin myöhä. Olin siis Johannan luona uudenvuoden juhlissa, joidenka tunnelmia saa välittää tämä pimeä mutta rakeinen kuvakavalkadi. Kokoonpano oli sangen sekalainen, mutta hauskaa oli (allekirjoittaneellakin sen jälkeen kun sai hoidettua päänsäryn pois ja Suomen lätkäjunnujen pääsy puolivälieriin ratkesi.) Ohjelmassa piti olla seurapelejä, mutta ne eivät jostain syystä kiinnostaneet ketään, toisin kuin tanssiminen ja syöminen. Illanviettoa tahdittikin noin 15 kertaa kuultu maailmankaikkeuden huonoin biisi.

Mun piti tuoda tinakengät, mutta ne olivatkin sitten loppuunmyyty ihan jokaisesta Lahden keskustan ja Paavolan alueen kaupasta. Arkistojen kätköistä löytyi kolme tinakenkää, jotka saatiin jaettua ristillisesti tasan seitsemän juhlijan kesken. Tulkinnanvaraiset ennustukset (Johannan mielestä mun tinassa näkyi mureena ja puu) lupasivat mulle hyviä uutisia ja rakkautta ulkomailta. Pitää ilmeisesti käydä suunnittelemaan ulkomaanmatkoja tälle vuodelle. Ilotulitteet jäivät lähestulkoon näkemättä Johannan kämpän epäpotentiaalisen sijainnin ja Lahden kaupungin kuningasidean takia järjestää perheystävällinen ilotulitus kello kahdeksalta, mutta onneksi talojen takaa välkkyi ja meillä oli kasakaupalla tähtisadetikkuja eli tähtisödetikkuja eli starrainsticksejä, joten saatiin järjestettyä oma valoshow neliömetrin kokoisella parvekkeella.

Ei muuta kuin kaikille edellisvuottakin parempaa uutta vuotta 2014!

44 kommenttia

  1. Voi kun ootkin ollut kauniina juhlimassa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Mulla oli itsellänikin pitkästä aikaa sellainen olo, että olinpa nättinä liikenteessä.

      Poista
    2. Hyi kun oma kehu haisee! Sussa ei ole mitään kaunista.

      Poista
  2. Kaaaaaaunis =) t. Lennu

    VastaaPoista
  3. Tiedoksesi vain että ne tähtisädetikut ovat ihan vain "sparkler" englanniksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiedän kyllä. Musta on vain hauskaa hassutella kielillä.

      Poista
    2. HAHHAHAA salee et vaan tienny. Ne käännökset ei aina mene tolla logiikalla, vai luuletko etä noi ilotulitteet on happy firingiä??

      Poista
    3. Mitä eikä? :O Mä kun olen aina, siis ihan aina luullut. Mutta nyt kun otit puheeksi tajusin, että kyseessä onkin joyfiring, jota yritin epätoivoisesti kuvata journeyphonellani ja knowledgemachinellahan minä olen tämän vastauksen kommenttiisikin kirjoittanut.

      Poista
  4. Voisitkos humble braggailla vielä vähän enemmän?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt on kyllä iso aukko sivistyksessä, miten humble braggaillaan?

      Poista
  5. Voisitko asentaa blogiisi tykkään/entykkää painikkeet jotta saisin joka päivä käydä n. 10 kertaa ei-tykkäämässä?

    VastaaPoista
  6. Miksi kaunis Johanna on kaverisi ja tarjoaa sinulle ruuat ja juomat vaikka olet vitun ruma?

    VastaaPoista
  7. Vedit siis alkoholia ja särkylääkkeitä samaan aikaan.. sekakäyttäjä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sen juomisen voi aloittaa myös vasta parin tunnin päästä kun lääke on vaikuttanut. Ibuprofeiini onkin tunnetusti maailman vaarallisin asia alkoholin kanssa yhdistettynä, onneksi olen vielä elossa!

      Poista
  8. :D:D:D:D:D:D:D:D:D::D:DD::DD::D:D:D SINÄKÖ KAUNIS??? VUODEN VITSI!!!! HAHAHAHHAHAHAHA RUMAPÄÄ!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sulla on ilmeisesti vähän päässyt venähtämään noi juhlimiset?

      Poista
  9. Miten KEHTAAT haukkua kaverisi Johannan kotia? Varmaan viiminen kerta mitä hän kutsuu sua minnekään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Enpä usko :D Missäköhän olen sitä haukkunut?

      Poista
  10. Voisitkos tehdä mitä parhaimman uv lupauksen meille kaikille ja lopettaa tämän turhan blogisi?

    VastaaPoista
  11. Miks sun tukka oli noin huonosti?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Multa loppui lakka kesken enkä ehtinyt sellaista enää kaupoilta ostaa, joten kiharat lätsähtivät nopeasti.

      Poista
  12. Eiks sulla ole muita kavereita kuin Johanna?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On. Kaikki eivät vaan välttämättä halua tulla näytetyksi blogissa.

      Poista
  13. Etteks menny baariin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä oli niin hauskaa Johannan kämpillä, että ehittiin vasta vähän ennen pilkkua baariin :D Pientä neuvottelua tarvittiin että päästiin ylipäätään niin myöhään sisään.

      Poista
  14. Miten saatt otsta epämääräsestä möykystäs mureenan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Johanna siitä sen mureenan sai. Sillä on pötkylä vartalo ja iso suu.

      Poista
  15. Mun mielestä toi sun Jokeri fanius on aika tai oikeestaan tosi tekopyhää. Oon nähny sut kuitenki Pelsun peleis tälläki kaudel.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Myönnetään, olin isäni kanssa katsomassa Pelicans-Blues-ottelun 3.12. koska halusin viettää laatuaikaa hänen kanssaan, ja tiesin, että tuo olisi isälleni mieluisin arki-illan viettomuoto. Pyhät jokerifanit eivät ilmeisesti koskaan saa todistaa toisten joukkueiden pelejä?

      Poista
    2. vittu mikä janari anonyymi :D:D:D

      Poista
    3. Tuota noin... Ymmärrän kyllä tuon anonyymin närkästyksen. Oot kuitenkin blogin alusta asti(mitä oon seurannut) korostanut että narritnarrit. Sulla on fanituotteita, kuvia pellepaita päällä jne jne. Sitten yht äkkiä oletkin kannustamassa toista joukkuetta toisessa kaupungissa mutta silti jatkat Jokereiden korostamista. Vaikka sinut on saatu kiinni toisen joukkueen pelistä. Itse Blues fanina kun en lähtisi mistään olosuhteista katsomaan Ifk:n, jokereiden tai minkään muunkaan joukkueen peliä, koska mulle on vain yksi joukkue. Katsos kun toisille se yksi joukkue vaan voi olla niin ylitse muiden ja todella tärkeä. Ehkä sitten kun sinäkin tuosta joskus kasvat, ymmärrät.

      Poista
    4. Ja entistä nolompaa tässä minun mielestäni on että olit nimenomaan Blues ottelussa. Siinä meilläkin on jokeri fani.

      Poista
    5. Minä puolestani en. Oletetaan, että sinun lempiruokaasi on jauhelihakeitto, mutta haluat ilahduttaa kissankumminkaimankoiraasi kattamalla pöytään hänen lempiruokaansa nakkikeittoa. Tämä kerta, milloin söit nakkikeittoa, tuskin saa sinut rakastamaan vähemmän sitä jauhelihakeittoa. Mä olin katsomassa jääkiekkoa, en kannustamassa kumpaakaan (vähän saatoin hihkaista Mirren syöttöpisteelle, koska pidän Aaltosesta pelaajana), Jokereiden peleissä keskityn sitten siihen kannustukseen, enkä absoluuttisen puhtaaseen seurantaan. Mun mielestä on hauskaa tuntea vastustajiaan, ja ottaa selville heidän pelityyliään. Koska isäni taas ei tykkää Jokereista ja meistä kumpikin asuu Lahdessa, ja Jokereilla ei ollut tuolloin 3.12. peliä, en nähnyt mitään väärää siinä miksenkö lähtisi parin kilometrin päähän oman joukkueeni välipäivänä isäni mieliksi. Enkä myöskään näe mitä pahaa, että kyseessä oli juuri Blues. En tiedä kuinka isoksi minun pitäisi vielä kasvaa, jotta voisin ymmärtää.

      Poista
  16. Kuka on sun suosikki hpk pelaaja?

    VastaaPoista
  17. Näytit kauniilta, kuten näytät muissakin blogisi kuvissa.

    Odotan sitä päivää, kun teet jonkun rikosilmoituksen noista tyhjäpäistä, joiden elämän sisältö on loukata toista ihmistä...

    VastaaPoista
  18. Et varmasti olis Teuvo Teräväisen fani ellei se ois voittanyt nyt maailman mestaruutta. Tiedokses, blogitekstejähän voi muokata jälkikäteen mutta niistä jää kiinni heposti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Teuvo Teräväinen on ollut mun kiistaton lempipelaaja reilusti yli 2 vuotta. Ootko oikeesti sitä mieltä, että joku on niin glory hunter, että ujuttaa jälkikäteen blogiinsa kuukausien takaisiin postauksiin kymmeniä viittauksia uudesta gloryhuntatusta lempparista?

      Poista

Toivottavasti jätät edes jonkinlaisen puumerkin käynnistäsi :) Pyrimme vastaamaan kaikkiin kommentteihin!

Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, tai kommenttisi on herjaava, loukkaava tms. älä tule tänne tai mene muuallekaan vinkumaan kun epäasiallinen kommenttisi on poistettu.