Eksyksissä

Mä olen yksi maailman suurimmista liikunnanvihaajista, varsinkin turhanpäiväisen lenkkeilyn. Tuntuu idioottimaiselta mennä säntäilemään paikasta A kiertäen paikan B kautta useimmiten takaisin paikkaan A. Se voisi ehkä olla kivaa, ellei se sattuisi (mulla on sydän, vasen polvi ja nilkka totaalisen säpäleinä), ja mulla on pelko, että koko ajan joku tuttu pelmahtaa jostain vastaan ja kuolee sisäiseen hahahaa Iida leikkii urheilijaa-nauruun.

Mulla ei ole koskaan myöskään ollut mitään hyvää tekosyytä (kuten vaikkapa koira) lähteä pusikkoihin hyppimään. Kunnes maanantaina keksin, että onhan mulla Johanna. Tuumasta toimeen, lämpöisesti päälle ja valloittamaan Salpausselkää 12 asteen pakkaseen. Kylmät säät antavat mulle vihdoinkin tilaisuuden käyttää tuota anonyymien inhokkipipoa! Kuvatekstinä osuvasti meollaanrakeisia.jpg. Eksyttiin ja harhailtiin kovaäänisesti pimeässä metsässä enemmän kuin kolme ylimääräistä kilometriä, koska mun taskun vetoketju irtisanoi sopimuksensa väliaikaisesti, eikä hädän hetkillä pystytty käyttämään puhelinta suunnistusapuna. Välillä tuntuu, että oon vieroittunut liiaksikin luonnosta, ennenhän sitä olisi suunnistettu sammalten ja pohjantähtien avulla.

Hengissä selvittiin lopulta pöpeliköstä pois, ja tänään uudestaan ihan kunnon yrityksellä. Mainio yritys kaatui siihen, että Lahti ilmeisesti säästää sähköä tai sitten joku salainen sabotointiryhmä on ollut viime yönä vauhdissa, Salppurin ulkoilureiteistä valtaosa oli pilkkopimeänä. Ei uskallettu lähteä keskelle kinoksia ja korpia, siellä voisi tulla vastaan vaikka mörkö. Sen sijaan vaihdettiin mäkeä, eli J.Karjalais-tunnelin kautta Radiomäen valtaukseen. Hiukset jäätyivät, ja poskista tuli kuin pakkasomenat, mutta meillä oli hauskaa. Huomenna uudestaan, joskaan nämä kerrat tuskin tekevät musta urheiluhullua.

36 kommenttia

  1. huoh. idiootti metsässä. vau. vitusti ablodeja. mikset bloggaa koskaan mistään fiksusta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Fiksuutta on niin montaa sorttia :)

      Poista
    2. Ihmisenä, joka ei osaa kirjoittaa edes aplodeja oikein, olisin suosiolla hiljaa :D

      Poista
  2. Siinä näkyy kyllä kiistatta maailman kaksi ruminta pipoa

    VastaaPoista
  3. liikuntaa vaan lisää niin laihdut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tavoitteena ;) Kunhan ton jalan saisi ensin kuntoutettua suhteellisen normaalille tasolle.

      Poista
  4. Siis ootko sä tossa vikassa kuvasssa?! Sähän oot hoikka! Oon aina pitäny sua jonain 80-kilosena persjalkana.

    VastaaPoista
  5. Kirjoituksistasi päätellen vaikutat tosi fiksulta nuorelta naiselta. Haters gonna hate, but keep your head up!

    VastaaPoista
  6. Hauska postaus! :D Olen itse samanlainen, että tuntuu turhalta vaan kävellä ilman päämäärää :)

    VastaaPoista
  7. Et kai vaan suunnitellut hyppääväs tosta kalliolta alas?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En nyt sentään. Siinä ei ollut kalliota vaan tosi jyrkkä mäki, ja mietin, kuinka nopeasti sen pääsis pulkalla alas. En aio kuitenkaan kokeilla ikinä, siinä alla menee hasardi autotie.

      Poista
  8. Hyi, liikunta! :D Itsekin yritän opetella pitämään liikunnasta ihan vain siksi, että se olisi terveellistä ja vaikuttaisi kivasti kehonkoostumukseen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, kai siitä tykkääminen on pelkkä tottumuskysymys. Mä en oo ihan vielä tottunut :D

      Poista
  9. Oot kyl aiheuttanut niin paljon mielipahaa muille että toivon että lyhyen loppuelämäsi joka päivä on epäonnea täys.

    VastaaPoista
  10. Vastaukset
    1. Paljon mahdollista :D Mulla ei ole lämpömittaria, vaan katsoin Forecasta. Se ei juuri koskaan ole luotettava sääpalvelin.

      Poista
  11. Ihanan punaiset posket :) Kiva pipo, varmasti lämpöinen :) Mistä hankittu ja mikä kuvio reunassa on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sain sen joululahjaksi ja se on Chicago Blackhawksin pipo.

      Poista
  12. Löysin tänne erään kauniin ja aidon ihmisen blogista. Tiedät kyllä mistä on kysymys mutta en sattuneista syistä viitsi julkaista tämän blogistin nimeä ja osoitetta. Hänelle en halua mitään harmia. Tiedän kuitenkin että sun ei ole vaikea arvata mistä puhun.

    Käy lukemassa tämän henkilön toiseksi uusin postaus. Jos et yhtään itkenyt, oot tunteeton ja sydämetön ihminen. Jos ei yhtään tullut syyllinen olo, sun paikkasi olis istumassa oikeaa elinkautista ja odottamassa kuolemantuomiota jossain pimeässä ryssäsellissä. Luultavasti et itkekkään. Et ole aikaisemminkaan piitannut toisten tunteista. Sulla on ollut monia kuukausia aikaa korjata tapahtunut ja ehkä jopa pyytää anteeksi, mutta ET OLE VAIN VIITSINYT! Koska oma perse on tärkein.

    Naurettavinta on, että sä ET SUOSTU MYÖNTÄMÄÄN kuinka ihailet tätä toista blogistia. KATSO BLOGIASI, sulla on sama fontti. Sulla on identtisiä otsikoita postauksessa. Sä ostat sellaisia vaatteita, mitä tolla blogistilla jo on. Koska todellisuudessa sinä olet SAIRAS! Ihailusi on ihan karannut käsistä, sä haluaisit olla tämä toinen blogisti. Jäljitellä elämääsi niin paljon kuin mahdollista. Muuttanut samaan kaupunkiin. Kaiken huippuna "varastaa" poikaystävä. Mun oma teoriani on, että sä olet alun alkaen keksinyt valheet siitä että olisit päässyt sänkyyn hänen poikaystävänsä kanssa pönkittääksesi minimaalista egoasi. Varmaankin siksi, että jo luonteesi karkoittaa jokaisen järkevän miehen luotasi. Kroppa ei ole ihanteellisella tasolla, ja naama on ruma kuin mikä. On säällittävää, että kun et omilla "avuillasi" saa miestä, sun pitää valehdella asiasta, ja aiheuttaa käsittämätöntä harmia blogistille, hänen poikaystävälleen, viattomalle poikaystävälleen ja perheelleen.

    SINÄ OLET OIKEASTI HUORA! Olet myös tähän blogistiin verrattuna käsittämättömän ruma, ja luonteesi on oksettava. Löysin sut myös facebookista ja sun profiilikuvasi säällittävät 13 tykkääjää kertovat siitä, että sä et ole kaunis ja oot epäsuosittu. Reiluinta sulta olisi ollut heti tulla myöntämään jutun tullessa julki, että sulla ei ole asian kanssa mitään tekemistä ja mikäli tosiaan olet itse juorun lähettänyt liikkeelle, pyytää anteeksi. Oli asia totta tai ei ja oli sun keksimääsi tai ei. Muista, että me ollaan tässä vahvemmalla. Sulla on muutama hassu lukija, meillä on pelkästään facebook-tykkääjiä yli 8000. Sua ei puolustele käytännössä kukaan. Joten sulla on viimeiset tilaisuudet käydä pyytämässä anteeksi ja jos sen olet todistettavasti tehnyt, varmasti tämä SYYTÖN blogistikaunotar siitä blogissaan mainitsee joten rauhan aika on mahdollista. Muuten voi olla että tulee hyvin hankalat ajat tulevaisuudessa sulle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huh. Miten kukaan jaksaa käyttää näin valtavan määrän energiaa toisten ongelmien(?) vatvomiseen, vai oikein sama fontti.. hahaa.. :D

      Poista
    2. Olipa taas sellainen vuodatus. Juu, minun ei ole vaikea arvata, kenestä puhut, ja mun mielestä on sulta hienosti myös tehty se, että et kirjoittanut avautumiseesi hänen nimeään ja bloginsa osoitetta. En itsekään pidä siitä, että nimeni ja blogini osoite on näiden valheellisten juttujen yhteydessä esillä lukuisilla puolilla internettiä.

      Olen kyllä lukenut kyseisen postauksen. Olemme myös selvittäneet hänen kanssaan tapauksen jo kesäkuussa. En silti lue hänen blogiaan, ja en ymmärrä, mikä velvollisuus mulla olisi sitä lukea. Saan joka postaukseeni kommentin, että otsikko/vaate/lausemuoto on häneltä kopioitu. Mun vaatetyyli vaan on sen verran valtavirta, että samoilta ei voi välttyä, enpä yllättyisi, vaikka sinulla ja minullakin olisi joitakin samoja vaatekappaleita. Samoin mun otsikkoni eivät koskaan ole olleet mitään Nobelin arvoisia. Toi fontti on ollut mulla alusta alkaen, ja on yksi dafontin ladatuimpia, sieltä mäkin sen olen aikapäiviä sitten bongannut. Se on myös mun tatuointifonttini. Luultavasti käytössä monella muullakin. Hänen bloginsa ei minua kiinnosta, enkä sitä lue, täten en ole tietoinen hänen vaatevalinnoistaan tai lauserakenteistaan, enkä häntä myöskään ihaile.

      Teoriasi on hieno, mutta valitettavasti ei validi. En todellakaan halua aiheuttaa harmia hänelle tai hänen lähipiirilleen, miksi haluaisin? Minä en myöskään ole sepittänyt noita valheita, minäkin kärsin niistä. Mitään tältä bloggaajalta poisottamatta. Nää ei ole musta todellakaan kivoja!

      Mulle eivät Facebooktykkäykset juurikaan merkitse koko elämää. Tiedostan kyllä, että ulkonäössä häviän monelle, tiedostan sen, että yleistäen mua ei pidetä yhtään kauniina. Mutta mä en itke iltaisin facebookepäfeimiyttäni, vaan mä itken ilosta sitä, että mun lähipiirissäni on ihmisiä, jotka pitävät minusta tällaisena mitä olen.

      Mua ei myöskään pelota yhtään nämä sinun lupaamasi hyvin hankalat ajat. Hankalaa on ollut tähänkin mennessä. Mä vaan ihmettelen, mitä sä kuvittelet saavasi aikaan tällä sinun nimettömällä lynkkausryhmälläsi? Mitä sä haluat saavuttaa? Nostamalla säännöllisin väliajoin julki valheita minusta eri puolilla internetiä vahingoitat myös tätä toista bloggaajaa, vaikkakin tahtomattasi. Hän on yhtä lailla syytön tähän eikä varmasti enää haluaisi kuulla koko tapauksesta. Mieti ihan oikeasti ennen kuin alat tekemään mitään.

      Poista
    3. hahaha tää oli tolta anonyymiltä kyllä niin naurettava teksti että huhhuh :D:D:D

      Poista
  13. Kyllä muaki naurattaa. Sinä ja urheilija ette ihan sovi samaan lauseeseen, saati edes samaan tilaan. T: tuttus jo 15 vuoden takaa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Naura pois. Toivottavasti naurat mulle päin naamaa kun seuraavan kerran nähdään :)

      Poista
  14. Jjjjjust.

    Jos nyt arvaan osapuolten iät edes suunnilleen oikein, niin pakko myöntää hämmästykseni näiden anonyymien verbaaliripuloijien keskenkasvuisuuden suhteen. Minä en löytänyt tänne mistään blogista, vaan muualta verkosta. Koko naurettava kiista on saanut niin suuret mittasuhteet, että jopa minunlaiseni blogeja seuraamaton ihminen jo tietää, minkä niminen on tämä henkilö, jota yo. anonyymi "suojelee" jättäessään nimen mainitsematta. Jos siis hyvä anonyymi oikeasti haluat suojella ystävääsi, kasva aikuise(mma)ksi ja lopeta tuo ala-astelissuhenkinen vainoaminen. Sekä sinun että tämän ystäväsi lapsellisuus alkaa olla niin monille ihan vieraille ihmisillekin niin selvä asia, että käytöksesi voi joissakin tapauksissa vaikuttaa jo työnsaantiinne. Esim. itse hoidan rekryjä eräässä monien muotibloggareidenkin keskuudessa hyvin halutussa työpaikassa.

    Minulle on aivan sama, onko tuo väitetty teko oikeasti tapahtunut vai ei. Aikuismainen tapa hoitaa asia olisi selvittää se kahden kesken, neutraalisti keskustelemalla, eikä levittelemällä moista sontaa ympäri nettiä. Jos käy ilmi, että oletetun teon tehnyt on niin rassukka, että ei pysty siitä minkäänlaista vastuuta ottamaan vaikka on oikeasti sen tehnyt (mitä emme tiedä), niin sellaisessa tilanteessa aikuismaisesti käyttäytyvä ihminen jättää tällaisen ihmisen säälinsekaisin tuntein rauhaan. Ei suinkaan tule messuamaan hänen blogissaan typeryyksiä. Tuollaisella länkytyksellä ja uhkailulla saat vain itsesi ja kaverisi näyttämään blogistia lapsellisemmilta. Jos blogisti olisi se lapsellisempi ressukka, te ette todellakaan vaivautuisi kommentoimaan täällä mitään.

    Olipa siis totuus mikä tahansa, tältä teidän touhunne näyttää meidän täysin ulkopuolisten ihmisten silmissä. Tämä Ida vaikuttaa kypsältä, järkevältä, rehelliseltä, aidolta ja lisäksi harvinaisen vahvalta (kun ei lähde teidän provoiluunne mukaan) - te puolestanne vaikutatte lapsellisilta lissuilta, joilla ei ole kaikki ihan kotona. Sekä sinä, arvon kommentoija, että tämä ystäväsi, jota täällä mukamas puolustat. Mitä aggressiivisemmaksi muutut, sitä enemmän häviöllä näytät olevan. Tähän mielikuvaan ei millään tavalla vaikuta se, mikä on totta oikeasti.

    VastaaPoista
  15. Onpa inhottavaa kiusaamista blogin pitäjää kohtaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervetuloa bloggaajan arkeen :) Tähän turtuu kyllä.

      Poista
  16. en tiedä mitä sanoa kun luin tämän ja muiden postauksien kommentteja (luin kyllä tekstitkin ;)). en voi käsittää ihmisten törkeyttä ja typeryyttä. en ikimaailmassa kehtaisi ääneen sano edes yksin kodissani tuollaisia asioita kenestäkään mitä sulle täällä lauotaan. itte en tollasta paskamyrskyä kestäisi! tsemppiä noiden idioottien kanssa painimisieen, tosin tuntuu ettet paljon tsemppiä kaipaa kun sulla näyttää tota sisua olevan ihan omastakin takaa reilusti! mahtavaa kun jaksat vastata huumorilla noihin kommentteihin! :D ps et oo rumaa nähnykään

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, kaikkea ei aina viitsi ottaa tosissaan. Vaikka se olisi tosissaan tarkoitettukin :D

      Poista
  17. Uskomattomia kommentteja olet saanut. Älä anna niiden häiritä, me normaalit ihmiset luemme mielellämme blogiasi. Terveisin, lukija Hollannista

    VastaaPoista

Toivottavasti jätät edes jonkinlaisen puumerkin käynnistäsi :) Pyrimme vastaamaan kaikkiin kommentteihin!

Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, tai kommenttisi on herjaava, loukkaava tms. älä tule tänne tai mene muuallekaan vinkumaan kun epäasiallinen kommenttisi on poistettu.