COMING UP: REUNION

Lauantai-illan ohjelman sanelee luokkakokous. Paikalla ihmisiä, joita en ole nähnyt pahimmillaan yhdeksään vuoteen. Illasta tullee sangen mielenkiintoinen.

Se, mitä tapahtuu luokkakokouksessa, luultavasti myös jää luokkakokoukseen. Ehkä ruokakuvat saatan ujuttaa johonkin postaukseen myöhemmin. Hyvää lauantaita kaikille!

28 kommenttia

  1. Turhaan menet luokkakokoukseen, kukaan sun entisistä luokkalaisista ei varmaan halua nähdä sua.

    VastaaPoista
  2. Miten sä voit mennä luokkakokoukseen vaikka oot aina ollut koulukiusattu?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miksen voisi? Mä en kanna kenellekään yhtään kaunaa.

      Poista
  3. No etpäs ole kauniina menossa :)

    VastaaPoista
  4. ois varmaan kannattanu meikata jos lähit kerta "edustamaan"

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin mä meikkasinkin :) En vain ehtinyt ottamaan kuvia.

      Poista
  5. Mainostat itseäsi vauvapalstalla mallimaisen kauniit topicissa. Tiedoksesi vaan mutta noin ruma ihminen kelpaisi ehkä vain ennen-kuviin johonkin tv-shopin ihon parannus tuotteisiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinhän se varmaan on. Mutta minä en ole mainostanut itseäni missään, se on joku muu mun nimissä vauhdissa siellä.

      Poista
  6. Onko sulla sisko joka asuu Jyväskylässä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei, mulla ei ole yhtään siskoa tai edes sukulaisia Jyväskylässä. Asuuko siellä joku mun näköinen?

      Poista
    2. Siis asuu joo, hämmentävän paljon saman näköinen, muta vähän vanhempi kuin sinä. Ja siis luin nyt ekan kerran blogiasi ja tykkään!:)
      En kerta kaikkiaan vaan voi ymmärtää noita ihmisiä vauva-palstalla, jota kautta tänne löysin. Ja osa näistä kommentoijista on varmasti sieltä.
      Minusta olet kaunis ja tykkään blogistasi sen perusteella ainakin mitä olen tässä lueskellut. :)

      Poista
    3. Oho, onpas jännä kuulla :D Tosi kiva kuulla että oot viihtynyt mun blogin parissa :)

      Poista
  7. oot ihranen naamakala

    VastaaPoista
  8. Siis mitä ihmettä on nämä kauheet kommentit? Missään blogissa, mitä oon joskus selaillu ei oo ollu yhtä törkeitä kommentteja. Kyllä vois olla hiljaakin, jos ei ole mitään mukavaa sanottavaa tai klikata ittensä pois blogista, jos ei miellytä. Mutta että tullaan oikeen haukkumaan, huh huh! Jos on jotain kehittämisideoita tms. voisi varmaan senkin sanoa jotenkin asiallisesti. Ette kai te muillekaan tuntemattomille ihmisille puhu noin törkeästi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmasti muihinkin blogeihin tulee ilkeitä kommentteja, jopa paljon ilkeämpiä mitä minun blogissani näkyy. Mä olen vaan sen verran ööö... masokisti ja sananvapautta rajoittamaton, että päästän tylyäkin tekstiä läpi :D Anonyymisti haukkuminen on kyllä mielenkiintoinen ilmiö, kai se on keino purkaa patoutumia.

      Poista
  9. Kauheita ja todella lapsellisia kommentteja jengi jättää tänne. Vaikutat tosi sydämelliseltä ja vahvalta ihmiseltä. Haluaisin kovasti tietää miltä ihrainen naamakala näyttää mutta olen varma ettei sinulta kun olet noin kaunis.
    ihanaa vuotta! :) <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihana :) Googletin "ihrainen naamakala", ja tulokseksi tuli tämännäköinen otus: http://dolan.naurunappula.com/mid/c4/ae/c4ae333a2e20aa71/0/474831.jpg
      Eipä se minustakaan ole näköiseni :D

      Poista
  10. Hämmennyn joka kerta tätä kommenttiboksia katsellessa, miks ihmeessä pitää kommentoida, jos ei tykkää? No, täytyy myöntää, et itsekin löysin blogiisi juurikin sieltä vauvapalstalta :D toisin kuin ilmeisesti suurin osa sieltä tulijoista, ihan mielelläni blogias lueskelen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kai se on arvon häijyanonyymien mielestä rakentavaa palautetta, jos käy jättämässä terveiset et olet jäätävän hirveä ämmä. Rakentavaa palautettahan me kaikki bloggaajat toivotaan. Kaiken enemmän tai vähemmänkin ilkeän setin voi aina pistää rakentavan palautteen piikkiin.
      Kiva, että pidät mun blogista :)

      Poista
  11. huhhuh sä oot kyllä sekaisin. hanki apua.

    VastaaPoista
  12. Minkä maalainen Johan on?

    VastaaPoista
  13. Sulla on isot ja nätit silmät, ja mä oon aika ihastunut suhun. Sun blogia on muutenkin kiva lukea, joten kaikkea hyvää sulle!

    VastaaPoista

Toivottavasti jätät edes jonkinlaisen puumerkin käynnistäsi :) Pyrimme vastaamaan kaikkiin kommentteihin!

Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, tai kommenttisi on herjaava, loukkaava tms. älä tule tänne tai mene muuallekaan vinkumaan kun epäasiallinen kommenttisi on poistettu.