XLVIII

Edessä yhden ihmisen Super Bowl Party asianmukaisine tarjoiluineen. Kokistahan pystyy ihan hyvin juomaan viinilasista! Mä en oikein voi kutsua itseäni jenkkifutisfaniksi (olen nähnyt tällä kaudella puolikkaan runkosarjaottelun), mutta koska kyseessä on maailman seuratuin urheilutapahtuma, en voi jättää katsomatta. Jenkkifutis on mulle sitä, mitä jääkiekko on keskivertonaiselle: ymmärrän säännöt pääpiirteittäin ja selostajaa, mutta osaan paremmin kuin hyvin keskittyä epäoleellisuuksiin. Kuten vaikkapa Max Ungerin partastatukseen.

Henkilökohtaisesti tapahtuman viihdearvon nostaa korkeimmalle Red Hot Chili Peppers, yhä olemassaolevista bändeistä suurin suosikkini. Pikkaisen saattaa kiinnostaa myös mahdollisen sähkökatkoksen pituus, itse pelitapahtumia unohtamatta. Totuttuun tapaan rapakontakaista urheilua seuratessa, tämäkin peli menee Go Hawks Go-linjalla. Tiedän jopa seitsemän pelaajaa nimeltä! Vuosien NHL-aktiivisuus on opettanut tottumaan epäsäännöllisiin unirytmeihin, tästä tulee helppo yö. Onneksi maanantai on vapaa.

45 kommenttia

  1. Jei! Muitaki jefufaneja online tänäyönä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D en nyt ihan faniksi itseäni tituleeraisi mutta pitäähän tätä katsoa.

      Poista
  2. Sulla on kyllä maailman rumin nenänmuoto.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ei se kyl mikään nätti ole :D

      Poista
    2. Ano, sinullakin varmaan on kun nenäsi on erilainen ku muilla valtaosalla ihmisistä:)

      mitä nuo valkoiset "lätyt" on? :D

      Poista
    3. Quesadilloja chorizo-paprikatäytteellä :)

      Poista
  3. Instas oleva kuva on parempi. Toi on hirvee.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kehuista ja anteeks :(

      Poista
    2. Komppaan! Instas söpömpi. (:

      Poista
    3. Susta ei nättiä kuvaa saakkaan. Instan kuvaki on ruma.

      Poista
    4. Mistä te anonyymit ootte yhtäkkiä onkineet mun instatunnukset selville? En mä niitä oo täälläkään jakanut :D

      Poista
  4. Peppersiä odotellessa mut mitä mieltä oot ollu tähän mennessä t: broncos fani

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo, mitä mä oon kuullut ns. isompien poikien juttuja, Broncosilla pitäis olla maailman paras hyökkäys. Ei ihan vakuuttanut mua, ainakaan vielä :D Manningista oon kuullut paljon ja pelkkää hyvää ja uskomattomia juttuja, mun kävi vaan sääliks koko miestä :C Tykkäsin siitä tosi läskistä äijästä numerolla 94. Nyt mä jinxasin varmaan siihen palliin että Denver vie seuraavan puoliajan jotain 30-0.

      Poista
  5. Mikä sua eniten viehättää jenkkifutiksessa?

    VastaaPoista
  6. Eiks Bruno Mars kiinnostanu yhtää :D?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Njääh. Meni se siinä taustalla sivusilmällä katsellen, mut ei oikein oo mun tyyppistä musaa.

      Poista
  7. Saisko kommenttia pelitapahtumista suomeksi nimimerkillä en katsonut

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En mä osaa analysoida tällästä :D :D katso twitteristä hashtagilla #NFLfi

      Poista
  8. Hyi vittu söitkö oikeesti ton kaiken? Eikö sulla oo mitään itsekuria? Kiva ku rasitat kansanterveyttämme, sulla on varmaan kaikki verisuoni sairaudet. Toivottavasti saat sydänkohtauksen mahdollisimman pian.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En syönyt. Kun sinua selkeästi huolettaa, voin kertoa, että en syönyt edes puolia noista. Se on kuitenkin kivempi varata kunnolla ruokaa, että ei joudu kesken pelin tekemään lisää jos jäikin vielä nälkä. Onneksi olen välttynyt toistaiseksi erinäisiltä verisuonisairauksilta.

      Poista
  9. miksei light kokista?

    VastaaPoista
  10. oho oho eikö pikkuhuora tiedäkään kaikesta urheilusta kaikkea? hävetä voit.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En tiedä en, enkä myöskään häpeä tietämättömyyttäni. Asioita voi seurata ilman jatkuvaa asiantuntijaleimaa.

      Poista
  11. oot tosi feikin näkönen. enemmän rumaa ku kaunista (ei mitään). paljon enemmän.

    VastaaPoista
  12. näytät et oisit vetäny liikaa ibarii

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ibari? Tiedän, etten ole vetänyt vaikken tiedä edes mitä se on :D

      Poista
  13. siis mitä sä pidät sun instaa julkisena jos sinne ei saa eksyä nauramaan? oot idiootti siitä sais tehtyä yksityisenki listan. ja miks ei saa vastata kommenteihin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saa sinne instaan eksyä nauramaan, saa jopa kommentoida eksymistä ja vastata kommentteihin. En mä ole mitään sellaista siellä kieltänyt. Tiedän kyllä että instan saa yksityiseksi, mutta en ole halunnut. Mua vaan aidosti ihmetyttää mistä ihmiset ovat löytäneet mun instan, kun en ole sitä blogissakaan markkinoinut.

      Poista
  14. kade ruuista t dietillä oleva:(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :(( Kade dieetillä oleville t:henkilö, jolla ei itsekuri koskaan riitä.

      Poista
  15. Voi kun ihana toi viimenen kuva, oikein hehkut :-)!

    VastaaPoista
  16. Oletko iloinen siitä kuka voitti tammikuulta SM-Liigan kuukauden pelaaja-palkinnon? Mun käsittääkseni oot ollut fani pitkään ennen tätä suurta hypeä. Ootko enemmän liiga-fani vai NHL-fani, vaikuttaako ensi kausi miten siihen kuinka paljon pidät tosta pelaajasta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todellakin! Kukaan toinen ei olisi ollut yhtä sopiva kyseiselle palkinnolle. Tasonnosto viime vuoden puolelta ja ppg aivan omaa luokkaansa, tipan sain linssiin kun valinnasta kuulin. En mä nyt tiedä milloin lasketaan ns. hype alkaneeksi, joidenkin mielestä se alkoi jo ekalla 1ügakaudella. Pitkä matka on kuitenkin kuljettu Teuvon bandwagonin kyydissä.

      Kyseessä oli jyppipelissä tapahtuva liigadebyytti alkusyksyllä 2011 kun mä katsoin tyyliin voi ei mikä junnu, seurasin tosi kriittisesti ja tykästyin salaa, olis ollu tosi noloa tykätä jostain pienestä alaikäisestä taitohyökkääjästä :D Johanna sai mut siinä joskus samana syksynä kiinni kaappiteuvotykkäämisestä, hän varmaan voisikin tarkentaa miten kiinnijääminen tapahtui mikäli eksyy näitä kommentteja lukemaan, mä en enää muista.

      NHL-ura ei hetkauta mun teuvostatykkäämismittaria mihinkään suuntaan. Kun Demitra pelasi NHL:ää, mulla oli lempipelaaja NHL:stä, mutta myös liigalemppari. Kun Demitra siirtyi KHL:ään, Ovetskin nousi mun lempiNHL-pelaajaksi, mutta Demitra säilyi edelleen allover-lempparina. Nyt siirtyy Sasha syrjään änärilempparin pallilta kun allover-lemppari alkaa skulaamaan rapakon takana. Saa nähdä, kenestä tulee liigafeivoritti kun Jokereidenkin tie vie kohti itää. Artturi Lehkosen osakkeet ovat aika vahvoilla.

      Ja hei olin mä sentään ensimmäisen 50:n facebooktykkääjän joukossa :D:D:D:D:D:D

      Ja kaikki, joita Teuvon tammikuun näytöt miellyttivät, käykää täällä äänestämässä Euroopan parasta pelaajaa. Ei ole mikään maksettu mainos mutta mulle tulisi hyvä mieli. http://www.eurohockey.com/article/3143-vote-for-european-player-of-the-month.html

      Poista
    2. Äänestin David Wolfia koska en halua sulle mitään hyvää ja tosilahtelainen ei narreja äänestä.

      Poista
  17. Olen syvästi järkyttynyt näistä asiattomista kommenteista mitä saat tänne!!! Kiva blogi sulla ja olet kaunis tyttö! Olisin kommentoinut omalla blogger nimellä mutta pelkäsin saavani blogiini ilkeilijöitä, mun herkkä itsetunto ei moista kestäis! Tsemppiä ja pysy omana itsenäsi <3 T: A

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi tossa varmaan onkin, miksi moni pysyy "vain" anonyymilukijana eikä tule omalla profiilillaan mun blogiin kommentoimaan, saati liity lukijaksi. Pelko siitä, että ilkiöt hyökkäävät kurkkuun kiinni :/ Kiitos tsempeistä, niitä todellakin tarvitaan aika ajoin :))

      Poista
  18. Oho toi Red Hot Chili Peppers oli nyt aika yllättävä valinta. Mä oon saanut susta blogin perusteella kuvan sellasesta perus Cheek-suomihiphop tytöstä. Voisitko tehdä vaikka lempibiiseistäsi postauksen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitä? :DD Suomihiphop kyllä joo, mutta hyvin valikoidusti. Cheek ei koskaan. En voi sietää koko äijänkäppyrää. Mun lempibiisitkään eivät oikein anna oikeaa kuvaa mun musiikkimausta, se on oikeasti todella laaja ja vaikeaselkoinen. Mutta palaillaan aiheen kanssa myöhemmin :)

      Poista
    2. Sori nyt vaan mutta millä logiikalla CHeek on ÄIJÄNKÄPPYRÄ? Taidat vaan olla kateellinen Cheekin menestyksestä omalla jutullaan, ja katkeera kun sun näköistä naista ei kutsuis bäkkärille keikan jälkeen.

      Poista
    3. Sori nyt vaan, mutta mä en syty millekään monogrammi-blingbling-viinaamuijiabileetaah-räpätiräpälle, enkä ole yhtään katkera kutsumattajättämisistä :D Äijänkäppyrä oli ensimmäinen sana joka juolahti mieleen tänään päivällä vastausta kirjoittaessani.

      Poista

Toivottavasti jätät edes jonkinlaisen puumerkin käynnistäsi :) Pyrimme vastaamaan kaikkiin kommentteihin!

Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, tai kommenttisi on herjaava, loukkaava tms. älä tule tänne tai mene muuallekaan vinkumaan kun epäasiallinen kommenttisi on poistettu.