Pikkukriisejä

Tiia tuli tyttärensä kanssa tänään Lahteen, ja mä sain tekosyyn lähteä shoppailukierrokselle. Musta on tullut viime aikoina todella huono shoppailija, en löydä juuri koskaan mitään pakko saada-ostoksia. Tai sitten musta on tullut liian kriittinen, vaatteen pitää olla just eikä melkein, ja mistään ominaisuuksista ei tingitä.

Neljän tunnin shoppailusaldona huikeat yksi paita ja parit sukkahousut. Paitaakaan en olisi ostanut, ellei mulla olisi suurta rakkautta typewriter-fonttiin. Sen sijaan kahvilassa en jaksanut pihistellä, kyseessä viikon ensimmäinen kahvi!

Kotona ollaan jännän äärillä. Päivän kysymys kuuluu, kuinka monta kääpiöblondia tarvitaan vaihtamaan lamppu? Mun olohuoneen lamppu on palanut, enkä mä yletä sitä vaihtamaan yhdelläkään tuoli-korkokengät-yhdistelmällä. Eletään siis pimennossa, kunnes löydän tarpeeksi pitkän assistentin.

Mua ei ole vielä kertaakaan harmittanut peliinpääsemättömyys tällä kaudella niin paljon kuin nyt. Lempipelaaja poikkeuksellisesti kapteenina, kenties ainoan kerran Jokeriuransa aikana. Tänä iltana nähtiin moni kiva maalintekijä, mutta vähän pääsi lievä itku kun lempparin piiiiitkä pisteputki katkesi. Kaikki hyvä loppuu aikanaan, onneksi se sentään taklasi. Tepsiltäkin oli Kulmala kokoonpanossa, sarjassamme kiinnostaisi nähdä. Lauantaina narreillaan seuraavan kerran, en ole niin huono fani, että jättäisin Talviklassikon näkemättä.

22 kommenttia

  1. Karalahtikin oli pisteillä…

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja Hännikäinen ja Mooses ja Esa ja Lahen Jaska ja Mauno Koivisto ja Jormanpoika Niemi ja Koko kansan Ruutu.

      Poista
  2. mix teräväinen oli kapteeni?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Koska Hahl poissa ja Ossi Väänäsen varusteet on kadonnut välille Sotshi-Jaffala, eikä Ossille ole ilmeisesti ymmärretty hommata varavarusteita, saati varavarusteiden varavarusteita.

      Poista
  3. Voisitko tehdä postauksen missä esittelet ostoslistasi kevääseen? Ja siis ihan realistinen ostoslista missä on tuotteita jotka me kaikki voimme ostaa, ei mitään Chanelin laukkuja ja Burberryn takkeja :D Muutenkin olisi kiva kuulla enemmän sun tyylistäs!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi kiva idea! Mulla on aika selkeä lista valmiina, joten aloitan postauksen tekemisen saman tien :)

      Poista
  4. Meinasin tulla tsemppaamaan mut en uskaltanut kun se tyttö itkeskeli :D Mutta tsemppiä tätä kautta!

    VastaaPoista
  5. Käyttääkö Janne Lahti samoja allergialääkkeitä ku hopea-Bäckström vai mitä sille on tapahtunus yhdessä yössä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En tiedä, en ole mikään Jokereiden lääkevastaava. Sen sijaan Jaska on henkilökohtaisesti kertonut minulle ööö.. 'tulevaisuudensuunnitelmiaan', joten loistavan pelimiehen oli aikakin ottaa itseään niskasta kiinni ja työskennellä täysillä tahtomansa eteen.

      Poista
  6. sä et oo extremly hottia nähnytkään.

    VastaaPoista
  7. ei millään pahalla mutta oot aika ruma ja ennenkaikkea sulla taitaa olla vakavia hiustenlähtö ongelmia. säälittävä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo näyttää menevän ihan slurpsis slärpsis päätä myöten kun tosta tukasta on kerrokset kasvaneet ylipitkiksi.

      Poista
  8. hyi oot ruma ja sulla on maaninen katse :D

    VastaaPoista
  9. Opiskeletko/ käytkö töissä? Jos et, niin mitä tulevaisuudensuunnitelmia sulla on? Joskus jossain kommentissa luki koulukiusaustaustastasi, mutten löytänyt päivitystä jossa kertoisit siitä. Olisi mielenkiintoista kuulla kokemuksistasi, voisitko avata asiaa vähän?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nää on vähän liian henkilökohtaisia aiheita, joista en valitettavasti halua sen suuremmin blogissani avautua.

      Poista
  10. oon käsittäny et oot aika ahkera polttaan välejäs kavereihis? ni etteks oo enää johanin tai lennun tai leenan kanssa väleissä ku kukaan ei oo aikoihin kommentoinu tai vilahtanu postauksissa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan väleissä oon heidän kaikkien kanssa :D He vaan eivät elä mun blogia varten. Varmasti kommentoivat jos sen tarve tulee.

      Poista
  11. paljon toi kahvi makso?

    VastaaPoista

Toivottavasti jätät edes jonkinlaisen puumerkin käynnistäsi :) Pyrimme vastaamaan kaikkiin kommentteihin!

Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, tai kommenttisi on herjaava, loukkaava tms. älä tule tänne tai mene muuallekaan vinkumaan kun epäasiallinen kommenttisi on poistettu.