Pikkuiloja

Tulppaani on talvikukka. En tiedä kuka on keksinyt, että tulppaaneja tulisi pitää Aalto-maljakossa, tai miten sisustuslehtiin saadaankin luotua aina niin rennon ja ryhdikkäännäköiset tulppaaniasetelmat. En uskalla rikkoa perinteitä, joten tulppaanini tulevat jatkossakin kukoistamaan Aalto-maljakossani eräänlaisessa roiskaisu-asetelmassa. Onneksi en ole floristi.


Kävin eilen katsastamassa Johannan uuden kodin ja todistamassa tappioputken varmaa jatkumista. Johanna teki meille kanasalaattia. Musta tuntuu, että mä syön nykyisin enemmän muualla kuin kotona. Ystävät tekee elämän helpommaksi.


Vauva.fi-palstan mielensäpahoittajat ovat ilmeisesti neljän päivän viiveellä ymmärtäneet mun kunnianloukkaukseen verrattavissa olevan ja elinkautisen arvoisen susiraja-heittoni. Rakkaat terveiset ja kiitokset teille, tänään poksahti 100 000 kävijän raja rikki ♡

24 kommenttia

  1. Pitääkö sun väkisin kerjätä verta nenästä meiltä vauvapalstalaisilta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahahahah te vauvapalstalaiset olettekin niin saatanan badassejä :'D Pitäkää ne suunne kiinni ja menkää vaihtamaan paskavaippoja.

      Poista
  2. oikun on herkullisen näköinen salaatti nam :P

    VastaaPoista
  3. Mäkin päädyin sun blogiin vauvapalstan kautta, mutta odotin löytäväni jotain ihan erilaista. Mun mielestä sekä sun kirjoitukset että kuvat on kivoja, enkä keksi mitään syytä sille paskamyrskylle mitä sun jokainen sana keskusteluforumeilla aiheuttaa. Nostan suuresti hattua sulle, kun silti jatkat kirjoittelua :) Toivottavasti oot tehnyt rikosilmoituksen niistä ketjuista, missä siihen on aihetta. Toivon myös, että kamalien kommentttien takana on vain muutaman ihmisen ryhmä, ketkä jostain syystä tuntee sua kohtaan jotain katkeruutta ja yrittää laittaa kommentteja siihen tyyliin kun niitä kirjoittaisi sadat ihmiset.

    <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa toivon minäkin :D Kiitos kannustuksesta <3

      Poista
  4. Kuinka paljon sä tienaat tällä blogillas ja miltä ajalta toi 1000000 on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En tienaa mitään. En tee blogiyhteistyötä, pidä sivupalkissa mainosbannereita enkä edes käytä mainoslinkkejä. Blogi on mulle harrastus eikä työ, enkä halua saada palkkaa siitä, että suollan sieluttomia jaarituksiani rajattomasti toistenkin silmille. Oikeitakin töitä on olemassa.

      Satatuhatta kävijää blogin perustamisesta asti, eli noin puolessa vuodessa.

      Poista
  5. Olet eräs avaintekijä saadessani inspiraatiota tähän yhteiseen asiaan, lähdetkö mukaan? :)

    http://tuumastataiteeseen.reija.org/2014/02/haaste-vauvafi.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jätän väliin. Ihan siitä syystä, että tollaiset syvälliset pohdinnat ja tunteisiinvetoava avautuminen ei kuulu mun tyyliini bloggaajana. En halua kirjoittaa "miltä minusta tuntuu"-postauksia.
      Onnea haasteen kanssa :)

      Poista
    2. Asia selvä! Ehkä joku lukijoistasi innostuu, kenties :)

      Poista
  6. Hyvä Iida! Kivoja tarinoita :) t. Markus

    VastaaPoista
  7. miks oot ottanu jonkun kissasta kuvan lavuaarissa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on mun oma kissani Mymmeli :) Lavuaari on Mymmelin suosikkipaikkoja hengailla, ja kissaa saa kuvattua helpommin, kun se on jo valmiiksi jossakin makoilemassa.

      Poista
  8. Ansaitsisit kunnolla turpaan. Oot kuvottava ihminen. Ja vastenmielinen. Et ansaitse ihmisarvoa, mielipiteesi, ulkonäkösi, asioiden ilmaisutapasi, kaikki sinussa on pahaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ansaitsen yhtä lailla ihmisarvon kuin sinäkin :)

      Poista
    2. Herää vain kysymys millaisen arvon tuntee ansaitsevansa ihminen, joka kirjoittaa tuollaista tekstiä toiselle netissä, anonyyminä. Tekisi mieli heittää sulle Iida joku tsemppaava kommentti tähän, mutta en turhaan viitsi, koska oot jo osottanu pystyväs pitää pään kylmänä näiden anonyymien maalitauluna, siispä sanon, että hyvännäkönen salaatti;)

      Poista
    3. Niinpä. Ilmeisesti anonyymiarvo on jokin täysin eri asia :D

      Poista
  9. Aika turhanpäivänen tää sun "blogi". Miks kaikki sun pärstäkuvat on otettu samasta kulmasta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eipä tämän tarkoitus olekaan olla mikään maatamullistava blogi :) Mun kädet ei taivu tarpeeks että saisi kuvakulmavaihtelua.

      Poista
  10. Ihana kissa! :) Hyvä wtf-ilme.

    VastaaPoista

Toivottavasti jätät edes jonkinlaisen puumerkin käynnistäsi :) Pyrimme vastaamaan kaikkiin kommentteihin!

Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, tai kommenttisi on herjaava, loukkaava tms. älä tule tänne tai mene muuallekaan vinkumaan kun epäasiallinen kommenttisi on poistettu.