Shades of Pink


Siim Liivikin lanseeraama Disney-lausahdus olisi sopinut mainiosti tähänkin postaukseen otsikoksi. Miksi mun pitää tuhlata kaikki hienot ideat aina saman tien?

Tänään olikin sitten tähän mennessä hienoin olympialaispäivä. Mymmeli on oppinut meidän yli seitsemän yhteisen vuotemme aikana niin rutinoituneeksi penkkiurheilijakissaksi, ettei se hätkähtänyt mistään. Ei edes Törmäsen vahingoniloisesta räkätyksestä.

Viime päivinä olen tehnyt suurta vaatekaappiraivausta, ja löysin noi yli kolme vuotta sitten ostetut vauvanvaaleanpunaiset farkut, joita on käytetty varmaan alle viisi kertaa. Aika ottaa vahinko takaisin! Kuin ihmeen kaupalla ne mahtuvat vielä päälle.

Meinasin tuomita useamman vuoden käytössä olleet pahasti rähjääntyneet "valkoiset" Converseni jo jonnekin kenkien hautausmaalle, mutta kannatti luottaa pinkkiin, sillä Vanish Oxi Action ja kloriitti tekivät jälleen kerran taikojaan. Nauhojen oikeaoppisesta pujottelusta mulla ei ole aavistustakaan, noilla mennään! Lopputulokseen olen erittäin tyytyväinen, ehkä conssit pääsevät näkemään vielä yhden kevään.

58 kommenttia

  1. Pitäydy vaan niissä löysissä kaavuissa :D Sulla on järkyttävän mallinen vartalo, tollanen persjalka ja kun vedät tiukat vaatteet päälle niin oksennus.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Välillä voi kokeilla jotain muutakin :) Joo toi jalkojen lyhyys on sellasia asioita, josta en itekkään tykkää itsessäni, siksi mä viihdynkin niin hyvin korkeammissa koroissa.

      Poista
    2. Minusta sulla ei ole persjalkaisuutta. Olisit ihan sopusuhtanen tyttö jos ei sulla olisi noin jäätävää rintavarustusta.

      Poista
    3. Mut ilman rinnoitusta mulla olisi taas suhteettoman suuri lantio :/ vaikeeta olla sopusuhtainen :D

      Poista
  2. Et kyl ymmärrä muodista mitään. Se on takki, TAKKI jonka pitää tällä seasonilla olla vaaleanpunainen. Ei housujen. Ja enemmän sellainen hattarasävy.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ymmärrän paljonkin. Se on eri asia, mitä toteutan, milloin, ja miten paljon. Vaaleanpunaista takkia multa ei löydy enkä ole kokenut tarpeelliseksi sellaisen hankintaa. Housut löytyivät valmiina kaapista, miksi en käyttäisi niitä? En tiedä minkä sävyistä hattaraa sinä olet syönyt, mun mielestä toi menee aina yks yhteen

      Poista
  3. Toikin olisi tosi nätti, ajanhermoilla oleva ja yksinkertainen asu jos vain olisit hoikempi. Sulla on todella hyvä silmä ja tyylitaju, mutta vartalotyyppisi mukaan et osaa pukeutua. Mitä olen katsonut muita asujasi, sama ongelma on ollut sinulla aina. Pukeudut kuin vartalosi olisi S-M-kokoa, pursuaa todella rumasti ja vääristä paikoista. Kannattaa googletella "vartalotyypin määrittäminen" ja pistää koko vaatekaappi remonttiin. Ethän julkaise äskeistä kommenttiani!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehken mä tosissaan ole paras pukeutumaan vartalotyyppini mukaan, en ole vuosiin jaksanut sitä edes määrittää. Mun pukeutuminen tapahtuu ihan sillä kaavalla, että pukeudun suhteellisen hillitysti, ehkäpä monen mielestä jopa tylsästi. Valitsen niitä vaatteita joista pidän, ja yhdistelen samoja vaatteita paljon uudelleen.

      Lupaan kiinnittää turhaan pursuiluun jatkossa enemmän huomiota, mutta vaatekaappiani en aio pistää remonttiin. En tällä hetkellä halua juurikaan mitään uutta (ostoslistalla alle 5 tuotetta), sen sijaan olen kiintynyt moneen jo omistamaani vaatekappaleeseen.

      Poista
  4. sust tulee kyl ihan possu mieleen.

    VastaaPoista
  5. O-vartalotyypin tasapainottaminen lähtee hartialinjasta. Vaatteet näyttävät tällä vartalotyypillä parhaimmilta siten, että ne putoavat ylhäältä ryhdikkäältä hartialinjalta alas väljästi kohti lantiota. Liian pieniä ja kireitä vaatteita tulee ehdottomasti välttää, ne eivät tee hoikemman näköisiksi kuten monet luulevat, vaan parhaiten pukevat kevyesti vartaloa myötäilevät vaatteet. Ne jopa tekevät hoikemman vaikutelman kuin liian kireät vaatteet. Parhaiten O-vartaloa pukee suuri, väljä yläosa ja niukka, kapea alaosa. Esimerkiksi tunikamalliset neuleet, puserot ja jakut kapeiden housujen kanssa näyttävät hyvältä. Kasvojen lähelle voi tuoda yksityiskohtia viemään huomiota pois keskivartalolta. Vyötärölinjaa ei kannata nostaa liian ylös, vaan kannattaa laskea sitä varsinaista vyötärölinjaa hieman alemmaksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ei Iidalla kyl mikää O-vartalontyyppi oo huoh .. säälittäviä ihmisiä

      Poista
  6. onks sun hiuksil jku ongelma?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On :D ne on just siinä kriittisessä mitassa ettei ihan yltä kiinni, ne vaan hapsottaa ja on aina tiellä ja naamalla.

      Poista
  7. :D:D:D:D:D::D:D:D:D::DD:D:D::D:D:DD SÄ OOT TURHA!!!

    VastaaPoista
  8. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  9. HAHAHAHAAA SUOMI VOITTI VENÄJÄN VITTU ONKO HYVÄ MIELI SAATANAN SÄÄLITTÄVÄ LEHMÄ OISIN HALUNNU OLLA NÄKEMÄSSÄ SUN KYYNELEET KUN PASKA RYSSÄT TIPPU MITALLIPELEISTÄ!!! SIELLÄ OLI OVECHKINIT JA KOLALCHUKIT ISOT MIEHET ITKEMÄSSÄ KUN PIENI SISUKAS SUOMI FINAALEIHIN!! OLISIT TALVISODASSAKIN AMPUNU VARMAAN SUOMALAISIA! VITUN NÄÄTÄ!! KERROS NYT MIKÄ MENI PIELEEN ISÄNMAANPETTURI HUORA RUSSOFIILI!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. WHAAAT? :D Nyt haluaisin tietää mistä sä olet saanut päähäsi, että mä kannatan Venäjän maajoukkuetta? Siitäkö, että olen kertonut osaavani puhua venäjää? Vai siitäkö, että minun mielestäni Pavel Datsjuk on maailman paras jääkiekkoilija (olikin kenties ainoa hyvin suoriutunut venäläinen) ja Ovetshkin suosikkini NHL:sta? En mä silti sääliä tunne kun ne pelaavat Suomea vastaan.

      Nähtiinhän se eilenkin, että jääkiekko on joukkuepeli, yksilötaidoilla on helppo hakea maalipaikkoja mutta kun se pelkästään ei riitä. Enpä äkkiseltään osaa kuvitella sellaista turnausta missä kannattaisin jotain muuta joukkuetta enemmän kuin Suomea. Muita joukkueita sympatiseeraan kyllä, mutta vain niin pitkään kun Suomen kohtalo on heistä riippumaton.

      Poista
    2. Kerros kun olet noin älykäs, miksi Ovechkin (opettele oikeinkirjotus!) oli noinkin näkymätön tässä turnauksessa?

      Poista
    3. Tjaa-a. Ovetshkin (minä translitteroin aina suomeksi, mutta englanniksi translitteroiminenkaan ei ole väärä tapa!) on ensinnäkin sellainen pelaaja, josta ei juurikaan ole hyötyä kuin hyökkäyspäässä. Todella yksipuolinen pelaaja, jonka takia helppo seurattava, jonka takia minä tykkään hänestä paljon. Nykyrooli kun on odotella syöttöä siellä b-pisteen kaarella, muttei paljoa luistele siitä kauemmas omiin päin, eikä varsinkaan edes yritä puolustaa. Antaa muiden tehdä työn ja kerää pisteet itselleen kuin tikkarin lapselta.

      Mun silmiin näytti, että Ovetshkin ei edes paljoa yrittänyt. Niin känkkäränkkämeininkiä siellä. Neljäkymmentä maalia NHL:ssa tällä kaudella ei ole vitsi, sitä ei ikinä uskoisi olympianäyttöjen perusteella. Muutenkin maajoukkue-ovie on ollut viime vuodet täys lapanen. Lukuunottamatta ehkä kultavuotta 2012. Ovetshkin myös vahvasti hyökkäysorientoituneena hyökkääjänä vaatii rinnalleen sentterin, joka ymmärtää vähän puolustamisenkin päälle. Nyt Ovie ei kunnioittanut kanssapelaajiaan eikä valmentajaansa. Malkin-Ovetshkin-kaksikko oli näköjään pakko pitää yhdessä, heidän yhteispelinsä ei toiminut sitten tipan tippaa. Riskinotto, kumpikaan ei tykkää puolustuspään pelaamisesta, mutta onnistuessaan olisi ollut varmasti kisojen kovin hyökkäyskaksikko. Paikkoja saivat saatanasti, mutta kun eivät suostu pelaamaan toisilleen, kaksi yksilöurheilijaa samassa ketjussa on liikaa.

      Ovetshkinin kuuluisa onetimer jäi vähän käyttämättä. Mun täytyy rehellisesti myöntää, etten pystynyt kunnolla pysymään perässä Venäjän jäälläviuhahtavista miehistä, mutta Ovetshkinia olisi kannattanut peluuttaa maksimit ylivoimalla ja jossain muualla kuin keskellä viivaa kahden äijän välissä, näin oli ainakin Venäjän ekassa ylivoimassa mistä tuli se maali. Toisaalta, ennalta-arvattava Ovetshkin olisi ollut suhteellisen helppo pimentää. Kun nykyovetshkinin ainoa "meriitti" on kenties maailman paras laukaus jonka vuoksi kenties maailman paras maalintekijä, näissä epäonnistuessa kokonaisvaikutelmaksi jää "turha ja näkymätön".

      Poista
  10. Oot iha Miss Piggyn näköne :D

    VastaaPoista
  11. Kiva asu! Oikean puoleisessa kuvassa näytät tosi hoikalta :o

    VastaaPoista
  12. Keskustelupalstat ja asennevammaiset anonyymit johdattivat minut sattumalta tänne.. Kiva blogi ja mahtava asenne sulla! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oo kiva huomata että keskustelupalstoilta eksyy kivojakin ihmisiä tänne :)

      Poista
  13. Sä olet kyllä niiin feikki noiden tissien kanssa. Toivottavasti et ole asiakaspalvelutöissä, kukaan ei voi pitää sua uskottavana.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun työntekoni ei ole riippuvainen ihmisten uskottavanapitämisistä :)

      Poista
  14. mites aiot toipua elämäsi suurimmasta pettymyksestä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pari jaksoa Gossip Girliä peiton alla pahalta piilossa. Erkin sanoin, "kippis moi!"

      Poista
  15. Mun mielestä nuo vaatteet näyttää tosi hyvältä sun päällä! En ymmärrä mikä ongelma noissa muka olisi :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moni hakemalla hakee ongelman, oli mulla päällä sitten mikä jätesäkki tahansa yllä.

      Poista
  16. JÄRKYTTÄVÄN!!! kokoiset reidet sulla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ei noi ihan luokkaa "kaks tikkua" ole

      Poista
    2. Mun mielestä kauniit reidet :)

      Poista
    3. Huu mä katoin myös että nehän on tosi sopusuhtaset ja sun jalat näyttää hyvältä noissa housuissa! Ja ylempänä kommentoineelle että takin pitäis olla vaaleenpunanen, onko hauskaa olla aina massaa? Noita kopio teinejä on Lahtiki ihan täynnä. Rasittaa lukea sun viha-anoja :--D Oot asenne nainen jatka samaa mallii! :) -E

      Poista
  17. Tosi nätti asu :) pakko kyl sanoo et iskee tissikateus :D

    VastaaPoista
  18. Mitä mieltä olet tästä väitteestä: "Valitettavasti se veska on vaan ainoa osa joukkuelajia, joka on yhden miehen show. Kun veska on voittava ja ottaa kaiken TARVITTAVAN kiinni, kuten Vehanen tai aikanaan joissakin turnauksissa Kipper, tai nyt Rask, valaa se uskoa jengiin. Lehtonen ei vaan ole joukkuetta peliotteillaan ajava maalivahti. Tappio täysin Lehtosen syytä."

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitä :D:D kuka viitsii väittää jotain noin tyhmää?

      Joo, mäkään en ollut yhtään iloinen kun kuulin että Rask ei pelaa. En vaikka Kärppä onkin ollut vuosikaudet mun veskarisuosikki. Mutta sitten ajattelin että sitä sattuu, niillä mennään mitä on saatu. Parhaat pelaavat, kun paras on pelistä pois, otetaan toiseksi paras. Propsit Raskille, että ei lähtenyt puolikuntoisena yrittämään, Janihurme03nevaföget!

      Maalivahti on puoli joukkuetta. Ja maalivahti saa aina syyt niskoilleen jos taakse pääsee yksikin. Mutta maalivahti ei yksin voi voittaa otteluakaan. Kautta aikain huonoimmalle maalivahdille Kari Lehtoselle selän taakse pääsi eilen peräti kaksi! Ainiin, Lundqvistkin on ihan vitsi maalivahtina, kuka pystyy imuroimaan lähes miinuskulmasta tulevan vedon?

      Lehtosen maailman noloimmat imuroinnit tässä maskissa jotka sitten pilasivat Suomen finaalihaaveet. Ekaan maaliinkin lähti naurettavasti ylipelaamaan, idiootti kun ei osannut ennustaa, että se ei olekaan se äijä sieltä keskeltä, parhaalta maalintekosektorilta se joka laukoo. Karlssonin maali puolestaan, kun sieltä viivalta tulee noinkin kova laukaus, jonka lähtöä Lehtonen ei nähnyt, osumatarkkuudella Världens Bästa täyden maskin takaa, vain tuurilla sellaisen saa kiinni. Ja näki muuten naamasta että Kärppää harmitti. Niin harmitti muakin.

      Ja Rask Venäjäpelissä, mitä väliä niistä 9 gamesaverista. Ei pitänyt nollia, ihan paska maalivahti, toivottavasti kukaan kolmikosta ei enää ikinä pue Suomen paitaa yllensä. Niemikin on ihan paska vaikkei pelannut peliäkään. Hyvä niin, olisi kuitenkin imenyt joka toisen vedon.

      Jääkiekko on kaiken sen laitojen räiskeen ja siniviivalämäreiden keskellä myös henkistä peliä. Ja ehkäpä jollakulla olikin pieni pelko perseessä kun siellä ei ole enää ykkösmaalivahtia. Ei parasta mahdollista vaihtoehtoa. Nyt on tosi helppo jeesustella, että Rask maalinsuulla jokainen kenttäpelaaja olisi saanut lisäbuustin. Granlund olisi pysynyt koko ajan pystyssä, Vatanen hankkinut 10 jäähyä enemmän, Selänne olisi ollut nopeampi, Jussu röyhkeämpi… Josolisijosolisi.

      Näin ei saisi koskaan olla. Kenttäpelaajien pitää luottaa aina maalivahtiinsa ja keskittyä omaan pelaamiseensa pienentäen maalivahdin työtaakkaa. Maalivahdin pitää luottaa kenttäpelaajiinsa. Samoin kun maalivahti ei saa ajatella "äsken meni helposti voi saatana en saa mitään kiinni oispa kaljaa…" vaan "äsken meni helposti. Enää en päästä yhtään."

      Toi petrivehaskortti on jotain niin naurettavaa. Petri Vehanen ei pelannut näissä olympialaisissa, koska parempia maalivahteja oli saatavilla. Epäilen, että Vehanenkaan ei olisi ottanut tuolla kaikkea mahdollista kiinni.

      Vaikka siellä olisi ollut maalilla Hasek ja hänen takanaan tiilimuuri jäästä maalin kattoon, se ei poista sitä faktaa, että ratkaisupaikoissa kenttäpelaajat vetelivät päin persettä ja pleksiä. Suomen peli ei kaatunut siihen, että siellä oli joukkuetta peliotteillaan ajamaton maalivahti. Samoin en suostu uskomaan, että tämän päivän pronssimitali kaatuu siihen, kuka tahansa kolmikosta maalissa tulee pelaamaankaan.

      En näe punaista tuon väitteen vuoksi siksi, että suosikkipelaajani ei saa arvostusta maailman jokaiselta ihmiseltä. Vaan siksi, että jääkiekkofaneissa mua ärsyttää eniten se ainainen asenne, että maalivahti on aina syypää tappioon. Asenne, jonka soisi vielä jonakin päivänä muuttuvan.

      Poista
    2. Miksi selvästi huonompi Lehtonen on saanut pelata MM-pelejä enemmän kuin Rask? Esim. kahden viime vuoden surkuhupaisat MM-kisat…

      Poista
    3. Eihän Kärppä ollut viime vuonna, 2012 keväällä ja sitä ennen Moskovassa. Rask on noussut vasta muutama vuosi sitten eliittimaalivahtien joukkoon ja on neljä vuotta Kärppää nuorempi. Lisäksi Raskin edustama Boston on useimmiten playoff-joukkueita, ja NHL:n playoffit menevät päällekkäin MM-kisojen kanssa. Olympialaisissa pelaavat maailman parhaat, siksi NHL:ssa on olympiatauko.

      Poista
  19. taas ihme törkykommentteja normaalikokoselle naiselle?? :D iha oikeesti haluaisin nähä minkä kokosia nämä ihanat anonyymit itse ovat. Musta sulla on normaalikokoset jalat ja vaihtaisin omani nuihin kyl iha millon tahansa! ps. mistä nuo housut on ihanan väriset!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. NewYorkerista, mutta ton värisiä varmasti tulee olemaan monessa muussakin kaupassa kevään mittaan :)

      Poista
  20. Lehtonen HYMYILI hävityn välierän jälkeen haastattelussa! H-Y-M-Y-I-L-I!!! Vitun ruma kusipää miten voit puolustella tollasta maanpetturia joka hävisi tahallaan ja pitää sitä vielä huvittavana??

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo. Kärppä hävisi tahallaan. Suuri vedonlyöntihuijaus tässä, tienasi kivat massit jotka menee polttamaan jonnekin teksasin aavikolle ja hymyilee päälle. Jos seuraisit Kärpän pelejä enemmän, tulisit huomaamaan, että tollanen lievä hymy on ihan perusilme. Yhtä lailla kuin tämä minun vitun ruman kusipään ilme. Kärppä on vaan hillitty tunteissaan eikä pasko mailojaan tai heittele tynnyreitä jäälle tappion jälkeen. Jokainen tyylillään.

      Poista
  21. Keskustelupalstalta mäkin eksyinlu, aivan järkyttävän rumia kommentteja saat... :(

    Mitä jos et vastaisi noihin ollenkaan, niin ehkä kyllästyisivät räksyttämään?

    Normaalilla ihmisellä ei ole tarvetta mollata ketään, varsinkaan netissä. Ongelma on heillä, ei sinulla.

    Olen visuaalisen alan ammattilainen ja ihan mukavalta näytät. Kaikkea hyvää sinulle. Ja parempaa huomista huutelijoillekin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitäkin on kokeiltu, mutta eivät kyllästy :D Niin kauan kun mä pystyn nauramaan saamilleni kommenteille, en viitsi muuta kuin julkaista. Annetaan kaikille oikeus hyvään mieleen :)

      Poista
  22. Voi pikkupissistä kun kaikki ei ole sun kanssasi samaa mieltä, nyyh ja yhyy. Miten sä kultapieni ikinä selviät tästä? Miten sun hydrokefaaliseen kalloosi ei mahdu se, että jo pelkästään tilastojen valossakin Kari Lehtonen on aina ollut ja tulee olemaan paska maalivahti :) :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jassoo, tällästä tänään :D Niinpä, miten selviänkään... Toivottavasti hyvin! Palaan tarkemmin asiaan kun ottelu on pelattu.

      Poista
    2. Tässä sinulle paskaa maalivahtia pelkästään tilastojen valossa:

      1999-2000, 16 vuotta
      A-nuorten SM-liigan mestaruus
      alle 18-vuotiaiden maailmanmestaruus
      alle 18-vuotiaiden maailmanmestaruusturnauksen paras maalivahti

      2000-2001, 17 vuotta
      SM-liigadebyytti, 4 ottelua torjuntaprosentilla 93,7
      alle 18-vuotiaiden maailmanmestaruusturnauksen pronssimitali
      alle 20-vuotiaiden maailmanmestaruusturnauksen hopeamitali

      2001-2002
      Suomenmestaruus
      SM-liigan paras pelaaja play offeissa
      SM-liigan paras maalivahti
      SM-liigan paras torjuntaprosentti (94,1)
      SM-liigan tähdistökenttä
      Kalervo Kummolan megalomaanisen huikea Kalen Kannu "merkittävästä kiekkoteosta"
      alle 20-vuotiaiden maailmanmestaruusturnauksen pronssimitali
      alle 20-vuotiaiden maailmanmestaruusturnauksen paras maalivahti
      alle 20-vuotiaiden maailmanmestaruusturnauksen paras torjuntaprosentti (94,3)
      alle 20-vuotiaiden maailmanmestaruusturnauksen pienin päästettyjä maaleja per ottelu-keskiarvo (1,17)
      NHL-varaus, Atlanta Thrashers, ensimmäisen kierroksen toisena pelaajana
      Maajoukkuedebyytti, ei kentällä

      2002-2003
      SM-liigan tähdistökenttä
      SM-liigan paras maalivahti
      alle 20-vuotiaiden maailmanmestaruusturnauksen pronssimitali

      2003-2004
      NHL-debyytti, 4 ottelua torjuntaprosentilla 95,8
      World Cup Runner up
      Maailmancupin kakkosmaalivahti

      2004-2005
      AHL:n kuukauden maalivahti (maaliskuu, joulukuu)
      AHL second all-star team

      2005-2006
      Atlantan ykkösmaalivahti, 38 ottelua torjuntaprosentilla 90,6

      2006-2007
      Atlanta Thrashersin seuraennätys peräkkäisissä nollapeleissä
      Ykkösmaalivahti Atlanta Thrashersin seurahistorian ensimmäisissä play offeissa
      NHL Youngstars Roster
      NHL:n viikon pelaaja (7/2007)
      MM-hopea
      MM-turnauksen ykkösmaalivahti, 6 ottelua torjuntaprosentilla 91,3
      MM-turnauksen paras maalivahti
      MM-turnauksen tähdistökentällinen

      2007-2008
      48 NHL-ottelua, torjuntaprosentti 91,6

      2008-2009
      46 NHL-ottelua, torjuntaprosentti 91,1

      2009-2010
      Siirto Dallas Starsiin, 12 ottelua, torjuntaprosentti 91,1

      2010-2011
      69 NHL-ottelua, torjuntaprosentti 91,4

      2011-2012
      59 NHL-ottelua, torjuntaprosentti 92,2
      EHT torjuntaprosentti 98,3

      2012-2013
      36 NHL-ottelua, torjuntaprosentti 91,6

      Poista
  23. Voi tsiisus mitkä kurvit! Kyllä kelpaa tuollaista vartaloa hiukan esitelläkin. Kääntää varmaan aika tehokkaasti miesten päitä, jos noissa kledjuissa kaupungilla kuljeskelet :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Enpä ole ainakaan ikinä huomannut että kenenkään pää olisi kääntynyt noissa tai vastaavissa vaatteissa :D

      Poista
  24. Voi hyvänen aika millaisia teinikommentteja täällä on. Vähän tulee mieleen että mahtaa olla kurja elämä joillakin. Mutta sä olet kyllä ihana nuori ja kypsä nainen, kun jaksat vastata noillekin :) Mä blogistina poistaisin tollaiset.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mua noi tollaset kommentit lähinnä huvittaa, ja niihin vastaaminen on vain hauskaa :D Ne oikeasti loukkaavat jätänkin kyllä julkaisematta.

      Poista

Toivottavasti jätät edes jonkinlaisen puumerkin käynnistäsi :) Pyrimme vastaamaan kaikkiin kommentteihin!

Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, tai kommenttisi on herjaava, loukkaava tms. älä tule tänne tai mene muuallekaan vinkumaan kun epäasiallinen kommenttisi on poistettu.