Olet ystävien seurassa

Seurassa kaikki maistuu keskimääräistä paremmalta: voitot makeammalta ja tappiot vähemmän karvaalta. Karkki- ja limppariöverit ovat edesauttaneet asiaa. Laadukkaat hämäräkuvat Johannan olympiakisakatsomosta perjantailta ja sunnuntailta.

38 kommenttia

  1. Miksi näytät JOKA_VITUN_KUVASSA ihan samalta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ton näköinen mä olen. Huolestuttavampaa olisi, jos joka kuvassa näyttäisin eri ihmiseltä.

      Poista
  2. Mene kauneusleikkaukseen. Esimerkiksi Rolf Nordström ei nyt ihmeisiin pysty mutta siedettävämmän näköiseksi sinutkin saisi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En mä viitsi vaivautua :D

      Poista
    2. Kannattaa muistaa, että tällä haukkujalla/haukkujilla on varmasti taustallaan koulukiusaamista, hyväksikäyttöä ja/tai alkoholistiperhe. On ihan selvä juttu, ettei terveestä perheestä kasva tuollaista sadistia. Säälin anonyymia, jolla on noin paha olo.. Ida saa muuten selvitettyä kuka olet, sillä stalkkaaminen netissä on rikos.:) Iida, olet tosi kaunis, enkä sano vain koska joku (ruma) anonyymi haukku sinua.

      Poista
    3. Ei ne ennakoiden raskaammat perhetaustat kerro aina siitä että ihmisellä olisi paha olo. Ei myöskään päin vastoin.

      Poista
  3. sul ei ooo kohta hiuksia ollenkaan :D

    VastaaPoista
  4. Noihan on sun luota noi kuvat! Vitut oot missään kavereilla ollu, miks ne haluais ees viettää sun kanssa aikaa? Kivasti lavastettu noi useampi lautanen ja lasi-kuvat mutta ei kyl mee läpi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eihän oo :D Miks mä valehtelisin olleeni kaverilla kun oon ennenkin myöntänyt katsovani yksin urheilua? Ja miksi mä lavastaisin jotain ruokakuvia? :D

      Poista
  5. Ois kiva saada videopostaus sun jääkiekkokatsomisesta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha :D hauska ehdotus mutta ei tule tapahtumaan. Jokainen, joka on joskus katsonut mun kanssani jääkiekkoa ymmärtää varmaan että miksi. Mun jääkiekkokatsominen pahoittaisi niin monen mielen ja antaisi musta jopa tavanomaista typerämmän idiootin kuvan. Esimerkiksi tässä pelissä imitoin lähes koko pelin Getzlafia ja puhuin pelaajista värikkäillä lempinimillä, kuten Jokiset Jussu ja Possu. Ja nauroin mielikuvalle, että Jussu on jo syntyessään ollut aprillipila.

      Poista
    2. Miten imitoidaan Getzlafia?

      Poista
    3. Tästä videosta saa aika hyvää mallia http://www.youtube.com/watch?v=zEYPQJdM-KU
      Mun suosikki on kohta 1:07. Siihen päälle sitten epämääräistä matalaa ja hidasta mölinää ja kaikki ajatustoiminta noin kolmen sekunnin viiveellä.

      Poista
  6. Mähän en ole edes varsinaisesti lätkäihminen, mutta eilistä matsia tuli kyllä katsottua kynsiä pureskellen ja ihmeellisiä ääniä päästellen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä se osaa olla jännää ja mukaansatempaavaa :D Jopa mun äiti oli katsonut ihan omissa oloissaan vapaaehtoisesti, yleensä jääkiekko on sille punainen vaate.

      Poista
  7. Sitten jos saisi ihan kunnon analyysin Suomen pelistä sulta, missä mentiin pieleen Canadaa vastaan? En katsonut, käyn töissä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olin to-del-la väsynyt kun katsoin tota peliä, enkä edes yrittänyt keskittyä mihinkään analyyttiseen katselemiseen. Kuten en juuri muulloinkaan jonkun seurassa peliä katsoessani. Sen verran pääsin selville, että Tuomo Ruudulla saattoi ehkä olla synttärit.

      Kokonaisuudessaan ja hyvin kirkkailla Suomi-laseilla katsottuna, odotin paljon kaoottisempaa peliä. Kanadan pelistä huomasi kyllä että leveämpään kaukaloon totuttelu on siellä vielä käynnissä, kulmat ovat liian loivat ihanteelliseen kanukkipeliin ja syötötkin olivat ajoittain liian pitkiä.

      Eka erä alkoi hyvin ja toka erä loppui hyvin. Jokainen aloitus näytti todella vaikealta, ellei jopa mahdottomalta. Taktisesti hyvää peliä Suomelta, kun katsoo minkä nimistä jamppaa siellä Kanadan hyökkäyskalustossa oli, vähemmän kylmähermoisemmalla joukkueella olisi ollut pissat housuissa ja jää sulanut alta.

      Vähän tyhmään mokaanhan se lopulta ratkesi. Granlund pelasi alimpana miehenä huonosti (noissa paikoissa pitäisi vaikka syödä se kiekko), teki ghettobootyllaan hyvää maskia ja Rask oli sijoittunut vituralleen ennakoiden laukauksen tulevan lähempää ja asento oli huono. Eka maalikin oli ihan löllerösuorittamista Raskilta, tollaset maskittomat vedot ei saisi tällä tasolla upota eikä sijoittua jonnekin helvettiin.

      Vastapainona lukuisia uskomattomia torjuntoja vaikeista paikoista, monta "takuuvarmaa" ja lähes valmiiksituuleteltua maalia jäi näkemättä, ja Rask pelasi kunnioitettavasti Suomelle kaikki mahdollisuudet ottelun ratkaisemiseen. Jatkoa ajatellen, Rask ei tule lopuissa otteluissa enää pääsemään yhtään helpommalla, vaan noi tänpäiväiset virheetkin pitäisi karsia pois. Täydellinenhän maalivahti on vain silloin, kun päästettyjen maalien summa on nolla.

      Uusi ykkönen ei kyllä juurikaan päässyt loistamaan. Granlundin älykkäät ratkaisut puuttuivat, tilalla vatipääratkaisuja varsinkin omassa päässä eikä fysiikka riittänyt alkuunkaan, ja Immosen nopeus on laskenut huomattavasti, aletaan haastamaan jo AJ Niemeä tolla vauhdilla. Tässä varmaan haettiin taas jotain aisaparia, mutta mun silmiin kaksikon keskinäinen pelaaminen oli ihan hirveää väkisinvääntöä. Selänteeltä nyt ei ihmenousuja odotakaan jo ihan iän puolesta. Jotta Teukasta saataisiin revittyä kaikki irti, tarvittaisiin enemmän kiekkoa jakava sentteri.

      Vataselta erittäin hyvä peli, hyökkäyspäähän useita hyviä nousuja ja ennen kaikkea tarvittaessa maltillista mutta ennakkoluulotonta pelaamista. Parempi kuin yksikään hyökkääjä. Väänänen on sillä totutulla alakerran isäntä-levelillä, en edes muista milloin olen viimeksi nähnyt Ossilta noin loistavan pelin. Määtältä monia ennakkoluulottomia ratkaisuja. Timosesta puolestaan aika ajanut täysin ohi, koko turnaus ollut luokattoman huono enkä ole nähnyt Timoselta mitään annettavaa kiekolliseen peliin. Hantta on kokonaisuudessaan tehnyt hyvää työtä pakkien kanssa!

      Poista

    2. Pihlströmistä mä tykkäsin tässä pelissä, pääsi hyvin nopeasti nousemaan ylös, kokonaisuudessaan Suomen ja Kanadan nopeusero oli selkeä. Pillulle jotenkin tuntuu sopivan tällaiset pelit, joissa ei tarvitse yrittää tehdä muuta kuin sitä mitä hän osaa eli karvata ja luistella saatanan kovaa. Jussujokisesta ei saa mitään irti jossain aaltoskonnaketjussa, mun mielestä pitäisi siirtää suosiolla ylemmäs. On vähän sellainen Jekyll ja Hyde, joko huikea snaipperi tai sitten ihan pimennossa pyörimässä ympyrää. Joko tai. En ehtinyt ottaa ylös tokan ja kolmannen erän ketjumuutoksia, mutta ne selkeyttivät kokonaisvaltaista peliä huomattavasti. Toivottavasti nähdään jatkossakin.

      Duchene Kanadalta oli mun mielestä luokattoman huono läpi ottelun. Odotin myös Crosbylta tuttua "minäminäminäkatsominäitsekuvaaminuaminäratkaisenminuasattuu"-pelaamista, mutta erittäin positiivista, ettei sitä juurikaan nähty. Ehkei vain toiminut henkilökemiat Bergeronin kanssa. Joku saisi vääntää Nashin solmupalloksi ja lyödä pesäpallomailalla jollekin korkealle tuntemattomalle Uralin huipulle. Määtän silmiähän ei kaivella!

      Maalipaikat suomalaisilta olivat kyllä vähissä. Tykkäsin kurinalaisesta pelaamisesta, jokainen yritti keskittyä omaan rooliinsa. Tuollaisella pelaamisella ei voida voittaa ihan ketä tahansa, mutta peli antoi positiivisia odotuksia. Ihan hyvät asetelmat venakkoja vastaan, 2011nevaföget.

      Poista
    3. Huomaa kyllä, että maalivahdit on sun intohimosi tekstistä. Ainakin muistelisin että oot sanonut blogissa joskus niin :)

      Poista
    4. Oikein muistettu ja näin asiat tosissaan on :)

      Poista
  8. Kuka on alimmaisessa kuvassa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaverin poikaystävä näköjään. Yritin valkata sellaisia kuvia missä ei muita ihmisiä näy, mutta nyt oli tapahtunut hyvä maastoutuminen :D

      Poista
  9. eks uskalla julkasta kokovartalokuvaa kun oot noin läski?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei oo uskaltamisesta kiinni, tässä postauksessa mun kokonaisella vartalollani ei olisi ollut mitään pointtia.

      Poista
  10. Tollanen määrä ruokaa ei oo hyväks kun oot noin pyöreä valmiiksikin! Söitkö siis kaiken yksin?
    Tässä on sullekin sopivia treenivinkkejä: http://a-rou.fitfashion.fi/2013/02/05/kiinteytys-ohjelma-koko-vartalolle-olkaa-hyvat/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En syönyt kaikkea todellakaan yksin :D Meitä oli muitakin, en yksin tunkeutunut Johannan kotiin katsomaan jääkiekkoa ja mättänyt kasoja kaikkea epäterveellistä. Toisten treenivinkit eivät kiinnosta minua.

      Poista
  11. Painu nyt jo lutka jonnekin helevettiin mun internetistä. Etkö ymmärrä että Granlund oli suomen p-a-r-a-s hyökkääjä? Ja Vatanen ei ole hyökkääjä? Vittu mitä paskaa kirjoitat, aiheuttaa oksennusrefleksin aina kun nainen kirjoittaa jääkiekosta. Luuletko ymmärtäväsi lajista jotain? Naisilla ei tulisi olla oikeutta analysoida saati sitten pelata jääkiekosta.

    Peeäs: Ootko saanut pakit Crosbylta vai miksi suhtaudut siihen noin vitun koppavalla asenteella hahhahhaa Crosby ei edes katsoisi sinuun päin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Painu sinä puolestasi internettisi kanssa vaikka siivouskomeroon, juo pullollinen mäntysuopaa, vetäise ämpäri päähäsi, sammuta valot ja jatka älämölöäsi ja typeriä kysymyksiäsi siellä. Jos on onni myötä, kaiku tahi metsä saattaa kertoa vastauksen sinua askarruttaviin asioihin.

      Tuskin se Crosby katsoisikaan, mutten itsekään ajautuisi mistään hinnasta sellaiseen tilanteeseen, jossa Crosby voisi antaa mulle pakit, enkä sellaisia ole saanut. Toisaalta, kapteenilla on aika iso valta joukkueessaan… Keith ja Weber kelpaisivat mun tiimiin koska vain.

      Poista
    2. Ahahahahah! Loistava vastaus Iida! :D
      In your face granlundlover98 :D

      Poista
  12. Jääkiekkoa vain maaotteluita seuranneena, miksi tuota Crosbya aina haukutaan likaiseksi pelaajaksi? Minusta oikein soma poika ja varmasti ihan taidoillaan ansainnut kapteenin paikan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Crosby on hyvä pelaaja, se on helppo huomata. Monen mielestä maailman paras (itse liputan Datsjukin puolesta) ja on ihan puhtaalla taidolla itsensä pelannut tuon tittelin arvoiseksi. On täysin inhimillistä, että hyvää pelaajaa vastaan pelataan kovempaa, ja Crosby ottaa pelistä toiseen paljon osumaa. Tuomarit viheltävät "tähtipelaajiin" kohdistuneita rikkeitä herkemmin (ja vastavuoroisesti samat starbat saavat paljon anteeksi), mikä kohu syntyisikään, jos sankarinviittaa valmiiksi kantava loukkaantuisi, eikä rikkoja saisi edes jäähyä.

      Syy, miksi tuo alkulima saa mut aina näkemään kanadanpunaista on se, että jätkä lentää ylidramaattisesti maahan itkemään sattumistaan tai menee kitisemään tuomareille, vastustajalle vihelletään jäähy ja Cindy luistelee virnistellen tai naama norsunvitulla vaihtoon. Ihan oikeasti, kattokaa kaikki mikä määrä massaa Crosbylla on jaloissa. Ei tollaisilla oikeasti kenenkään kuuluisi kaatua.

      Selänne sanoi hyvin ottelunjälkeishaastattelussa, että jos siellä olisi ollut joku muu kuin Crosby selässä, ei olisi tullut jäähyä. Monen mielestä lapsellista mussuttamista hävityn pelin jälkeen, mun mielestä on hienoa, että joku sanoo ääneen sen mitä moni ajattelee. Ja nimenomaan joku pelaaja, pelaajiin noi vinkuvankutempaukset vaikuttavat kongreettisesti. Meitä katsojia vain ärsyttävät tai ihastuttavat.

      Tämä sangen provokatiivinen video kiteyttää hyvin kaiken sen, mistä Crosbyssa en pidä. Henkilökohtainen suosikkini heti kohdassa 0:31
      http://www.youtube.com/watch?v=s2Wo5jaxxBM

      Poista
  13. En kyllä yhtään ihmettele miksi sua inhotaan noin paljon.

    VastaaPoista
  14. Mitä noi venäläiset huutaa tuolla katsomossa? Joku kolmitavuinen.

    VastaaPoista
  15. Käsittämätöntä miten sä Iida jaksat kerta toisensa jälkeen vastata noihin ala-arvoisiin kommentteihin.
    Myönnän, etten blogiasi lue, en lue muitakaan, mutta nämä sun saamat kommentit on ihan jotai
    käsittämätöntä.
    Jos tämä olis mun blogi niin luultavasti estäisin kommentoinnin.
    Olet kaunis nuori nainen ja toivon sulle pelkkää hyvää <3

    VastaaPoista

Toivottavasti jätät edes jonkinlaisen puumerkin käynnistäsi :) Pyrimme vastaamaan kaikkiin kommentteihin!

Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, tai kommenttisi on herjaava, loukkaava tms. älä tule tänne tai mene muuallekaan vinkumaan kun epäasiallinen kommenttisi on poistettu.