High hopes

Jenna toivoi multa postausta kevään ja kesän ostoslistasta. Mun tapauksessani voidaan kaiketi puhua vain toivelistasta, vaikka kaikki Birkinit ja Pradat onkin pyynnöstä jätetty pois. Viime aikoina olen alkanut miettiä omia kulutustottumuksiani, ja kokenut jonkinasteisen heräämisen.

Vaatekaapistani yli puolet vintille raivatessani olen pohtinut, tarvitsenko oikeasti paljon vaatteita? Ja ennen kaikkea, millaisia? Tarvitsenko viisiä vuoden sisään ostamiani mustia korkokenkiä, joihin käytetyllä summalla olisin voinut ostaa kaiken kanssa sopivat klassiset mustat Louboutinit? Kuinka monet denimsiniset farkut hame- ja mekkorakastajan on mielekästä omistaa? Veikkaan, että 14 on vähänliian iso luku.

Polyvorella askarrellun kollaasin kuvat ovat suuntaa antavia, koska en ole niitä täydellisiä yksilöitä vielä löytänyt. Mä en halua enää heräteostoksia, enkä paremman puutteessa-yksilöitä. Haluan just- enkä melkein-vaatteita. Tuskin enää huvittaa ostaa edes pelkästä ostamisen ilosta. Mä haluan täydellisen vaatekaapin.



  • Vaalea beige bikertakki, joko nahkaa tai mokkanahkaa.
  • Murretun sininen collegepaita, ihan siitä syystä koska mulla oli sellainen lapsena. Nostalgiavaatteet on parhaita!
  • Punaiset korkokengät, eihän niitä olekaan kuin muutama vuosi etsitty. Josko viimeinkin onnistaisi?
  • Kiiltävä pastellisävyinen satiinihame, joko tulppaanimallisena tai muuten vain ilmavana.
  • Hopeinen riipus. Mieluiten mahdollisimman siro ja yksinkertainen. Jostain syystä olen ihastunut myös Kalevala Korun Tintti-riipuksiin.
  • Musta iso clutch. Paino sanalla iso, niin suuri, että sitä joutuu kantamaan kainalossa.
  • Etninen rannekorukasa. Riemunkirjavat rannekorut on mun suosikkikoruja aina kesäisin.
  • Siro kultainen rusettisormus. Toi ei olisi mikään ihan mahdoton myöskään askarrella itse.
  • Graafiset, värikkäät ja ilmavat silkkishortsit. Sain niin voimakkaan fiksaation Diorin kevätmallistossa näkyneisiin printtishortseihin, että kulkisin varmaan puoli kesää tuollaisissa.
  • Chanelin klassikkojakku. Haave monen monen vuoden takaa, ja olisi käytössä ajaton. Taitaa olla vähän mahdoton löytää, joten tyytyisin tarpeeksi kivaan "inspiroituneeseen" jakkuunkin.
  • Keltainen (tai esim. vihreä tai koralli, kirkkaan ja pirteän värinen) hulmuava hame.
  • Leopardiclutch, jos asuun haluaa lisätä kissaa välillä muutenkin, kuin kenkien tai huivin muodossa.
  • Hennon vaaleanpunainen kesämekko. Vaihtoehtoisesti vaaleanpunainen mekko vähän sofistikoituneempana cocktail-versiona.

37 kommenttia

  1. Etkö sä käytä paitoja ollenkaan

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No en, ihan yläosattomissa kuljen :) Onneks tuolla on toi college, välillä meinaa tulla kylmä!
      Mulla on entisestään ihan riittävästi paitoja. Tosin silmät auki täällä jatkuvasti kuljetaan, ostan jos löydän jonkun tosi kivan.

      Poista
  2. Ei taida olla ihan sattumaa että kaunis Annika O tänään postauksessa sinisessä collegepaidassa ja yhtäkkiä sinäkin haluat…. Yritä yritä mutta vaikka teillä ois samat vaatteet ni olet vitun ruma.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi luoja. Mä en pidä Annikan tyylistä, enkä hänen blogiaan siksi lue, joten nyt on kyse ihan sattumasta. Kun olen tyyliltäni näinkin tavallinen ja massa, riskinä on, että joku muukin haluaa samanlaisia vaatteita kuin minä.

      Poista
    2. sinuna en menis itkemää itteää paremman näkösille :D hhahaha nauran jo nyt naamalles ku kattooki blogis ekaa etusivua :D voi laps raukka, sä jäät niin annikan jalkoihin :D

      Poista
    3. Enhän minä nyt itke :D Mutta hauska että sinä naurat.

      Poista
    4. Jos oma tyyli on tota luokkaa ni enpä pahemmin muita haukkuis.

      Poista
    5. Miten sä voit olla noin julma?

      Poista
    6. oot kyllä itse niin mielettömän ruma että turha vittuilla yhtään Annikalle.

      Poista
    7. Miiitäää vittuuuaa?? Hyi saatana MIKÄ LEHMÄ OOT.

      Poista
    8. Enhän minä haukukkaan. Ammuu!

      Poista
  3. Mielenkiintosempi ois ollut sellanen postaus missä olis ollut niitä haaveita, joihin sulla EI ole rahaa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei minusta ainakaan. Mutta mainittakoon mieliksesi vaikkapa tämä:
      http://www.therichest.com/luxury/most-expensive/the-top-10-most-expensive-womens-handbags/7/
      Olisin maailman kolmanneksi onnellisin jos tuon saisin.

      Poista
  4. Ton tapasia neulejakkuja ainaki näkee usein. Just pari päivää sit tilasin ellokselta tälläsen: http://www.ellos.fi/ellos-sara-kelly/neuletakki/396376?N=1z141poZ1z141sdZ1z13yivZ1z141o7&Nao=16&Ns=RankValue6|1 Ei toki oo Chanelia mut mä on oikein koskaa lämmenny tolle merkkitouhulle. :)
    T. Virpi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi on kyllä tosi kiva, ja vastaavia olen itsekkin huomannut paljon kaupoilla myynnissä. Ainoa ongelma on, että kaikki näkemäni ovat olleet kovin ohkaisia. Mä haluaisin tweed-kankaisen jakun. Mummolla oli vuosikaudet tweed-jakku ja harmittaakin, kun joku tuntematon tunnustamaton sukulainen sen sitten oli käynyt omimassa. Oli kestänyt käyttöä ainakin 40 vuotta.

      Poista
  5. hyi helvetti toivottavasti et ikinä iske noita päälles

    VastaaPoista
  6. Huomaa selkeesti ettei sulla ole mitään silmää muodille ainakaan. Vitun hirveitä rytkyjä kaikki! Koostin sulle _muodin mukaisen_ ostoslistan keväälle
    - vaaleanpunainen takki
    - bomber takki
    - tea lenhgt hame
    - leveälahkeiset pitkät housut
    - uusi naama
    - napapaidat olis kans tosi!!! in, mutta noin läskit ku sinä: älä todellakaan käytä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olkoot mikä vain muotia, mä en halua ostaa vain siitä syystä. Esimerkiksi noi napapaidat eivät sovi mulle juuri mainitsemastasi syystä. Tea lenght on sellainen mitta, joka ei sovi kun olen näin lyhyt. Leveämpilahkeiset housut olisivat kyllä kivat, niitä voisi käydä kokeilemassa.

      Poista
    2. Vitun vammanen ruma oksennus kielitaidoton kehari urpo annikan haukkuja paska huora, se kirjoitetaan l-e-n-g-t-h!!!

      Poista
    3. Niin kirjoitetaan. Pahoittelen typoa, kymppijärjestelmällä nopeasti kirjoittaessa kaksi kirjainta saattaa joskus vaihtaa keskenään paikkoja.

      Poista
  7. http://www.urheilulehti.fi/jaakiekko/yllattava-tayskaannos-teemu-selanne-sittenkin-valmis-jatkamaan-leijonissa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha :D Oon joskus sanonutkin, että uskon Selänteen lopettamispäätökseen vasta sitten, kun naulaanripustetut luistimet kasvavat pölyä ja hämähäkinseittiä.

      Poista
  8. Toivottavasti koet paljon vastoinkäymisiä että opit miettimään sanomisiasi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen kokenut ja varmasti tulen jatkossakin kokemaan. Tuskin silti opin.

      Poista
    2. Viisaat oppivat muiden virheistä, tavalliset ihmiset oppivat omista virheistään, tyhmät eivät opi mistään. Itse en sua tuohon viimeiseen kategoriaan laittaisi. Oot fiksu nainen, välillä tahaltas provoot näit kaikesta mielensäpahoittajia, joka on samalla meille muille parasta viihdettä. ;)
      Fuck these anonyms. You're great!
      -johan

      Poista
    3. Ja välillä mä mietin, kuinka onnekas mä oon kun mulla on tää pieni, mutta sitäkin rakkaampi tukijoukko, joka jaksaa aina kannustaa. Jag älskar dej <3

      Poista
  9. vaikka sun joukkuees lähteeki khl:n ni onko sun mielestäs suljettu sm-liiga hyvä vai huono juttu? tapellaan veljen kanssa tästä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suljettu liiga on mun mielestä ihan naurettava juttu, fiasko, katastrofi, floppi. Kilpailu kuolee. Mestiksestä on käytännössä mahdoton nousta pyhästi suljettuun liigaan. Kiinnostaako ketään pelata siellä, kun panokset on hyvin vähissä? Kiinnostaako ketään käydä katsomassa merkityksettömiä otteluita vai kannattaisiko alkaa seuraamaan jotain muuta lajia? Kiinnostaako junnuja mestispaikkakunnilla enää jääkiekon pelaaminen, kannattaisiko alkaa harrastamaan jotain muuta? Aina tarvitaan alempia sarjoja, että voi nousta ylöspäin. Harva juniori miettii, että olisipa kiva kun minä olisin sitten isona vitosdivaripelaaja aina sunnuntaisin, arkipäivät menevät rattoisasti vaikkapa levyseppähitsatessa.

      Liigan tasokin romahtaa. Kaikissa joukkueissa on rotaatiopelaajia, jotka eivät mahdu ottelusta toiseen pelaavaan kokoonpanoon. Usein kyseiset sankarit pelaavat joko silloin tällöin- tai määräaikaisella lainalla mestisjoukkueessa. Farmitoiminnan mielekkyydestä ollaan monta mieltä, musta se on ihan ok. Kun mestispelien taso on miinuksella, nämä rotaatiopelaajatkaan eivät saa omaa tasoaan nostettua.

      Leikitään, että vaikkapa Vaasan Sport ei menestykkään ensimmäisellä kaudella liigassa, vaan kerää kaudesta jotain 40 pistettä jääden kirkkaasti sarjataulukon pohjalle. Ei mitään hätää sanoisi Samuli Edelmann. Peräpään joukkueet voivat läskeillä rauhassa kun ei ole pelkoa putoamisesta. Onko jonkun mielestä oikeasti vaikkapa KalPan tai Tepsin johdon näytöt tällä kaudella olleet esimerkilliset?

      Järjestelmän puolustamiseksi voin sanoa, että mä en osaa ottaa taloudellisia hyötyjä huomioon, koska mulle henkilökohtaisesti jääkiekko on enemmän urheilua, kuin bisnestä. En ole tarpeeksi älykäs ymmärtämään suljetun liigan talousjuttuja, joten täten argumenttini saattavat olla naurettavia. Mulle tää on urheilullisen ja tunnepuolen juttu.

      Poista
  10. Opiskeletko jossain tällä hetkellä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En halua kertoa opiskelu- ja työkuvioistani blogissa.

      Poista
  11. Ihania juttuja! Etenkin toi mekko, ja toi leopardilaukku, mistä bongasit? :) Kiva blogi sulla muutenkin, luen sillontällön :) Kauheita kommentteja sulle tullut, onneks osaat vastata napakasti! Hyvät keväät sulle :)))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan tuolta Polyvoresta hakemalla löysin kaikki tuotteet. Mekko on Blumarinen ja laukku Dolce&Gabbanan. Kiva että tykkäät blogista, hyvää kevättä :)

      Poista
  12. Oot aivan huippu! :) tykkään sun kirjoitustyylistä. En tiiä mitä haluan sanoa mutta teki mieli sanoa jottai positiivista sulle vastapainoksi kun jotkut luulee olevansa parempia ihmisiä kun kommentoi negatiivisesti. Anyway tykkään sun blogista!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla et tykkäät :)) Joo jotain käsittämättömän tyydyttävää toisten haukkumisessa on oltava kun häijyt anonyymit jaksavat jatkaa sitä kuukausikaupalla. Mä osaan onneksi hakea tyydytykseni muualta.

      Poista
  13. Anteeksi, mutta mitä vit. Minkä takia sinua haukutaan täällä näin törkeästi????? Tulin keskustelupalstalta, suoraan sanottuna, tätä ihmettelemään. Tämä on sairasta, ota ip:t talteen. Oot persoonallisen ja mukavan näköinen tyttö, älä please anna masentaa tällaisen nettikiusaamisen! Olen nuorisotyöntekijä, ja tekemisissä kaikenlaisen kiusaamisen kanssa, ja tämä kirjoittelu on juuri sitä. Muista, että tällaiselta sonnalta voi myös suojautua ja sitä voi suodattaa! Raah, kun alkoi ottamaan päähän. Tsemppiä ja kaikkea hyvää! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En tiedä itsekään, ilmeisesti mussa on jotain hyvin rasittavia/haukkujakerjääviä ominaisuuksia :D Mä onnekseni osaan olla välittämättä tollaisista, menevät toisesta korvasta - tai tässä tapauksessa silmästä - sisään ja toisesta ulos.

      Poista

Toivottavasti jätät edes jonkinlaisen puumerkin käynnistäsi :) Pyrimme vastaamaan kaikkiin kommentteihin!

Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, tai kommenttisi on herjaava, loukkaava tms. älä tule tänne tai mene muuallekaan vinkumaan kun epäasiallinen kommenttisi on poistettu.