Täytepostaus

Viime päiviltä pari kuvaa puhelimen kätköistä. Itse tapahtumat ovat sen verran merkityksettömiä, että niistä viitsisi alkaa omia postauksia väsäämään, joten jätän nämä vain tähän. Se ei varmasti kenellekään yllätyksenä tule, että valtaosa liittyy ruokaan.

Luokkakokouksen ruokana halloumisalaattia. Musta oli suurta vääryyttä, että toi halloumijuusto salaatin lisänä maksoi saman verran päälle kuin itse salaattiosasto.

Kaveri pyysi mua tekemään täytettyjä paprikoita (autocorrect on mun pahin vihollinen - kirjoitin vahingossa täytetyistä paperikoneista.) Mä jouduin vähän soveltamaan, ja askartelin maissi-jauhelihatäytteen.

Talven toinen kaakao ja suklaapala, ansaittu luistelun jälkeen. En löytänyt äkkiseltään vatkainta, joten jouduin käsinvatkaamaan vaniljavaahtoni. Huonolla menestyksellä.

SaiPa-Jokerit nyt Eero Taurun selostuksella. Siinä vasta legendaarinen värilasiselostaja. "Poistakaa tuo mies!" Ketään ei varmaan yllätä, että maalin syötti muuan Teuvo Teräväinen.

14 kommenttia

  1. Miksi kuuntelet Eero Taurun selostusta vaikka olet jokerifani?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mua ei haittaa kuunnella narrivihasta kärsivää selostajaa. Lähinnä tollainen värilasiselostus on huvittavaa, varsinkin kun tunnistan samoja piirteitä itsessänikin.

      Poista
  2. Miksi Moses paiskoi sitä mailaansa lapsellisesti?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Öö sitä saattoi vituttaa koska toi oli ihan käsittämätöntä, ettei saanut sisään? Edes minä en vetäisi tollaisesta paikasta ohi, ja mä en ole ikinä hipaissutkaan jääkiekkomailaa. Paskoo ne pelaajat pienemmästäkin mailojaan. En tiedä, käy itse kysymässä. Minä en ole Mooseksen ajatukset.

      Poista
    2. Itsekkin jo kohta 14v pelanneena tyttönä/naisena arvostan kyllä "analyyseja" joita teet, mutta niistä hehkuu se, ettet ole koskaan itse ollut tilanteessa. Silloin et voi edes miettiä miksi pelaaja toimii niin, kun et ole itse kokenut samaa...

      Poista
    3. On totta, että mun käytännön kokemus lajista ei ole mitään huippuluokkaa. Siksi ilmoitinkin omat oletukseni. Spekulointi lienee sallittua lätkänoviiseillekin :)

      Poista
  3. Eipä Jokerit saa maaleja aikaan muuta kun vastustajaa on yksi vähemmän jäällä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uli uli. 3-1-maali oli kuluneen vuoden hienoin. Ehkä jopa kuluneen kauden hienoin, pitkän huilin jälkeen paluun tehneeltä Jaskalta. Sai Jokerit maalin aikaan, vaikka vastustajaa oli yksi enemmänkin jäällä :) Jääkiekossa laatu ei korvaa määrää.

      Poista
  4. Miksi Teräväisellä oli A?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Koska kapteenimme Osteri-Ossi joutui Siperiaan. Ei kun Kaukasiaan. Hahl tuuraa kapteenina, ja Teuvolle näköjään tyrkätty toinen A. On se tälläkin kaudella ehtinyt olla yhdellä sun toisella. Kyllä Teuvo tuon ansaitsee.

      Poista
  5. Miten sulla riittää energiaa käydä kehumassa itseäsi kauniiksi ja mollaamaan toisia eri keskustelupalstoilla? Ruma sä olet aina ruma etkä muuksi muutu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei mulla riitäkkään :D Se on ollut joku muu mun nimissä luvattomasti.

      Poista

Toivottavasti jätät edes jonkinlaisen puumerkin käynnistäsi :) Pyrimme vastaamaan kaikkiin kommentteihin!

Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, tai kommenttisi on herjaava, loukkaava tms. älä tule tänne tai mene muuallekaan vinkumaan kun epäasiallinen kommenttisi on poistettu.