80's

Pikakatsaus illan naamaan. Meillä on tänään ei Ruotsi- vaan kasaribileet! Teemabileissä enemmän on aina enemmän, joten mä heitin niin meikin kuin vaatteetkin huolella överiksi. Eipä ole ainakaan alipukeutunut ja -laittautunut olo. Palataan asiaan asukuvien sun muiden kanssa myöhemmin!

12 kommenttia

  1. Oot tosi ylimielinen tos kuvassa. Ja kävelit ylimielisesti jaskan vippitilaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyttäättekö te oikeasti noin tarkkaan mun liikkeitä? Ja oletko sinä samaa teiniseuruetta, joiden mielestä on hyvä idea spontaanisti räkästä päin mun naamaa? Ihan hyvä yritys, mutta ette onnistuneet mun iltaani pilaamaan, koska mulla oli siellä ylimielisten vippitilassa ihanat ylimieliset kaverini, jotka osasivat piristää :))

      Poista
  2. Vittu oot vajaan näkönen

    VastaaPoista
  3. missä jaskas on vippitila? :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No siis se kabinetti siellä ihan äärivasemmalla, kun tullaan rappuset alas. Siellä vasemmaisimman tiskin kyljessä.

      Poista
  4. Mä en oikeesti jaksa ymmärtää näitä ihmisiä jotka tulee laittamaan noita haukkumiskommentteja... Mikä on niiden motiivi? Kertoo kuitenkin todella paljon niiden mielenterveydestä... Oot kaunis ja kiva ihminen! Ethän kuuntele noita säälittäviä elämäänsä kyllästyneitä haukkujia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En kuuntele, mä oon hyvä jättämään ihmiset tarvittaessa omaan arvoonsa :)

      Poista
  5. Miksi siedät noita aivottomia kiusaajia? Olet kyllä vahva nainen ja sulla on pyhimyksen kärsivällisyys :) Katoin viime kesän Helsinki julkaisustasi että ollaan taidettu olla samana päivänä Suomenlinnassa :D Kaikkea hyvää sinulle! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No en mä tiedä kärsivällisyystasosta :D Omasta mielestä tuntuu ihan liian alhaiselta, mutta ignooraamisessa oon hyvä :) Suomenlinna on tosi kiva paikka kesällä, mä vaan en ollut ollut vuosiin suokissa, joten piti mennä kahdesti samalla viikolla :D

      Poista
  6. Maailmaan mahtuu idiootteja läyhääjiä,ne voi jättää ihan omaan arvoonsa,go Iida go!

    VastaaPoista

Toivottavasti jätät edes jonkinlaisen puumerkin käynnistäsi :) Pyrimme vastaamaan kaikkiin kommentteihin!

Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, tai kommenttisi on herjaava, loukkaava tms. älä tule tänne tai mene muuallekaan vinkumaan kun epäasiallinen kommenttisi on poistettu.