Minä juon nyt kahvia

Huomenna mulla on ihan varmasti kahvikrapula. Mä aloitin kaksin käsin juomisen jo iltakymmeneltä, ja vuorokauden vaihtuessa oli niin järkyttävä olo, että piti nukkua parin tunnin yöpäikkärit. Puoli kolmesta viiteen valvomiseen pakotti Chicago-Pittsburgh. Milloinkohan mä saisin ihastella voittavaa joukkuetta?

Tänään aamu alkoi kampaajalla, vihdoinkin. Aamukampaajakäynnit ovat kivoja, koska sieltä saa kahvia. Tänään myös keksiä ja suklaata. Lisäksi saa olla hiukset laitettuna koko päivän, mä olen käsittämättömän käsi hiustenlaitossa. Tosin tuuli tuiversi mun kampauksen kun olin ehtinyt kampaamon ovelta noin sata metriä poispäin.


Sivuotsis on maailmalla jo ihan mennyt juttu, mutta siitä huolimatta mä leikkautin sellaisen. Koen sen jotenkin omaksi, ja onhan siitä yli vuosi aikaa kun mulla viimeksi on sellainen ollut. Hirveän pienellä säädöllä taas iso muutos ulkonäköön. Sivuotsis saisi nousta pinnalle uudestaan, musta tuntuu ihan että olisin pari vuotta jälkeenjäänyt. Tykkään silti.


Kampaajalta tie jatkui kahville isän kanssa. Jonka jälkeen haettiin pikkuveli koulusta - ja mentiin yllättäen kahville. Päätin viimeinkin myös syödä jotakin kahvin ohella, ja koska mulla on viime päivät ollut suuria italialaisia mielitekoja, valinta oli panini. Viisisataa milligrammaa kofeiinia tyhjään vatsaan kun ei ole mikään älykkäin vaihtoehto - saan syyttää pelkästään itseäni jos vatsahaava on tullakseen. Noin tunnin päästä pitäisi vielä kotonakin tarjota kaverille kahvia.

Mä en nuku ensi yönä.

44 kommenttia

  1. Ai sivuotsis on mennyt juttu, miksei kukaan oo kertonut mulle?! :D Taidan tästä huolimatta suosia jatkossakin sivuotsista, tasainen otsis korostaa mun pallopäätä ja ei otsista ollenkaan saa mut näyttämään siltä, että hiusraja vetäytyy pahemman kerran.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, pyysin hiusehdotuksia eilen kavereita niin Suomesta kuin jenkkilästäkin, ja juurikin sieltä lätäkön väärältä puolelta tuli pyyntö että ei enää sitä sivuotsista, on todella out, förbi, passé, vergangen, pasada ja mitä kaikkea näitä onkin :D

      Musta tuntuu että sivuotsis ei edes sovi mulle mitenkään erityisen hyvin, mutta siitä on vain ehtinyt muodostua jonkunasteinen tavaramerkki :D palaan siihen aina säännöllisen epäsäännöllisin väliajoin.

      Poista
  2. KAMALAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    VastaaPoista
  3. Ei kiinnosta enää lukea tätä blogia kun et enää julkaise kaikkia kommentteja. Haukkukommentit olivat just humoristisia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en ole ikinä julkaissut kaikkia kommentteja :D Viime aikoina kommenttien taso on vain ollut niin mautonta, ettei melkein mikään ole päässyt seulan läpi.

      Poista
    2. Mitäs jos et vähään aikaan julkaisis mitään tuota herjaa. Eksyin viime viikolla blogiisi ja tykkään tosi paljon sun tyylistä kirjoittaa. Ja vaikutat muutenkin olevan rento ja mukava tyyppi. Mut järkytyin kyllä, miten ilkeitä kommentteja ihmiset/(vai joku yks ihminen??) heittää? Jatka vaan samaan malliin ja jätä tuo shitti omaan arvoonsa.

      Kauniit hiukset muuten ja kaunis on kantajansakin!

      Poista
    3. Sotii mun arvomaailmaa vastaan jättää herjakommentteja julkaisematta. Sananvapaus kun on mulle tärkeää, eikä esimerkiksi missään tämän postauksen kommenteissa ole mun mielestä rajaa ylitetty. Vaikka itse en kommentoisikaan ihmisiä samalla tavalla, en netissä kuin kasvotustenkaan. Onneksi mä pystyn ignooraamaan täysin saamani haukut.

      Poista
    4. Hyvä jos osaat ajatella asian noin ja nouset ns.kommenttien yläpuolelle. Itse katselen asioita hyvin erilaisesta näkökulmasta kuin sinä. Nelikymppisenä neljän lapsen äitinä seuraan tietysti huolestuneena tällaista nettikiusaamista ja kommenttien julmuutta. Saatikka se, millaista tekstiä joudut sietämään siellä sensuroiduissa kommenteissa. Toki mieleen tulevat myös vanhempasi, miten he pärjäävät, kun oma lapsi kohtaa tällaisen maailman. Ihmetyttää se, ettei näillä haukkujilla tunnu olevan ensinnäkään minkäänlaisia käytöstapoja, eikä myöskään kykyä empatiaan. Mutta ehkä ja toivottavasti sitä oppia elämästä heillekin karttuu vuosien varrella. Epävarmuus itsestä, kateus toista kohtaan ja kypsymättömyys heijastuvat varmaankin helposti tällä tavalla. Anonyyminä kommentointi on niin helppoa, varsinkin kun on negatiivista sanottavaa.

      T. Sama Ano :)

      Poista
    5. Jep, näin mäkin luulen että haukkujen takana on jotkut tosi nuoret kaverit joille tulee sitten vuosien varrella järkeä päähän. Maailma vaan osaa olla julma paikka, varsinkin tämä kasvoton internet-maailma.

      Poista
  4. Kofeiini on huume. Tolla käyttömäärällä olet säälittävä narkkari, yhteiskunnan pohjasakkaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No nyt :D Kofeiini ei ole laiton päihde. Se ei ole enää edes dopingaineiden listalla.

      Poista
  5. Monessako vuodessa kävit amiksen autonrassauslinjan?

    VastaaPoista
  6. Ihana tukka ! Tosi keväinen.

    VastaaPoista
  7. Nyt menit kyllä metsään ja pahasti ton tukan kanssa. Eikö sulla ole yhtään järkeä päässä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haittako se, ettei ole järkeä kunhan on kauniit hiukset? ;) sopii kivasti sulle, olkoon vaikka kuinka pois muodista!

      Poista
  8. Vastaukset
    1. Mä niin arvasin että tää tukka tulee jakamaan mielipiteitä :D Onneksi on mun hiukset kyseessä.

      Poista
  9. ei ei ei. tollanen amistukka ei pue ketään. värjäisit takasin oman tumman värisi. blondit ovat idiootteja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tumma ei ole mun oma väri, vaan juurikin tällainen vaaleahko, linkki postaukseen joka sisältää lapsuuskuvan http://chicago187.blogspot.fi/2013/12/something-borrowed-something-blue.html En ole koskaan tuntenut tummia hiuksia omakseni, joten olen mielelläni idiootti :)

      Poista
    2. Säästät paljon rahaa johonkin kivaan kun et lähde juurikasvurumbaan.

      Poista
    3. Onneksi siitä ei tarvitse kärsiä kun pitäytyy siinä omassa värissä :)

      Poista
  10. Kauniit hiukset ja väri:) Keväisin kaipaa jotain uudistusta. Aurinkoisia päiviä:)
    T:Helmi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin kaipaa! Kiitos ja hyvää kevättä Helmi :)

      Poista
  11. Pidätkö cantuccineistä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En oo kauhean monesti syönyt. En erityisemmin. Amaretti on enemmän mun juttu.

      Poista
  12. meitsi edelleen liputtaa lauri tähkä lookin perään, mut diggaan<3

    med trävlig hälsning, lennart

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. o jag förstår inte sen hienoutta :D se otsatukka oli maailman vaikein pitää aisoissa.

      Poista
  13. Tarkotin kyllä ihan sanaa trevlig.

    VastaaPoista
  14. Kivasti tuli uutta ilmettä uudella kampauksella! :) Ja hyvä jos olet ottanut vähän tiukempaa linjaa kommenttien kanssa, välillä meinaa suoni katketa päästä, kun lukee sun kommenttiboksissa riehuvan idiootin kohellusta :D
    -Nina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Munkin mielestä on jännä miten ihan viiden sentin nipsaisu tekee näin ison muutoksen :D Mun silmään ponnari näyttää paljon kivemmalta nyt kun on edestä rikotumpaa :)

      Poista
  15. Mikset voi julkistaa sun instagramias blogissa? Muillaki bloggareilla on sivupalkissa se.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En oo kokenut sitä tarpeelliseksi :D Mä en muutenkaan juurikaan instaa käytä, eikä mulla ole seuraajia. Pistän kuitenkin harkintaan josko joku päivä sen tuohon sivuun asentaisin.

      Poista
  16. Onko tämä nyt se paljon puhuttu aaltonen tukka? xD vai tuleeko seuraaval kerral? Huomen mitä ohjelmas?
    T.johannaaaa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :DD onks Juhamattiaaltosella blondi ja kerrostettu nykyään? Ei tule todennäköisimmin koskaan, ellei JMA ole 2018 olympialaisissa ja ratkaise yksin lätkän olympiakullan Suomelle.

      Kolmen jälkeen ei oo suunnitelmia, mulle saa soittaa :)

      Poista
  17. Mä kyseenalaistan vahvasti tuon sun jatkuvan itkun koulukiusaamisesta täällä blogissa. Tuntuu, että tollanen elämässään epäonnistunut yrittää selittää omaa epäonnistumistaan koulukiusaamisella. Tuntuu myös siltä, että sulla on erilainen kuva oikeasta koulukiusaamisesta. Ja elämästä muutenkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mikä jatkuva itku? :D Olen joskus kommenttipuolella asiaan viitannut, enkä kirjoittanut mitään valitusvirsiä uhrina olemisesta. Koulukiusaamisesta voi tosissaan muodostaa minkälaisen kuvan tahansa ja minun mielikuvani taitaa olla paljon erilaisempi kuin sinun. Jonkun silmissähän myös mä olen koulukiusaaja, sanoin ilkeämmin haukkujalle takaisin. En koe olevani elämässäni mitenkään epäonnistunut, enkä selittele asiaa mitenkään.

      Poista
  18. Vaikutat fiksulta nuorelta naiselta. Minusta sinun ei kannattaisi julkaista yhtään noita negatiivisia viestejä.

    VastaaPoista

Toivottavasti jätät edes jonkinlaisen puumerkin käynnistäsi :) Pyrimme vastaamaan kaikkiin kommentteihin!

Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, tai kommenttisi on herjaava, loukkaava tms. älä tule tänne tai mene muuallekaan vinkumaan kun epäasiallinen kommenttisi on poistettu.