Protesti aamutakkeja vastaan

Anonyymilukijalta tuli sangen erikoinen postaustoive. Se ei pelaa, joka pelkää, sanotaan ja annetaan palaa. Perversioihin tässä ei ihan mennä, mutta tilataan friikkileima otsaan.

Olen aina mieltänyt aamutakit sangen häiritseväksi konseptiksi. Aamutakin allahan voisi sinänsä hengailla vaikka alasti. Enkä tarkoita, että alasti aamutakin alla oleminen olisi jotenkin kiellettyä, mutta minä voin ihan rehellisesti myöntää mieleeni juolahtavan mitäköhän tolla on tuolla alla-ajatuksen nähdessäni aamutakkiin verhoutuneen ihmisen.

Jos sitä pitää tiukasti kiinni, tulee hirveä itsensäpaljastajaolo. Ainakin mä voisin kuvitella muutaman ihmisen (itseni mukaanlukien), saavan yhtäkkiä jostain syystä äkillisen mielenhäiriön ja tempaisevan aamutakkinsa tättärää-ääniefektin saattelemana auki, oli siellä alla sitten mitä vain. Tässä vaiheessa jokainen, joka joutuu toisinaan laskemaan mut kotiinsa, tatuoinee tulikirjaimin sieluunsa muistutuksen älä ikinä avaa Iidalle ovea aamutakki päällä.


Oma aamutakkini on päällä ärsyttävän painava. Lisäksi jos omistaa standardit alittavat raajat, kuten allekirjoittanut, aamutakin hihat raahaavat kutakuinkin maata ja pyyhkivät mukanaan pois paitsi pölyt, myös kaikki eteentulevat tavarat. Mulla kyseisen vaatekappaleen kotilöllöilyissä onkin korvannut täysin toi Cubuksen ylipitkä neule. Lämmin mutta kevyt, ja riittävän reilunkokoinen, jotta sen voi heittää niin arkiasun kuin kotihengailuvaatteidenkin päälle. Eikä hihat pääse imaisemaan itseensä yhtään mitään ylimääräistä!

12 kommenttia

  1. Friikkileima sulla on ollu otsassas ihan syntymästä asti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se ei varmaan tullut kenellekään yllätyksenä :)

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Muutama sata ainakin sen verran, että luki tämän postauksen :)

      Poista
  3. Mä haluaisin jonkun kivan aamutakin :P muttamutta, en todellakaan voisi hengailla sen alla alasti! Weird!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kivoja aamutakkeja näkee valitettavan harvoin :/ Jos bongaat jostain, infoa ihmeessä mullekin!

      Poista
  4. Haha!:D hauska postaus!! Vähä sama juttu ku yhessä kirjassa oli, että jossain tilanteessa oli tukalan hiljaista niin kirjan päähenkilöllä tuli semmonen olo että se kohta huutaa jotain noloa, kuten vaikka 'pöksyt!' :D tais olla himoshoppaaja, ootko lukenu? Ne on hervottoman hauskoja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon mä jotain osia lukenut :D kunnon hömppää!

      Poista
  5. Tuollainen puuhella on tosi hyvä jos tulee jonkinlaisia ongelmia tavanomaisen lämmityksen kanssa. Haaveilen kesämökistä jonne saisin keittiön puuhellalla ja pirtinuunilla. Taidan olla Suomen ainoa nainen joka lukee innoissaan Huoltovarmuuskeskuksen sivuja ja kaiken huipuksi pyrkii noudattamaan ohjeita. Vain se tulisija puuttuu tällä hetkellä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi on maailman ihanin varsinkin kylmällä säällä kun koko mökki on lämmin ja leivinuunissa ruuasta tulee niin paljon paremman makuista! Ja yläkerrasta tulee ihan tappavan kuuma yöksi :D Mua vähän surettaa kun mun asuntoon ei ole mahdollista saada takkaa. Lapsuudenkodissa sellainen oli, mutta käytössä oikeastaan vain uutenavuotena tinanvalussa :/

      Poista
  6. Vielä kamalampia on kylpytakit! En voi sietää. Ne on rumia, turhia ja haisevia.
    -johan

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aamutakki ja kylpytakki on ihan sama asia :D Tai no aamutakit saattaa olla sellasta ohkasta lirulirumateriaalia, kun kylpytakki puolestaan jotain kuivauskelpoista kangasta.

      Poista

Toivottavasti jätät edes jonkinlaisen puumerkin käynnistäsi :) Pyrimme vastaamaan kaikkiin kommentteihin!

Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, tai kommenttisi on herjaava, loukkaava tms. älä tule tänne tai mene muuallekaan vinkumaan kun epäasiallinen kommenttisi on poistettu.