270314

Mä kärsin tänään selkeästi suuresta inspiraatiokadosta, en saanut otsikkoakaan aikaiseksi. Syytän tota nättiä ilmaa, se saa ajatukset harhailemaan välillä jopa liian kauas. Mulla ne ajautuivat Kap Verdelle, ja luultavasti eksyivät kokonaan paluumatkalla. Ei ole ainakaan vielä näkynyt.

Kaivoin kaapin levosta jälleen käyttöön vuosia sitten ostetun Topshopin croppineuleen söpöllä selkärusetilla. Toi on angoraa ja vaatii alleen paidan, missä on edes vähän hihaa. Muuten kutittaa enemmän kuin laki sallisi. Angoraneuleiden laatua haukutaan aika usein joka paikassa, mutta ainakaan mun yksilöstäni ei jää taakse leijailemaan karvavanoja.

Löin viime viikolla isäni kanssa vetoa, ja isä hävisi kirkkaasti. Hän oli sitten ravintolakeikan velkaa. Mä olisin halunnut Brondaan, mutta isä ei jostain kumman syystä suostunut lähtemään Helsinkiin yhden ruokailun takia. Ja koska mä en ole tottunut saamaan aina tahtoani läpi, pysyttiin ihan Lahdessa.

Mentiin lopulta Santtikseen koska siellä ei olla mukamas käyty pitkään aikaan. Päivän lounaana oli isän sanojen mukaan sössöä ja soppaa, joten tilattiin listalta. Ja koska kerrankin joku muu maksoi, mä tilasin pitkän kaavan mukaan. Alku-, pää-, ja jälkiruokaa. Mulla on pieni fiksaatio kaikkiin mereneläviin, joten mun oli niinsanotusti pakko ottaa kuhaa jonka oheen kuului tiikerirapuja. En ymmärrä miten kukaan pystyy ottamaan Santa Féssä selkeitä kuvia ilman salamaa, siellä on ihan hirveän hämärää! Varsinkin kun itse kuvaajan kädet eivät ole vakaudessaan ihan tarkka-ampujan luokkaa.

25 kommenttia

  1. Miks sama paita kuva kahdesti? Kiva paita kyllä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Flickr varmaan lagannut omiaan, en tiedä :/ Mulla näkyy kuvat ihan normaalisti.

      Poista
  2. Miksi et koskaan esittele kivoja paikkoja Lahdessa täällä blogissa? Esim tänään oli tosi kaunis päivä, oisit voinut mennä jonkun kaveris kanssa ulos kuvaamaan. Aina teet kaiken äidin ja isän kanssa kuin pikkulapsi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää ei oo mikään turismiblogi :D Mä oon vielä itse niin Lahti-negatiivinen. Mulla ei oikein ole Lahdessa kavereita joiden kanssa tehdä jotain, tänäänkin kyllä ehdottelin muutamille tekemistä tuloksetta. Mun mielestä siinä ei ole mitään pahaa että mulla on hyvät välit vanhempiini.

      Poista
  3. Mitä noi porkkanat on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mikä tuon ravintolan osoite on? Mitä "muusia" kuhan kanssa on? Näyttää hyvältä, liiankin hyvältä...

      Poista
    2. Muistaakseni se oli bataatti-perunamuussia. Nettisivut heittävät osoitteeksi Aleksanterinkatu 10, se on siis siinä torin reunassa, Torikadun ja Aleksin kulmassa. Sisäänkäynti siinä Torikadun puolella.

      Poista
  4. Miten yhtään omien tekojes perusteella kehtaat vielä ihmetellä miks sua vihataan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Omien tekojeni perusteella nimenomaan ihmettelen. Valtaosa ihmisistä kun kuvittelee, että totuus olisi jotain ihan muuta.

      Poista
    2. ei iidaa vihata, meitä on monta jotka sitä rakastaa<3:)

      Poista
  5. Kuvitteletko tosissas olevas jotenki kaunis ja hyvännäkönen?

    VastaaPoista
  6. tälläisten ruokakuvien esittely nälkäisille lukijoille on laitonta... :D näyttää tosi hyvältä!
    -Nina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nälkäisenä on tosi vaikeeta seurata yhtään mitään mediaa :D tuurilla telkkaristakin tulee just sillon pelkkiä ruokaohjelmia. Toisaalta, ruokakuvat ja -ohjelmat toimivat mulla erittäin hyvin "mitä tänään syötäisiin"-inspiraationa.

      Poista
  7. Mitä ajattelet useimmiten kun katsot peiliin?

    VastaaPoista
  8. Moikka Iida!

    Törmäsin pari kuukautta sitten tällaiseen shokeeraavaan materiaaliin; https://m.youtube.com/watch?v=5TmQ_t_Lf28

    Juttu yllätti minutkin.. Eihän enää jatkossa tueta moista eläinrääkkäystä, vaan jätetään angora villaa sisältävät tuotteet suosiolla sinne kauppojen hyllyille!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muistan kyllä itsekin viime syksyn angorakohun. Mulla ei just nyt ole kyseistä neuletta lähistöllä, joten en voi varmaksi tarkistaa, mutta sen alkuperämaa oli jokin "sivistysmaa" eläinten kohtelun suhteen, eikä mikään Kiina.

      https://www.youtube.com/watch?v=OR4Z2PJZ21Y Tästä videolta näkee hyvin, että angorapupujen karvan voi hyödyntää kiltimminkin :)

      Poista
    2. Mahtavaa jossei ole "halppistuote"!:) Suurten vaateketjujen rätit kun usein on sieltä kiinasta..:/

      Poista
    3. Onhan Topshoppikin ketju, mutta myy myös muiden brändien tuotteita, Goldieta, Sister Janea ja Kurt Geigeriä ainakin. Kamalan halpahan toi ei ollut, sen kyllä muistan :D

      Poista
  9. Oon lukenut sun blogin nyt läpi kokonaan ja ihan loistavahan tää on! Ihanaa kun kirjoitat hyvin, etkä lässytä mitään "ihanaa murut ja ihanaiset<3<33" tyylistä settiä! :) Muutenkin mukavaa kun kerrankin blogi joka ei oo niin ostoskeskeinen :D keep going!

    VastaaPoista

Toivottavasti jätät edes jonkinlaisen puumerkin käynnistäsi :) Pyrimme vastaamaan kaikkiin kommentteihin!

Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, tai kommenttisi on herjaava, loukkaava tms. älä tule tänne tai mene muuallekaan vinkumaan kun epäasiallinen kommenttisi on poistettu.