Back to the 80's

Koin etkot, baarin ja jatkot. Harvoin olen jaksanut yhtä hyvin. Kuvamateriaali juhlista on poikkeuksellisen suppeaa, ensinnäkin siksi, että halusin suojella kanssajuhlijoideni yksityisyyttä  -  ja toiseksi - vain hyvin harva kuva oli tärähtämätön, kiitos hivenen maistissa olleen kuvaajan. Itsehän olin täysin selvä.

Illan avainsanat olivat slaavikyykky, Kirka ja Never gonna give you up. Mun kasarilookin näkee kuvista, oltiin pukeuduttu Johannan kanssa kutakuinkin samalla kaavalla eri väreissä. Jostain syystä mulla oli koko illan hirveä amerikkalainen uutistenlukija-olo, näytän mielestäni ihan uutisankkurilta. En kyllä tiedä, luettiinko jenkkilässä 80-luvulla uutisia kreppitukassa.

Mun olkatoppaukset on kokoluokkaa Arnold Schwarzenegger, mutta kasarivuosina kai kaikissa vaatteissa oli toppaukset, niin olissa kuin muuallakin. Säärystimet on väritykseltään näköjään enemmän 70- kuin 80-lukua, mutta saanen sen anteeksi. Äiti oli saanut noi äidiltään 18-vuotiaana, mä en itse jaksanut ehtinyt kutoa asuun paremmin sopivia. Mulla on paha tapa heittää asioita överiksi, mutta kyseisellä vuosikymmenellä överiksiheittäminen taisi olla enemmän sääntö kuin poikkeus.

30 kommenttia

  1. Oot yks kaksnaamasimmista ihmisistä ketä tunnen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva tietää :) Tuu vaikka huomenna kahville meille kolmen jälkeen niin jutellaan asiasta enemmän!

      Poista
  2. Toi leopardi paitainen tyttö on varmaan maailman kaunein :) Sun ystäväs?

    VastaaPoista
  3. Mitä mieltä olet naisten jääkiekosta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En jaksa seurata. Mun makuun säännöillä pilattua ja hidastempoista. Miehet riittää mulle.

      Poista
  4. luuletko olevasi näissä kuvissa kaunis?

    VastaaPoista
  5. Älä vaan sano et olit noissa kledjuissa Jaskassa ja niissä ihq VIP-tiloissa??? En usko et oisit VIP.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olin :D Ei nyt kesken bileiden kipitetä kotiin vaatteiden vaihtoon. Mitä hiton kiinnostavaa siinä vippitilassa on? Kyseessä on kabinetti, jonka kuka tahansa voi varata ottamalla yhteyttä ravintolapäällikköön :DD

      Poista
  6. mä kysyisin noista sun kuukaus sitte laittamista homokynsistäs: miksi pitää sotkea hintit ja arvokisat, arvokkaimmat eli olymppialaiset keskenään?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suora lainaus Olympialiikkeen peruskirjasta, (http://www.olympic.org/Documents/olympic_charter_en.pdf
      ) Olympic Charterista:
      "The practice of sport is a human right. Every individual must have the possibility of practicing sport, without discrimination of any kind and in the Olympic spirit, which requires mutual understanding with a spirit of friendship, solidarity and fair play."

      Urheileminen on ihmisoikeus. Jokaisella ihmisellä tulee olla mahdollisuus urheilla olympiahengessä ilman syrjintää ja yhteisymmärryksessä ystävyyden, solidaarisuuden ja reilun pelin hengen mukaan.

      Poista
  7. Et osaa edes kirjottaa schwartzenegger vitun luuseri

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tai sitten sinä et osaa :) http://en.wikipedia.org/wiki/Arnold_Schwarzenegger

      Poista
  8. Alkaa mennä jo "vähän" överiksi nää sun jutut.

    VastaaPoista
  9. Vastaukset
    1. Joo mun kaverit on sellasta 20 senttiä pidempää sorttia, joten musta on tosi vaikea aina ottaa kuvia :D

      Poista
  10. Nättejä ootte, ja onpa ihanan pirtsakan värisiä juomia! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos oisin ollut järkevä, olisin ottanut niistä kuvan jollakin muulla alustalla :D Vähän pääsee hukkumaan noi värit.

      Poista
  11. Miten ihmeessä sä jaksat näitä idiotteeja täällä?:D Kyllä nyt alkaa menemään jo vähän yli näiden anojen kanssa. Ei tosiaan taida omistaa omaa elämää kun joka postaukseen tulee jotain ilkeetä kommenttia. Anot on varmaan kateellisia. Pitäsköhän munkin tulla nimellä julkasee joku kommentti niin saisin omaanki pikku blogiin varmaan kauheen paskamyrskyn aikaseks:D Mutta älä välitä, sä olet kaunis ja sulla on kiva blogi!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Idiootteja vaan on jaksettava, niitä löytyy ihan joka kulman takana. Niin tahallisesti kuin tahattomastikin idiootteja. Mä en ole ainakaan kuullut, että mun lukijoiden tai mua omalla nimellään puolustelevien blogeihin olisi hyökätty, tää inho kohdistuu ihan muhun itseeni.

      Poista
  12. Löysin blogisi vasta nytten ja hetken selailun jälkeen järkytyin aika pahasti. Ketkä itseäänkunnioittavat ihmiset tulevat tänne haukkumaan toista joka USKALTAA ja haluaa toteuttaa itseään blogin kautta? En ymmärrä miksi toisia pitää haukkua? Miksi pitää kommentoida ilkeästi toisen ulkonäköä, älykkyyttä tai ihan vain olemassaoloa? Minusta on vain ja ainoastaan hienoa ja kunnioitettavaa jos uskaltautuu blogimaailmaan bloggaajaksi. Siihen vaaditaan kyllä paljon itsetuntoa, rohkeutta, omistaumuista ja positiivisuutta. Semmoisia hienoja ominaisuuksia joita niillä haukkujilla ei näytä olevan.
    Iida, sulle haluaisin vaan sanoa että hienoa että jaksat bloggaa ja tuoda iloa muille! Vaikutat hyvältä tyypiltä ja älä välitä noista säälittävistä haukkujista.
    Ja teille ketkä ette tee muuta kuin lauo törkeitä kommentteja ANONYYMEINÄ; hankkikaa elämä. Miettikää vähän itse kuinka säälittävää, alhaista ja lapsellista on haukkua muita verhon takaa piilossa. Tehkää itsellenne palvelus ja lopettakaa sellainen. Se ei ole kenellekkään kivaa ja käytätte ihan turhaa energiaa siihen. Menkää vaikka lenkille tai tehkää jotain muuta hyödyllistä sen sijaan kuin kökkisitte koneen edessä ja etsisitte jotain haukuttavaa. Olkaa hyvä tästä vinkistä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsekunnioituksen taso on ilmeisesti aika alhaista. Tai sitten kyseessä on jokin erikoinen fetissi. En tiedä, pakko siitä on jotenkin hyötyä. Mä en ole tarpeeksi pitkäjänteinen että jaksaisin paneutua kuukausikaupalla yhteen asiaan, tässä tapauksessa intensiiviseen blogistalkkaamiseen ja mielikuvituksellisten haukkujen keksimiseen. Kai tuon asteista omistautumista pitäisi jo kunnioittaa :D

      Poista
  13. Voi juma kui kaunis8))<3 meitsi diggaa, mut voi painuu sinne kuuluisaan.

    t. lennart

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en Lennu-rakas ymmärrä tätä sun kasarityylidiggaamistas :D Mutta kiitos <3

      Poista
  14. yhyy siitä puuttuu toinen uuu, tosta muut sanasta xdd

    VastaaPoista
  15. Eksyin tänne paskamyrskyn johdattamana. Järkyttävää settiä jotku anot nakellu. Pakko nostaa hattua sulle, kun jaksat noiden elämään kyllästyneiden tampioiden juttuja. :D Suhtaudut niin ihanan nasevasti noihin kommentteihin, haha :D Noilla ihmisillä on jokunen ruuvi tippunu kaalista, ja sanavalintojen perusteella omaa kurjaa oloa puretaan vähän väärällä tavalla.. Mut no, vihaajat vihaa, oma on häpeänsä.

    Mutta, sanon vielä että blogis on mukavaa luettavaa, ihanilla kuvilla höystettynä. Sulla on sana hallussa. :)

    VastaaPoista

Toivottavasti jätät edes jonkinlaisen puumerkin käynnistäsi :) Pyrimme vastaamaan kaikkiin kommentteihin!

Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, tai kommenttisi on herjaava, loukkaava tms. älä tule tänne tai mene muuallekaan vinkumaan kun epäasiallinen kommenttisi on poistettu.