Boulevard Social

Mä saatan haluta just tollaset vesilasit.
Boulevard Socialin testaaminen on ollut jo pidemmän aikaa suunnitelmissa, ja mahdollisuus avautui viimeinkin nyt lauantaina. Boulevard Socialia ei ole hypetetty ihan samaan malliin mitä Farangia ja Gaijinia, kritiikkiä olen kuullut senkin edestä. Muhun kyseinen paikka kolahti täysin, uusi lemppariravintola löydetty! Paitsi ruokansa, myös Tomi Björckin rouheankauniin sisustuksensa, sijainnin ja rennon tunnelmansa takia.



Tollasissa paikoissa on suuri houkutus haluta vähän kaikkea. Ja niin me syötiinkin. Arvottiin pitkään kahden maistelumenun väliltä, mutta päädyttiin a la carte-listaan. Mä en välttämättä olisi selvinnyt seitsemän ruokalajin illallisesta. Kuusikin riitti.

Turhan usein jälkiruoka osoittautuu jonkinasteiseksi pettymykseksi. Vaikkei se välttämättä olisi pahaa, se on vain jollakin tapaa pliisua, eikä mikään huikea happy ending aterialle. Nyt kirjaimellisesti rakastuin mun veriappelsiinipiirakkaan ja erityisesti sen päällä olevaan pehmeään marenkiin!

Tunnun varmaan takinkääntäjältä sanoessani näin melkein jokaisen ravintolapostauksen jälkeen, mutta tämä elämäni paras ravintolakokemus! Seuraavana suunnitelmissa Boulevard Socialin lounaan testaaminen, piakkoin.

8 kommenttia

  1. Mitä sulla on huulissa tossa uusimmassa instakuvassa?

    VastaaPoista
  2. Näyttää herkullisilta annoksilta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Herkulliselta myös maistui :) Harmi, kun niin moni kuvista oli tärähtänyt liikaa ja mä en muistanut kuvata toista pääruokaa.

      Poista
  3. Kenen kanssa olit syömässä ja maksoiko ruokailu yli 100 euroa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä ihmiset ja asiat haluan pitää blogin ulkopuolella.

      Poista
  4. Varmaan mäkkäri ois riittänyt sulle "treffipaikaks". Jotenkin teennäistä ku tollanen suht tasoton kävelee lenkkarit ja verkkarit päällä hienoon Helsinkiläiseen ravintolaan syömään. Ja ennen kaikkea noloa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No hilipatihippaa taas :D Mä osaan kyllä etikettisäännöt, enkä edes sinne mäkkäriin kävelisi verkkarilenkkariyhdistelmällä. Treffeistä nyt puhumattakaan :DD Lauantai oli kaunis päivä, joten mulla oli mekko ja korkokengät, niinkuin monena muunakin päivänä. Menin sitten syömään, kauppaan, mummolaan kylään tai töihin. Helsingissä, Lahdessa, Juankoskella tai vaikka Pietarissa.

      Poista

Toivottavasti jätät edes jonkinlaisen puumerkin käynnistäsi :) Pyrimme vastaamaan kaikkiin kommentteihin!

Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, tai kommenttisi on herjaava, loukkaava tms. älä tule tänne tai mene muuallekaan vinkumaan kun epäasiallinen kommenttisi on poistettu.