Just do it

Mä en juokse, koska mulla kipeytyy silmänräpäyksessä niin polvet, selkä kuin nilkatkin. Enkä ymmärrä päämäärättömänä kipittelyä. Kävellenkin pääsisi perille, jos jonnekin on pakko mennä. Eikä lenkkarit sovi mulle jalkaan, mähän olen korkokenkätyttö! Vielä vähemmän ymmärrän jonkun pururatapöpelikön ympäri juoksemista, joten olen antanut itselleni luvan juosta vain urbaanissa asfalttimaastossa. Ja tästähän ne sekundapolvet kipeytyvät entisestään.

Piti siis ostaa kengät ja lopettaa tekosyiden keksiminen. Piti alkaa juoksemaan. Tukholmassa kaikkien jalassa oli Air Maxit, joten sieltä minäkin ostin sellaiset. Nyt mäkin kuulun "kaikkiin." Noi ei massojen mielestä edes ole juoksukengät... Ei se mitään, noilla mä nyt juoksen. Sääntöjä voi rikkoa, jos uskaltaa.

Monen mielestä noi on todella ihanan näköiset kengät, mutta musta ne on vain lähinnä järkyttävät mötköt. Siksi noita ei tulla näkemään mun jalassa turuilla ja toreilla, vaan ainoastaan silloin, kun mä yritän harrastaa liikuntaa. Yrittämisestä ei lasketa.

20 kommenttia

  1. Miksi sä juokset noilla? Noi ei ole juoksukengät vaan vapaa-ajan jalkineet.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun jaloilleni noi toimivat juoksemiseen erittäin hyvin :)

      Poista
    2. Mutta kun noita kenkiä ei ole tarkoitettu juoksemiseen!!! VITTU KOITA JO YMMÄRTÄÄ!!!

      Poista
    3. Eipä Hiroshiman uraanipommiakaan ollut tarkoitettu niin tappavaksi - sitä vain ei koettu tarpeelliseksi testata. Mä testasin noita juoksemiseen, ja ne toimivat mulla täydellisesti. Paremmin kuin muut kokeilemani kengät. Mitäs väliä sillä olisi, vaikka harrastaisin juoksemista mielestäsi epäsopissa jalkineissa? Vaikka juoksisin kuolleet majavat jaloissani?

      Poista
    4. Anonyymi! Nike Air maxit on alunperin kyllä ihan juoksukenkä.. Koita ymmärtää :)

      Poista
    5. Ilmeisesti tänä päivänä ainoa hyväksyttävä käyttötarkoitus on se, mitä Cosmopolitanin sivuilla sanotaan :)

      Poista
  2. Huomasimpa tuossa että sulla on vain 2/15 postauksesta suomenkielisellä otsikoinnilla kesäkuussa :D ja noi kengät on aivan kamalat. Onko hyvät, ootko käyny jo testaa? Just mietinki ku töistä himaa hölkkäilin et on unohtunu kysyy et ooks ny alottanu urakal lenkkeilee?
    -johanna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon erittäin pahoillani, että käytän suomea liian vähän :( On ainaki viikon perusteella tosi hyvät! Oon yrittäny käydä joka päivä lenkillä, esim. tänään kahesti, mutta joka toinen päivä ois varmaan enemmän paikkaansapitävä arvio. Mut sä tiedät mut, mä en urheile :D

      Poista
  3. Käytätkö itseruskettavaa? Mitä merkkiä? Kuinka usein?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yleensä en, mutta nyt sään ollessa kylmä ja auringoton, oon alkanut pitämään omaa rusketusta yllä feikkivärillä. Mulla on St. Tropezin mousse, ja siitä en kyllä vaihda koskaan pois. Toimii ihan täydellisesti :D Oon laittanut sitä vasta kerran, vajaa viikko sitten. Aattelin uusia käsittelyn viikonloppuna.

      Poista
  4. Kannatti pitää vähän aikaa tietokone kii niin on kerralla sit paljon luettavaa ;--)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha :D Parempi aina liikaa kuin liian vähän luettavaa :)

      Poista
  5. Mitä mieltä oot tosta tasa-arvoista avioliittolakia käsittelevästä äänestyksestä? Oisko saanut mennä läpi vai onko hyvä että ei?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todellakin olisi saanut mennä läpi. Avioliitolla on kuitenkin niin paljon suuremmat juridiset oikeudet verrattuna avoliittoon. Päätöksenä kieltää tasa-arvoinen avioliittolaki on jo perustuslakia rikkova päätös. Ja mun moraalisia arvoja.

      Poista
    2. Maku meni suhun täysin ton kommenttis myötä. Kiitos ja hyvästi

      T: entinen lukija.

      Poista
  6. Voi apua mitä kommentteja. Noi kengät on ihanat, kotiuttaisin koska vaan jos ois ylimääräistä :) ja mitä juoksuun tulee, niin jokainen juoskoon millä parhaalta tuntuu, kunhan juoksee eikä vain huutele typeryyksiä! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tässä tämä kiteytyy. En ymmärrä miten joitakin anonyymeja voi häiritä ne romppeet millä mä juoksen. Antakaa mun juosta jos karkuun haluan :DD

      Poista
  7. Miks just Niket? Muitakin urheilumerkkejä olis...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmasti on :D Nike sponssaa Manchester Unitedia, mulla on niinkin pinnalliset ja turhat syyt Niken suosimiseen.

      Poista

Toivottavasti jätät edes jonkinlaisen puumerkin käynnistäsi :) Pyrimme vastaamaan kaikkiin kommentteihin!

Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, tai kommenttisi on herjaava, loukkaava tms. älä tule tänne tai mene muuallekaan vinkumaan kun epäasiallinen kommenttisi on poistettu.