Hyvä päivä

Vietettiin tänään Leenan kanssa käänteisen ruokailun päivää. Ensin jälkiruuat munkkipossun muodossa Hakaniemessä, sushi toimi varsinaisena ruokana, ja lopuksi aperitiivit Virgin Oil Co:n terassilla. Oli ihanaa istua tuntitolkulla auringosta nauttien, ja jakaa kaikki ilot ja surut. Spekuloida, analysoida ja havaita, kuinka mielenkiintoiselta vaikuttavia ihmisiä tämäkin kansa on pullollaan.

Mä usein harmittelen, kuinka pitkäveteiseltä se vain tunnin pituinen, Lahden ja Helsingin erottava junamatka tuntuu. Vaikka mukana olisi kirja, musiikkia, töitä, kirjoittamista, univelkaa tai vaikka ristikkolehti (ei ikinä!), löydän itseni aina välillä vilkuilemasta kelloa ja jankuttamassa päänsisäisesti jokokohtaollaanperilläkauankovielä?

Nopeasti matka menee vain, jos on juttukaveri. Ja niitä löytyy valitettavan harvoin. Tänään paluumatkalla juttelin niitä näitä kahden vanhemman australialaispariskunnan kanssa. En ole pitkään aikaan päässyt puhumaan kunnolla englantia, eikä kotimatka ole koskaan tuntunut yhtä nopealta.

Mun kesälomatavoitteeni on edennyt vähän liian hyvin. Suunnitelmissa oli katsoa Gossip Girlin kaikki tuotantokaudet, ja näin parin viikon aikana olen ehtinyt jo kolmoskauteen. Iltapalana jakso tai pari lisää.

9 kommenttia

  1. Wau, onpas Leenalla ihanan väriset hiukset!

    VastaaPoista
  2. Parempi pukeutuminen, hieman erilainen kampaus ja tummemmat hiukset ja luonnollisempi poseeraaminen tekisivät sulle terää. Silloin voisit ehkä olla sievä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä pukeudun just tasan tarkkaan niin kuin haluan. Toisaalta, keskusteltiin eilen Leenan kanssa, että miten pitäisi pukeutua jos haluaisi näyttää ikäiseltään :D Mun hiukset on kasvanut kyllä ulos mallista, mutten halua niitä värjätä. Tykkään omasta väristäni, ja täten pysyn silmissäsi epäsievänä.

      Poista
  3. oli kivaa ^^ lisää näitä!

    VastaaPoista
  4. Jos Ronaldoa ei vaikka laskettaisi, kenestä yksilöstä pidät vähiten futiksen mm-kisoissa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai jos vaikka? Miksei laskettaisi? Iniesta, oon ollu sille katkera jo monta vuotta.

      Poista
  5. tää sushikuva pakotti mut äsken kipaisemaan itiksen hankosushiin :D vaikutuksille altis, minäkö muka....
    -Nina

    VastaaPoista

Toivottavasti jätät edes jonkinlaisen puumerkin käynnistäsi :) Pyrimme vastaamaan kaikkiin kommentteihin!

Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, tai kommenttisi on herjaava, loukkaava tms. älä tule tänne tai mene muuallekaan vinkumaan kun epäasiallinen kommenttisi on poistettu.