It's spring!

Viikkojen loskan ja tihkusateen ja pilvipeitteen lomasta saimme tänään nähdä pitkästä aikaa auringonpilkahteluja ja kirkasta taivasta! Haaveissa siintää jo unohdettu katupöly, värikkäämpi elämä, aamukahvit torilla, hennolla nurmikolla pilkottavat kevätkukat ja kävely lempikorkkareissa ilman soranrahinaa jalkojen alla.

Kevätkuvia weheartitistä

4 kommenttia

  1. Moi Iida! Minkä takia poistit sen kiusaamista käsittelevän postauksen? Mielestäni se oli todella silmiä avaava ja hyvin kirjoitettu. Ihanaa kevään odotusta ja kaikkea hyvää sulle! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siksi, koska se edusti kaikkea sitä, mitä en blogiltani halua. Katkeruutta, negatiivisuutta ja olipa vielä ihan liikaa avautumistakin. Kiukkuisena kirjoitettu, turhaa menneisyyden vatvomista, mistä yritän päästä eroon. Lisäksi eräs jutussani (nimettömästi, mutta ilmeisesti tarpeeksi tunnistettavasti) viittaava henkilö vaati kyseisen tekstin poistoa.

      Hyvää koittavaa kevättä sinullekin :)

      Poista
  2. Millon teet jonkun järkevän postauksen esim. Helsingistä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onko yksikään mun postaukseni järkevä? :D Pitäisi varmaan hakea kamera Lahden kotoa, ja alkaa kehittelemään jotain postattavaa.

      Poista

Toivottavasti jätät edes jonkinlaisen puumerkin käynnistäsi :) Pyrimme vastaamaan kaikkiin kommentteihin!

Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, tai kommenttisi on herjaava, loukkaava tms. älä tule tänne tai mene muuallekaan vinkumaan kun epäasiallinen kommenttisi on poistettu.