Kesän viimeinen loma

Tänään oli viimeinkin se päivä, jolloin rakas tuli kotiin. Tänään myös pakattiin kimpsut, kampsut sekä kissat ja paettiin keskelle ei mitään. Odottamaan kuun vaihtumista kuin kuuta nousevaa. Viettämään kesän viimeistä lomaa.

Elo- ja syyskuu ovat luvanneet olla etukäteen äärimmäisen vaikeita minulle, joten blogi tulee viimeistään noin viikon sisällä jäämään todella surulliselle hiljaiselolle. Kunhan edes kerran viikossa kerkeäisi postaamaan. Voi olla, että useamminkin, mikäli jutun juurta löytyy. Tai sitten en ollenkaan. Palataan sitten syssymmällä!

12 kommenttia

  1. Toivottavasti kerkeät postailemaan, tää on mun lemppariblogi. :) Tsekkipostaukset antoi paljon inspiraatiota, ja syksyn reissukohde on Praha!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä jos Tsekkipostaukset miellyttivät! Tuu sitten kertomaan miten syysreissu meni (:

      Poista
  2. Tsemppiä Iida, mitä ikinä onkaan luvassa! Ihanaa lomaa, nauttikaa rauhasta ja tietenkin toistenne seurasta. Eläkä ota mitään stressiä tästä blogista, täällä riittää lukioita syksylläkin (ainakin yksi o/ ) ! :D

    VastaaPoista
  3. Kannattaisiko laittaa suosiolla pillit pussiin eikä jättää blogia "kitumaan"? Olet varmaan itsekin tajunnut jo sen, ettei susta ole bloggaajaksi. Turha esiintyä tyhjille katsomoille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei. Mä oon niin sadisti että tykkään kiduttaa tätä blogia. Ja niin huomionkipeä, että esiinnyn mielelläni.

      Poista
  4. Vietän muista syistä unetonta yötä ja ihmettelen vauva-palstan ketjua jossa sinulle toivotaan taas mm. kuolemaa ja vaikea-asteista syöpää. Ai että sinulla on ihan vinksahtaneita antifaneja! Minun oikeuskäsityksen mukaan kukaan ei voi tehdä mitään sellaista että ansaitsisi saamasi kohtelun. Koita jaksaa♡ Minua ei ainakaan haittaa vaikka olisit huhujen mukaan ollut kiusaaja ala-asteella, sinun kiusaajat ovat jo kostaneet kymmenkertaisesti kaiken mitä yksikään alakoululainen voi tehdä, aivan kamalaa vainoa! En silti usko että olet kovin paha ihminen, mitään todisteita haukkujilla ei ole. Silmiini vaikutat hyvin säyseälle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olen useasti miettinyt noita väitteitä joiden mukaan olisin ala-asteella "kiusannut", olen pyytänyt kiusatuksi tullutta ottamaan yhteyttä ja kertomaan tarkemmin, jotta voisin pyytää anteeksi. Minkäänlaista yhteydenottoa en ole koskaan saanut, joten olen tullut lopputulokseen että kyseessä on joku ulkopuolinen huutelija, joka vetää koulukiusatun uhriviittaa päällensä.

      Poista
  5. Olen 24+2 raskaana ja vauvapalstan kommentit sinusta alkoi itkettää :'( Et ole voinut tehdä mitään ansiataksesi tuollaista kohtelua. Nyt kun vielä syystä tai toisesta elät vaikeita aikoja niin en vain käsitä ihmisten julmuutta. Koitin kysyä perusteluja kuoleman ja tertiäärisyövän toivotuksiin ja vastaukset oli että olet mainostanut blogiasi(!!!) ja ollut jonkun palstan mukaan kovis ala-asteella. Sairasta! Koita jaksaa, oikeasti, sinulla on ihanan säyseä luonne ja kauniit silmät <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Älä suotta mun takia itke :( Ihmiset osaavat olla ilkeitä. Toiset luonnostaan, toiset tahallaan yrittämällä. Mutta jos kaikki ilkeilyn tarve purettaisiin netissä, olisi maailma kokonaisuudessaan rauhallisempi paikka. Parempi kohdistaa raivo ja halveksunta muhun kuin sivullisiin kadulla. Tulee vähemmän pipiä :)

      Poista
  6. Voih, tykkään niin kovin sun jutuista. Toivottavasti ei oo liikaa ikävyyksiä tiedossa. Toisaalta voi olla kivakin huilia tästä touhusta hetki :) voimia ja nauti!

    VastaaPoista

Toivottavasti jätät edes jonkinlaisen puumerkin käynnistäsi :) Pyrimme vastaamaan kaikkiin kommentteihin!

Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, tai kommenttisi on herjaava, loukkaava tms. älä tule tänne tai mene muuallekaan vinkumaan kun epäasiallinen kommenttisi on poistettu.