Torikahvilla käymisen mahdottomuus

Minä ja Leena jaksetaan aina haaveilla torikahveista. Ikinä ei päästä sinne torille asti. Aina tulee nälkä, jano, ulkomaanmatka tai Keinosen nimipäivät. Tänään mä osasin nukkua pommiin, jonka vuoksi munkit ja pahvikupista tarjoiltu ylikuuma juhlamokka saivat vaihtua lounaaseen. Tässä on taustalla joku tosi looginen syy-seuraussuhde. Vielä se ei ole ihan avautunut itselleni.



Tarkoitus oli käydä testaamassa Brondan lounas, jolta olen onnistunut toistaiseksi välttymään. Koska asioista ei vaivaudu ottamaan selvää, ovet eivät auenneet meille. Paikka on kesälomalla. Siirrettiin sijainti sen sijaan Boulevard Socialiin, jonka voisi oikeastaan jo nimittää kantaravintolakseni.

Jälleen kerran kolmiannoksinen lounas. Mä ihailen Tomi Björckin taitoa käyttää fenkolia, sen saa kokea käytännössä joka vierailulla. Mun keittiössäni fenkoli taipuu tasan salaattiin tai soppaan. Ja ihan vain tuon jälkiruokapannacotan takia on palattava pian uudelleen. Kyllä vielä sinne torillekin vielä jonain päivänä.

Ei kommentteja

Toivottavasti jätät edes jonkinlaisen puumerkin käynnistäsi :) Pyrimme vastaamaan kaikkiin kommentteihin!

Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, tai kommenttisi on herjaava, loukkaava tms. älä tule tänne tai mene muuallekaan vinkumaan kun epäasiallinen kommenttisi on poistettu.