Lahtigloria

Olen ilmeisesti aina hengaillut Lahdessa väärissä paikoissa. Eilen vietettiin tuntitolkulla laatuaikaa isän, myöhemmin Johannan kanssa, ja mulla oli oikeasti, ihan vilpittömästi sanottuna kivaa. Ajatella, Lahdessa.

Ei haittaa vaikka sää oli mieleltään yhtä ailahteleva kuin allekirjoittanut. Kymmenen minuutin rankkasateet vuorottelivat tasapaksun harmaan ilman kanssa, ajoittaisten auringonpilkahdusten yllättäessä aina välillä. Toimittiin isän kanssa perinteisen kaavan mukaan, syömään ja lasilliselle.

Ruokapaikaksi valikoitui se melkein liiankin tuttu Santa Fé, jossa oli onneksi vastikään listat uudistuneet. Valitsin kolumbialaista kalakeittoa, joka oli paitsi hyvää, myös epäkalakeittomaisen vihreää. Ruuan jälkeen käveltiin Bryggaan. Häpeäkseni en ollut aikaisemmin paikassa käynyt, vaikka mieli oli tehnyt about joka kerta Aleksanterinkadun alkupäässä kulkiessani. Elävää pianomusiikkia ja pienpanimo-oluita, miten voisi tehdä enää tuosta viihtyisämpää baaria?

Mun ja Lahden tulevaisuus näyttää tämän kokemuksen jälkeen huomattavasti valoisammalta. Ja kiinnostavalta. Esimerkiksi kulttimaineesta nauttiva Metro on vielä korkkaamatta. En tosin tiedä, oikeuttaako nykyinen lokaatio enää kulttimaineeseen. Julkisessa vessassa kun oli sitä jotakin.

16 kommenttia

  1. Oot sitten alkanu spämmäämään blogias suosittuihin blogeihin. Eipä ois susta uskonu mutta ilmeisesti sun huomionkipeydelläs ei oo mitään rajaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Elämäni ensimmäinen kerta kun laitoin oman blogini kommenttiin mukaan, sille varattuun kenttään. En tajunnut että se tulee tuollavissiin suoriltaan näkyville, ajattelin että se tulee linkiksi nimeen. Jos olisin tiennyt että se jää noin näkyväksi, en olisi sitä edes ilmoittanut. Vahingosta viisastuu :)

      Poista
    2. Huomasin saman, aika noloa.

      Poista
  2. Pah. Etenkin ulkomailla monet bloggaajat jättävät oman bloginsa näkyville kommenttiin. Mitä siitä kenellekään on haittaa? Eihän kenenkään pakko ole sinne toisen sivulle mennä vierailemaan :) ja itse ainakin juuri näin olen löytänyt monia kivoja uusia blogeja mitä lukea!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä itse asiassa vierastan paljonkin kommentin allekirjoittamista oman blogin urlilla. Siitä tulee juurikin vähän sellainen tuputusfiilis. Ellei kyseessä ole linkkaa blogisi-postaus, tai linkki on toiseen postauksen aihetta käsittelevään postaukseen.

      Poista
  3. Sun ulkonäkö ei vissiin kauhean montaa miellytä :----D

    VastaaPoista
  4. Oli kyllä harvinaisen mukava lahti päivä ja ilta! <3 Yö ei mennyt kuin elokuvis, mut ei makeeta mahan täydeltä, pitää muistaa että tää on lahti :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Älä ny :D hienon komedian tosta yöstä vois kirjottaa!
      Lahti ei kyllä koskaan muutu.

      Poista
  5. Kirjoitan nyt tästä "spämmäät omaa blogiasi" -jutusta.

    Ensinnäkin, se ei ole oman bloginsa mainostamista taikka spämmäämistä, että merkitsee bloginsa kommentoidessaan toisen bloggaajan blogipostausta. Kaikki bloggaajat tekevät näin, sillä se on osoitus avoimuudesta ja kohteliaista käytöstavoista. Blogistaniassa ei ole tapana läyhätä anonyyminä toisille bloggaajille.

    Monissa blogiportaaleissa tosiaan sen kirjoittamansa nimimerkin kautta avautuu oma blogi, mikäli kirjoittaa bloginsa osoitteen sille varattuun kenttään. Itse blogin osoitetta ei siis yleensä jää näkyviin. Toisaalta, Lilyssä näyttäisi aika monella käyneen ihan samoin kuin sinulla Iida, siis, että se blogin osoite tuleekin näkyviin. Minulle tulikin mieleen, josko Lilyssä se blogin osoite tulee aina näkyviin, mikäli kommentoija ei ole tehnyt ihan rekisteröitymällä omia tunnuksia Lilyyn. Ainakin varsin monissa Lilyn blogeissa näkyy kommentissa useinkin niin, että nimimerkin perässä lukee suluissa ei varmistettu ja sitten on kommentoijan blogin osoite. Katsopa vaikka Pupulandian uusin postaus, löytyy kaksikin kommentoijaa, joilla blogin osoite näkyy noin kommentissa :)

    http://www.lily.fi/blogit/pupulandia/helle-hattu-ja-hankala-mekko

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todennäköisesti tässä juuri on "vika". No, jatkossa osaan jättää blogilinkit Lilyn ulkopuolelle :D

      Poista
  6. Ööh mitä noloa tossa muka on? Ihan normaalia linkata blogi jos sellainen on :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moni laskee sen mainostukseksi. Vaikka mulla ei kaupallinen blogi olekaan, ymmärrän kyllä jos joku bloginpitäjä loukkaantuu lukijoiden "kalastelusta".

      Poista
  7. En seuraa blogiasi aktiivisesti, mutta pisti silmään nuo "lukijoiden" kommentit. Onko jotkut oikeasti niin katkeria ja kateellisia että kommentoivat vain ivatakseen? Onneksi pilkka kostautuu haukkujille eikä sen kohteelle:) taustojasi en tiedä enkä sinua tunne mutta toivottavasti annat mennä toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos:p toivon sinulle pelkkää hyvää ja menestystä blogin saralla:) blogeja on niin moneen lähtöön ja suurimmassa osassa annetaan elämästä ruusuisempi kuva kuin mitä totuus on. En tiedä mikä pointtini edes oli mutta haluan antaa yhden omituiselta vaikuttavan neuvon: rakasta niitä jotka sinua kiusaa. Hymyile heille ja heidän lapsellisuudelleen. Joskus he vielä kasvavat:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin olen tehnytkin kaikki nämä bloggausvuodet :D Kiitos tsempeistäsi!

      Poista

Toivottavasti jätät edes jonkinlaisen puumerkin käynnistäsi :) Pyrimme vastaamaan kaikkiin kommentteihin!

Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, tai kommenttisi on herjaava, loukkaava tms. älä tule tänne tai mene muuallekaan vinkumaan kun epäasiallinen kommenttisi on poistettu.