Sateenkaaritalo

Mä saan elää aina iltaisin noin vartin ajan sateenkaarien keskellä, mikäli aurinko niin suo. Kotiin ilmestyy lukuisia pieniä sateenkaaria, sohvaan, pöydälle, seiniin, kattoon ja lattialle. Ja sen vartin ajan koko koti näyttää paljon kauniimmalta, mitä se todellisuudessa on.


Söin tänään kanasalaattia. Tai oikeastaan kanaa salaatilla. Mä en yleensä marinoi salaattikanaa mitenkään, mutta nyt päätin kokeilla vähän vaihtelua, koska kaappiin oli kertynyt paljon erilaisia pippureita. Seuraavaksi pitää kehitellä joku lyömätön salaatinkastike, balsamico alkaa kohta jo tulla korvista ulos.


Mun viikonloppuprojektina on saada viimeinkin toi haaremeista kertova kirja luettua. Tökkiminen ei johdu itse kirjasta, teksti on hyvin jäsenneltyä, mielenkiintoista ja runsaasti kuvitettua. Huomaan vain, että asiat eivät jää mun mieleen, ja joudun kertaamaan asioita edeltävistä kappaleista. Kevätaurinko on tainnut tehdä jo ennestäänkin kohtalaiselle keskittymiskyvylleni tepposet.

20 kommenttia

  1. Miten marinoit ton kanan? Sun pitäis perustaa ruokablogi tän blogin kylkeen kun sulla on aina niin ihanan näköset sapuskat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sekoitin 50-50-suhteella soijaa, rypsiöljyä ja hunajaa, ja rouhin morttelissa rosépippuria, maustepippuria, korianteria ja mustapippuria. Sekoitin joukkoon vielä cayennepippuria, valkosipulijauhetta ja ihan vähän valkopippuria. Kanojen kanssa rasiaan ja pariksi tunniksi jääkaappiin maustumaan :)

      Poista
  2. Vooooooi ootko sä oppinu jo lukemaan? Eihän siinä menny ku 15 vuotta pidempään mitä normaalilla ihmisellä :)

    VastaaPoista
  3. Ei tainnu olla se Teräväinen mikään ihmelapsi kun ei ole NHL:ssä saanut kuukaudessa pistettäkään aikaan :) muistatkos mikä oli Granlundin ja Barkovin tilanne kun pelejä oli saman verran takana? Ei taida riittää taso edes KHL:ään asti, eiköhän se ensi kaudella pelaile Pelicansin riveissä ellei jopa farmissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Teuvo on pelannut kolme peliä, ja ollut kaksi viikkoa rapakon takana. Debyytti Dallasia vastaan, sitten Bostonia ja Pittsburghia vastaan. On ihan eri asia tehdä pisteitä jotain oilersbuffaloita vastaan missä on ehkä yksi puolustaja. Ja tasoa on vaikea näyttää, jos ei saa niitä pelejä alle. Mun mielestä on käsittämätöntä, ettei Teuvo pelannut kummassakaan backtoback-pelissä. En ihan oikeasti käsitä logiikkaa Teuvon peluuttamattomuuden taustalla, nää hetket ennen pleijareita loukkaantumissumassa kun olis hyvä näytönpaikka. Käyn omakätisesti vääntämässä Quennevillen viikset solmuun, mikäli tän kauden NHL-pelit jäi noihin kolmeen. Katsomosta käsin on vaikea tehdä niitä sinunkin kaipaamiasi pisteitä.

      Poista
  4. Oletko ottanut huomioon, että kokemasi kärsimykset viestien ja julkisen panettelun muodosta saattaa olla Jumalan lähettämä rangaistus tottelemattomuudestasi ja horjuneesta uskostasi? Rukoilemalla ja Jeesukseen Kristukseen turvautuen sinunkin kärsimyksesi laantuisi ja lisänä ikuinen elämä ja taivaspaikka olisi valmiina odottamassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole ottanut huomioon :)

      Poista
    2. Jeesus kävi kommentoimassa :D Musta se olis aika hyvin jo.

      Poista
    3. No kyllä :D Toivottavasti Gandalf ja Paavo Lipponenkin tulevat vielä kommentoimaan :)

      Poista
  5. mistä noi värit heijastuu? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luultavasti mun olkkarin lampun "kristalleista". En oo ottanut vielä selvää :D

      Poista
  6. Nii millon viittit lisätä tohon sivuun sen instagramis?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voin lisätä sen nyt kun sitä niin usein pyydetään :)

      Poista
  7. Miks päivität instaan rumia pärstäkuvia ja muuta paskaa? Kukaa ei kuitenkaa koskaa tykkää niist :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei tykkääkkään, mutta mä en pidä instaa tykkäysten takia :D Se oli mulla alunperin privaattina ruokapäiväkirjana ja lisätallennustilana. En osaa käyttää instaa "oikein" ja sosiaalisesti. Jos on ruma pärstä, ei saa kuin rumia pärstäkuvia.

      Poista
  8. ootko ymmärtänyt et oot täys läpåpä muija?

    VastaaPoista
  9. mun kissa tulisi hulluksi noiden heijastusten kanssa. :D sen mielestä ihan parasta viihdettä on aurinko ja peiliheijastukset, joita on sitten kivaa jahdata. :)
    -Nina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi liikkuu niin hitaalla vauhdilla, että Mymmeli ei kiinnitä noihin mitään huomiota :D Tosin se on muutenkin äärimmäisen laiska kissa :D

      Poista

Toivottavasti jätät edes jonkinlaisen puumerkin käynnistäsi :) Pyrimme vastaamaan kaikkiin kommentteihin!

Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, tai kommenttisi on herjaava, loukkaava tms. älä tule tänne tai mene muuallekaan vinkumaan kun epäasiallinen kommenttisi on poistettu.