24

Musta tuntuu että valtaosa ihmisistä on syntynyt maalis-huhtikuussa. Näin on ainakin mun omien kavereiden kohdalla, synttäreillä on saanut rampata harva se viikonloppu, ja Facebook-onnitteleminen on päivittäistä. Eilenkin oli juhlimisen vuoro, Suffan 24-vuotissynttärit! Lyötiin Johannan kanssa kielitaitoiset päämme yhteen ja kirjoitettiin kortti. Mun henkilökohtainen suosikkini on toi sinikeltainen onnentoivotus grönlanniksi.

Etkoiltiin ensin synttärisankarin luona lähemmäs neljä tuntia. Tarjolla oli kakkuja ja kuplivaa. Laulettiin myös kehittäviä kappaleita Singstarilla, kuten Poika saunoo, ja nautittiin naapuriviihteestä. Sen jälkeen Tivoliin juomaan ilmaiset skumpat, josta ilta jatkui isommalla porukalla viihtyisämpään paikkaan.


Eilen oli lähes hurrikaaniluokan tuuli, ja asukuvat menivät täysin säätämiseksi. Pahoittelut kaikille ohikulkijoille, jotka näkivät liikaa mun tehdessä varmaan viidesti Kesälesken metrotunnelit.

22 kommenttia

  1. miksei sul oo ylähuulta :O

    VastaaPoista
  2. Siiis vautsi, oot kyllä niin kaunis! :-o

    VastaaPoista
  3. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No en ole :D En kiinnitä sellasiin mitään huomiota.

      Poista
  4. Tai sit sä olit vaan liian ruma Tivoliin ja tuli ikävä muihin baareihin :) Näin sut etkä kyl kauniilta näyttäny. Lyhyt kuten ennenkin ja nyt myös paksu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ahaa, mä taidankin tietää kuka siellä kirjoittelee :) Huomasin kyllä kuinka mulkoilit sangen omahyväisesti monessa välissä, en olis vaan uskonut että sä vielä tunnistat näin monen vuoden jälkeen, mehän ei taidettu yläasteella vaihtaa koskaan sanaakaan? Olisit tullut juttelemaan!

      Ja vaikka Tivoli onkin pitkälti tarkoitettu näteille ja näyttäville, kuten sinä, meillä muillakin on oikeus käydä missä tahansa. Toisten ihmisten asenne onkin yksi ja sangen suuri syy miksi en Tivolissa viihdy.

      Poista
  5. Sulla on jotenkin tosi paksut jalat ja kädet. Tollaset löysät.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onhan ne suhteessa muuhun vartaloon. Ja löysyys johtuu siitä, että mulla ei ole lihasta :D

      Poista
  6. Moi! Mun oli ihan pakko tulla kirjottamaan sulle tänne. Mä en tiedä susta mitään muuta mitä netin kautta oon lukenu, ja mua jotenkin harmittaa sun puolesta ihan älyttömästi toi sairaalloinen dissaaminen ja halveksuva kommentointi mitä saat. Av- palstalla jotku kirjotti perustaneensa sua varten oikeen kiusaamisringin ja piinannen sua. Siis miten sä jaksat tota? Ja sit vastailet niihi kommentteihinki niin asiallisesti ja pitkähermosesti

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiusaamisrinki? :D Tää on jo uutta, saattaa kehittyä mielenkiintoiseksikin koko jupakka. Sillon kun mä olin nuori, harrastettiin organisoitua joukkueurheilua, mutta nykyään taitaa olla kivoin harrastus joku organisoitu joukkokiusaaminen. Mua lähinnä huvittaa, mutta myös surettaa nämä haukkujat. Jotain on pakko olla pahasti vialla omassa elämässä.

      Poista
  7. Kivan näköiset kemut ja kiva blogi muutenkin! :) Kävin ensimmäistä kertaa lukemassa ja oli pakko heti kommentoida. Jään seurailemaan, mukavaa kevättä! <3

    VastaaPoista
  8. Järkyttävii kommenttei saat. Ihmiset käyttäytyy sua kohtaan iha helvetin törkeesti. Miten kestät tota? Ja jaksat vastata noin kivasti vielä..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Välillä on jaksaminen koetuksella kyllä :D Mutta kaikelle on varmaan tarkoituksensa.

      Poista
  9. Olet kyllä bueno mimmi ;) Miellytät silmiäni todella paljon huumaavan kauniilla ulkomuodollasi <3 Terveisin poika pohojanmaalta :)

    VastaaPoista
  10. Sun silmämeikki on tosi nätti!:)

    VastaaPoista
  11. Tässä nyt muutaman kirjotuksen lukeneena täytyy tokasta, että mitä vittua? Tosin ei kirjoittajasta vaan kommentoijista johtuen. Mikä helvetti on ihmisillä ongelmana ku pitää välillä niin ilkeitä ja asiattomia juttuja laittaa, vaikka blogi täysin fiksu ja asiallinen nuoren naisen elämästä kertova blogi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on tätä bloggaamisen varjopuolia. Jokaisesta pikkuasiasta tietyntyyppiset kommentoijat ihan hakemalla hakevat ruikutettavaa :D

      Poista

Toivottavasti jätät edes jonkinlaisen puumerkin käynnistäsi :) Pyrimme vastaamaan kaikkiin kommentteihin!

Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, tai kommenttisi on herjaava, loukkaava tms. älä tule tänne tai mene muuallekaan vinkumaan kun epäasiallinen kommenttisi on poistettu.