Suomen kesä

Suomen kesä. Aina niin lämmin, aurinkoinen, sateeton ja pitkäkestoinen. Pask*n v*tut. Nytkin on varmaan -20 astetta lämmintä, tuuli ujeltaa ja reidet jäätyy ohuissa leggareissa. Kaulassa jo kaksinkertainen kaulahuivi ja päällä melkeinpä syystakki vaikka ensimäiseen varsinaiseen syyskuukauteen on vielä rutkasti aikaa.
Olihan sitä kesää joo, vähän liikaakin kuumuutta. Soija virtas ja hikipaska haisi yötä päivää, mutta tää likka vaan istu töissä tai sisällä pahimmat helteet mitkä tuli ja meni. Ja niiiin manattiin Me lehdestä Iltikseen asti että "joo, kesähelle se jatkuu ainakin syykuulle, silloin luultavasti parhaat lomasäät" joopa joo, in my head.
No lohduttaudutaan sillä että puut ja nurmi on vielä (toistaiseksi) vihreitä ja luistimet vielä kaapissa. Kuvitellaan postauskuvaan vielä vähä aurinkoa ja kesäkenkien lisäksi kirjava kesätoppi. Johan lämmittää.
Ens viikolla sataa lunta.

2 kommenttia

Toivottavasti jätät edes jonkinlaisen puumerkin käynnistäsi :) Pyrimme vastaamaan kaikkiin kommentteihin!

Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, tai kommenttisi on herjaava, loukkaava tms. älä tule tänne tai mene muuallekaan vinkumaan kun epäasiallinen kommenttisi on poistettu.