Pikaterkut



Lahden ja Riihimäen välillä on noin 60 kilometriä matkaa. Autolla sen ajaa alle tunnissa, jos sellaisen rattiin uskaltaa hypätä. Junalla matka kestää 40 minuuttia, ja jämäopiskelija saa kortillaan matkan lähes taloudenkaatavaan hintaan: 3,25 €

Jotenkin tuntuu uskomattomalta, että mä käyn Riksussa niin harvoin. Ok, viimeeksi toukokuun alkupuolella, mutta sitä edeltävä kerta venyykin jo vuosien taakse. 2011 olisko? Ja mä kun haluisin useammin nähdä pikkuserkkua ja mun melkein kummityttöä.

Arvata saattaakin, että lähden nyt elämysmatkalle radan taakse. Takaisin aamulla anivarhain, illan ohjelmaan tuskin kuuluu mitään. Ehkä muutama Heineken. Tai Somersby. Makuasiat voi muuttua, ja mulla ne muuttuu n. vartissa.

4 kommenttia

  1. Hahaa eks osaa lukee? Tos sanottiin et oot ruma, ei et nätti. Läppä ku jengi ei ees lue kommentteja loppuun vaan on heti kieli ruskeena persettä nuolemas jos yhdenki komman saa.

    VastaaPoista

Toivottavasti jätät edes jonkinlaisen puumerkin käynnistäsi :) Pyrimme vastaamaan kaikkiin kommentteihin!

Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, tai kommenttisi on herjaava, loukkaava tms. älä tule tänne tai mene muuallekaan vinkumaan kun epäasiallinen kommenttisi on poistettu.