Home sweet home




Sisustaminen.
Asia joka on pienestä asti ollut melkein yhtä suuri intohimo kuin leipominen ja kakkujen teko. Tosin leipurointi on tullut monta monta monta vuotta myöhemmin kuvioihin mutta kiisi silti mun-juttuna kaiken ohi. 

Tänään sain taas innostuksen melkein keskellä yötä rupee laittamaan makuuhuonetta uuteen uskoon joka tarkoitti vaatemylläkän raivaamista, sängyn kääntämistä ja verhojen vaihtamista. Tai paremmin sanottuna laittamista :D

Ah, uudet ihanat verhot vihdoin paikallaan!

H&M:n blingi tyynynpäälliset on vaan niin yli-ihanat joista kannatti maksaa ja odottaa kuukausitolkulla!

Oon ihan romahtanut kaikkeen romanttiseen, pitsiseen, kromiseen, kiiltävään, lasiseen, valkoiseen ja ajanpatinaa saaneeseen. Odotan niiiiin innolla sitä päivää kun kotini on JUST eikä melkein sellainen kuin se kuvitelmissani on. Siihen asti täytyy ainakin odottaa kovasti että joku päivä mulle luovutetaan mummolasta aivan tajuttoman ihana vanha rukki joka on vielä ihan hengissä ja ehjänä, voi ettäettäettä. Singerin vanha poljettava konekin siellä odottaisi.. <3

Blogi vinkkejä tähän aiheeseen liittyen saatte nyt!
 En osais oikeesti valita kumman ottaisin, jos saisin valita itselleni jomman kumman, Miian tai Wilhelmiinan kodin, molemmat on ihan taivaallisen ihania.




***


Kuten kuvista näkyy, itselläkin se maku on muuttunut moneen moneen otteeseen ja heitellyt mitä ihmeellisimpiin vaihtoehtoihin. Siniruskea valinta on tämän asunnon ensimäinen tyyli, jolloin päällimäisenä haluna oli moderni, pirteä ja värikäs koti jonka jälkeen tuli romanttinen pitsihepeneinnostus pitkäksi aikaa. Sitten alkoi kyllästyttää kun ei ollutkaan varaa loihtia mummolasisustusta niin intensiivikseksi kun halusi niin päädyin onneksi vain muutamaksi päiväksi nimeltämainitsemattoman mukaan "pornoluolanpunaiseen" lookiin josta hyppäsin onneksi takaisin valkoiseen pilviunelmaan.

Lisäinspiraatioita odotellen,
- Tiia -

3 kommenttia

  1. Musta nykyinen sisustus on aika keskeneräisen näköinen. Toinen seinä tyhjänä ja tuohon tyyliin ei sovi ikean ruskea lack hylly yhtään. Mut hyvä idea! Parempaa toteutusta ootellessa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, niin on. Meidän koko koti o niiiiiin kesken ja seassa vielä vanhoja sisustusmaun rippeitä että välillä ihan potuttaa. Mut mun budjetilla edetään hitaasti siihen että se on "valmis". Vaikka muuttuvan mielen yms kanssa koti ei oo koskaan valmis. :D

      Poista
    2. Ja niin, muuten, tuohon toisen seinän tyhjyyteen tuli muutos pari sekuntia kuvien oton jälkeen.. :D Se ei siis ole tyhjä.

      Poista

Toivottavasti jätät edes jonkinlaisen puumerkin käynnistäsi :) Pyrimme vastaamaan kaikkiin kommentteihin!

Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, tai kommenttisi on herjaava, loukkaava tms. älä tule tänne tai mene muuallekaan vinkumaan kun epäasiallinen kommenttisi on poistettu.