rainy day

Joskus sadepäivä tulee kuin tilauksesta. Silloin saa tekosyyn olla tekemättä mitään, sateellahan voisi vaikka kastua. Ei edes tarvitse siivota, sade on itsessään niin masentava asia, että ei tarvitse tehdä ikäviä asioita. Tässä yhteiskunnassa on suorastaan ruma olla tekemättä mitään. Minusta on oikein kivaa, että tänään sataa.


Sadepäivään sopii ehdottomasti joku lämmin keitto, joka on helppotekoinen, mausteinen ja itsestäänvalmistuva. Tänään siis tomaattipohjaista linssikeittoa. Lisänä itsetehtyjä auringonkukansiemensämpylöitä, musta tuntuu, että mä leivon joka päivä. Nimikkotee kuuluu asiaan.


Sateen hyvä puoli on myös siinä, ettei tarvitse kuunnella tuolla 20 metriä alapuolellani aina arkisin tapahtuvaa, kerrassaan rasittavaa autokatosremonttia. Sateenropinan sijaan välillä on mukava kuunnella musiikkia. Joose Keskitalon angstifolk sopii sadepäivään kuin Artturi kaappiin. Kuunnelkaa itse!
Tule minun luokseni, kulta

Kuolleen miehen laulu

Minä ja kapteeni

14 kommenttia

  1. onks sul vittu jotain viel homoja vastaa? vtn. toi artturi kaappiin takas-juttuun. oot kyl niin turha

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos lukisit asioita ajatuksella ja olisit joskus perillä maailman menosta ymmärtäisit ettei Artturi kaapissa liity mitenkään homouteen :D

      Poista
    2. No nyt kyllä ymmärsit tahallasi väärin. Vaikka et tietäisikään Salkkareiden legendaarista "lelut uuniin, Artturi kaappiin"-meemiä, en usko miten saisit noista kahdesta sanasta tehtyä musta jonkun suuren homovainoajan.

      Poista
  2. pitäisi bloginpitäjän kuitenkin miettiä millaista tekstiä käyttää. eli ei tollasta vähemmistövastaista vertausta tai muitakaan mauttomuuksia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitäisikö sunkin anonyymina sitten miettiä millaista tekstiä käytät kun annat kuvan että sulla on jotain meitä vastaan? mekin ollaan vähemmistö.

      Poista
  3. En nyt tarkoita, että hyväksyisin, mutta sinänsä ymmärrän teidän saamanne kommentit ja lukijoiden vähäisyyden. En halua kuulostaa ilkeältä, mutta kauniit ihmiset saavat helpommin lukijoita vaikka kirjoittaisivat mitä hymiöin raiskattuna. Te taas kummatkin kirjoitatte hyvää kieltä ihan hauskasti, mutta ootte vaan niin rumia, että teitä ei jaksa kukaan lukea. Niinkuin en minäkään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen syvästi pahoillani siitä, että meistä kumpikaan ei ole syntynyt sinun kauneusihanteitasi täyttäväksi naiseksi.

      Puhtaasta mielenkiinnosta, voisitko kirjoittaaa viestin, jossa kuulostat ilkeältä?

      Poista
  4. mä tiiän mitä teit viime yönä. jos et muista ite, ni jotain sellasta mitä olis syytä hävetä. Koko lahti nauraa sulle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Iida et kai sä nyy vaan oo taas halaillu puita ja paskonu julkisille paikoille? Tästähän on puhuttu!! Häpeä.

      Poista
    2. no jos ei ite kehtaa kertoa ni mä voin. oli eka alkuillan johonki kahteentoista asti rillos dokaas. se heitettii sit ulos ja sai porttikiellon ku sytytti röökin sisällä ja ei suostunu sammuttaan ni poke työns pihallle. sit se meni glowii ku seurasin sitä ku läppä muija ja ei ehtiny olee kauaa ku alko yrjöön lattialle ja päällensä ihan vitun paljon sitä yrjöö. joku jätkä vissii sen kaveri sit lähti viemään kotiin sitä.

      Poista
    3. No mitäs häpeemistä tossa on :D jokatoisen perus suomalaisen juntin maanantai-ilta :D :D

      Poista
  5. Huvittavaa et te pidätte blogia yhessä ja silti haukutte toisianne koko ajan. Luulis et te ootte kavereita. Tai ainaki sä juntittelet, nolottelet ja rumattelet Iidaa koko ajan.

    VastaaPoista

Toivottavasti jätät edes jonkinlaisen puumerkin käynnistäsi :) Pyrimme vastaamaan kaikkiin kommentteihin!

Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, tai kommenttisi on herjaava, loukkaava tms. älä tule tänne tai mene muuallekaan vinkumaan kun epäasiallinen kommenttisi on poistettu.