Raitilla


Rauli Badding Somerjoki - Laivat


Vietettiin äidin kanssa torstai-iltaa Pesäkallion kesäteatterissa, koska Käenpesän Luukas kesäteatteri on ollut iät kaiket meidän kesäperinteemme. Jostain syystä en ollut ehtinyt vierailla Pesäkalliolla kertaakaan sen kuusivuotisen historian aikana, kunnes tänään saatiin ex tempore-idea mennä. Tehtiin samalla kesän kävijäennätys.

Esitys oli siis Raitilla - Rauli Badding, jonka suhteen mulla ei ollut sen kummempia odotuksia. Moni on kehunut, vielä useampi haukkunut lyttyyn. Mä tykkäsin todella paljon tuosta elämänmakuisesta ja kaunistelemattomasta esityksestä, joskin ystäväni sanoja lainaten, joku muinainen suomirock, on lähellä sydäntä. Baddingin muusikkouran läpikokenut äitini kyynelehti avoimesti esityksen loppupuolella keuhkoputkentulehduksien ja juoppohulluuksien vallatessa roolihahmon, mä tyydyin nieleskelemään ja katsomaan koivujen huojuntaa. Lahdessa liikkuvat, käykää ihmeessä katsomassa, jos ette ole vielä ehtineet! Esityksiä on vielä elokuun ensimmäiseen viikonloppuun.

Kesäteatteriin kuuluu pukeutua mekkoon tai vähintään hameeseen. Mulla oli päällä turkoosinpetrooli high-low-hame, korkkareita unohtamatta. En ehtinyt ottaa uusia asukuvia ennen meikkaamista, ja räpsäisin ne vielä päivän pimeimmällä hetkellä. Sori!

7 kommenttia

Toivottavasti jätät edes jonkinlaisen puumerkin käynnistäsi :) Pyrimme vastaamaan kaikkiin kommentteihin!

Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, tai kommenttisi on herjaava, loukkaava tms. älä tule tänne tai mene muuallekaan vinkumaan kun epäasiallinen kommenttisi on poistettu.