Tiia from A to Ö (part 1)

Mä haluun kans! Joten avaan sanaisen arkkuni ja päästän aakkoset valloilleen omastakin puolesta!

A
... lyö oikeesti niin tyhjää et jätän tän kohdan suosiolla väliin.

Bubble boy,
Breakfast at Tiffany's ja Brokeback Mountain. Kolme elokuvaa maailman parhaista. Ne vaan on jotain, BB on niin täynnä insidevitsejä, Breakfast at Tiffany's on vaan jotain, hörhö akka New Yorkin kaduilla kanssan kissa nimeltä Kissa. Pakollinen itkukohtauskin on lisätty kun ikkupikkukitta on ihan ykkin tateetta. Brokeback mountain on vaan alusta loppuun saakka yhtä palvontaa, selittämätöntä rakkautta leffaa kohtaan :D

Casa-blogit
Yksi blogimaailman helmiä, mahtavia ja ihania blogeja mitä voisi selata uudestaan ja uudestaan ja uudestaan.

Disney
Waltin elokuvat, nyt ja aina. Henkeen ja vereen!

Hollywoodrag


Eva Longoria
on jumalainen nainen, ihan älyttömän ihana. Se nauru ja ääni ja voi ei, tekee sanattomaksi. 

Facebook
Myönnän, olen facebook riippuvainen. En todellakaan tulis viikkoa pidempään toimeen ilman facebookkia. Sieltä näkee mm. melkein kaiken, saa ilmaseks jutella ystäville aina kun ei ole puheaikaa, eli usein. 

Guitar Hero
Yks maailman parhaita pelejä! Se niiiin rokkaa! Nyt tosin en oo pitkään aikaan sitä pelannut. Kun se löytyy itseltäkin niin siihen kausittain vähän kyllästyy, mutten ikinä antais sitä pois!

Huonekalut
Huonekalut, varsinkin kaupassa olevien saavuttamattomien huonekalujen hiplailu ja kyylääminen on mahtavaa ajanvietettä. Vietän valehtelematta päivässä ainakin tunnin selaten puhkiluettua IKEAn kuvastoa, JYSKin sivuja tms. Niihin ei vaan koskaan kyllästy, paitsi sitten kun ne lopulta seisoo oman kämpän sisällä. Pyh.

Itserakkaus
On yksi itselleni tärkeimpiä piirteitä minussa, rakastan olla itserakas! Itsevarma en ole, se on taas ihan toinen asia, mutta itserakas kyllä. Välillä vähän liikaakin. No mutta, ei voi rakastaa toista ennenkuin rakastaa itseään. Joten lots of love!

Jesse Metcalfe
Tätä ei tarvitse oikeasti edes selitellä, eihän? *menee vaihtamaan housut* huh. 

Kakut
Kakut on jotain niin kaunista. En muutama vuos sitten edes tiennyt että noinkin yksinkertaisella ja yleisellä asialla voi tehdä melkeinpä taidetta. Itse olen aloittamassa leipuri-kondiittorin opinnot ja pääsen muutaman vuoden päästä tekemään tätä taidetta ihan alan ammattilaisena. Sitä odotellessa.

Lappi
Se on ihana paikka, tosin en ole kertaakaan käynyt siellä talvelal, enkä toisaalta haluakaan. Ilman lunta, varsinkin kesällä Lappi on ihana paikka, niin kaukana kotoa mutta silti vielä turvallisessa Suomen maalla. 

- Tiia -

2 kommenttia

  1. Miks matkit tässä Iidaa postauksen nimeä myöten?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos et jo sisäistänyt, nii blogi on meidän yhteinen. Joka suomenkielellä tarkoittaa yhteisiä/yhteneviä juttuja =)

      Poista

Toivottavasti jätät edes jonkinlaisen puumerkin käynnistäsi :) Pyrimme vastaamaan kaikkiin kommentteihin!

Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, tai kommenttisi on herjaava, loukkaava tms. älä tule tänne tai mene muuallekaan vinkumaan kun epäasiallinen kommenttisi on poistettu.