Sabotage


Just silloin kun mä oon töissä niin aurinko porottaa pahemmin ku koskaan ja ilma on mitä kuumin. Huomenna sit taas kun ois vapaa päivä, ni auta armias taivaalta varmaan sataa p*skaa ja asteita on -20. Onnee vaan.
Tuntu postausta aloittaessa että mulla oli vaikka kuinka paljon kerrottavaa ja tapahtumaa, tosin ilman kuvia joka saattaa aiheuttaa postauksesta tönkön. Mut nyt tuli totaalinen aivosumu, enkä muista varmaan ees puolia.

Toissapäivänä käytiin taas mummolassa poikkeamassa, tälläkin kertaa iltamyöhään kello 20 jälkeen. Sain päähän piston että tällä kertaa mä haluan ajaa meidän Chevrolet Astroa. Se meni oikeesti hyvin, ku apteekin hyllyltä. Heittelin siinä rinkiä tietä edes takasin, tienpäässä aina peruuutuskäännös ja takasin. Kolme pimppistä siinä ehdittiin vetämään kun jollain ihmeen tavalla mä sain _automaatti_ auton tyssäämään keskelle helkkarin tietä. Ei käynnistyny, ei lähteny sitten mihkään. Siinä tönöttää. Hienoa.
Lähtiessä päätin lainata sedältä pientä pakasterasiaa ja hakea pikkupurkillisen mustikoita lähimetsästä. Intopiukeena ja sedän sanat "siellä ja siellä on vaikka kuinka paljon, mää keräsin sieltä jo kolokytä litraa" lähden ballerinoissa ja leggareissa tarpomaan metsään. Ja kuinkas kävikään, mun saaliiksi koitui yksi kokonainen mustikka. Kyllä oli niin tarkkaan putsattu koko metikkö. Pettyyneenä kotimatkalle.

Sitten mun piti vielä jauhaa ja hehkuttaa siitä, miten viimein löysin koulukirjat itselleni. Aloin jo olla paniikissa, koulun alkuun on kaksi viikkoa ja jokanen nettikauppa väittää ettei kirjoja löydy mistään eikä oo tilattavissa, ei oo saatavilla, bla bla bla. Sitten löysin sivuston nimeltä Adlibris josta löytyikin kaikki tarvittavat kirjat ja suht halpaan hintaan. Sivusto on kumminkin joku huijaus sivusto ja kohta mä istun vankilassa tai jotain muuta hienoa. Mutta tosiaan tilasin 130 eurolla kirjoja ja köyhdyin kertaheitolla. Vielä olis maksettavana "koulupuku" ja kengät, 150-170 e. Huh, nälkäpäivät edessä. 

Vielä loppuhehkutukseksi, että tänään varmistui jotain aivvvan mahtavaa, jota en vielä paljasta ;) Odottakaa 28 päivää. Niin joudun mäkin :(

- Tiia -




9 kommenttia

  1. http://www.demi.fi/keskustelut/blogit/bloggarit-millaisia-kommentteja-blogin-pitäjän-ei-tarvitse-sietää#.Ufag1aYazCQ

    VastaaPoista
  2. Pitääkö tuolla kirjoiteltu paikkaansa, vai onko sulla hiv?

    VastaaPoista
  3. pitääkö tuolla kirjoitettu paikkansa, vai onk sulla hiv?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai mulla hiv? :D Tottakai, aidsiin tässä kuollaan minä hetkenä hyvänsä.

      Poista
  4. Nettivinkattu! Ajat autoa alikäsenä! nolo!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tota.. Millähän planeetalla sä asut, meillä sattuu nyt nimittäin olemaan ihan eri käsitys "alikäisyydestä" :D :D

      Poista
  5. Sillon auton pitäis olla rekisteristä pois. Älä päde lailla jos et tiedä siitä vittu mitään

    VastaaPoista
  6. näit kommenttei on aina hauska lukee täälä :D välil tuntuu et parempaa viihdettä ku itse postaukset.

    VastaaPoista

Toivottavasti jätät edes jonkinlaisen puumerkin käynnistäsi :) Pyrimme vastaamaan kaikkiin kommentteihin!

Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, tai kommenttisi on herjaava, loukkaava tms. älä tule tänne tai mene muuallekaan vinkumaan kun epäasiallinen kommenttisi on poistettu.