Pilot



"Mihinkäs kissa karvoistaan pääsisi?


Olen Iida, 20-vuotias Lahteen jämähtänyt spontaani haaveilija, ja 7-vuotiaan Mymmeli-kissan yksinhuoltaja.

Seitsemän viime vuoden ajalta kuusi aloitettua blogia. Aina aikansa kutakin. Nyt iski kaipaus takaisin blogimaailmaan, tahdon ikuistaa päiväni talteen vaikkei elämässä mitään jännittävää koskaan mukamas tapahdukaan. Mulla on myös ihan liikaa asiaa ja tykkään kirjoittaa. Joten miksi ei?

Mukahauska verbaliikka ja laaduton kamera, ailahteleva motivaatio ja materialismionnellisuus. Niistä on mun osalta tämä blogi tehty. Vaikka aina ei siltä tuntuisi, mun elämä on muutakin kuin jääkiekkoa."

-Iida-

***



"Heh, kello on tällä hetkellä 3:02 keskellä tiistaiyötä, ja me saatiin Iidan kanssa idikseks perustaa yhteinen blogi ilman mitään aiheen tynkääkään. Kummallakaan ei taloudellinen puoli oikein salli jokapäivästä vaatteitten ostelua ja näyttelyä, perus päiväkirjablogi, 'Moikka lukijat, tänään kävin Hilman kanssa prismassa ja kävelimme alkon ohitse seppälään mutta en ostanut mitään, sitten menin ankkapuistoon istumaan thats it, love my life <3' on nyt vaan suoraan sanottuna ihan perseestä. Tylsää. Kulunutta. Ajatuksetonta. Tylsää.

No eipä meidänkään elämät sen hehkeempiä oo ku Prismassa tai Triossa pyörimistä ja paskanjauhamista mut silti me käytiin keskustelu et 'mieti ku me joku päivä ollaan jotain kuuluisia indiebloggaajia ja saadaan miljoonii sponssauksista ja ollaan kuuluisia' Sitä päivää tässä odotellessa.

Pitemmittä puheitta, en aio tässä ekassa postauksessa nyt tän enempää ittestänikään kertomaan, kaikki oleellinen tulee ehkä näissä sisältörikkaissa kirjotuksissa esille ajan mittaan. 

Sitä odotellessa!"

- Tiia -

4 kommenttia

  1. Hahaha! Ihanku teistä tulis koskaan Indiedays-bloggaajia. Ettekä varmana saa yhden yhtä sponsoria, koska siihen tarvitaan lukijoita ja paskabloilla ei niitä saa. Vois vähän miettiä tarviiko jokaisen trioteinin perustaa blogia. Onko teillä mitään annettavaa? Ei ole.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huumoria saa ostettua Valtsusta, voin antaa alennusta. Tervetuloa torstaina 7-14.15 :D

      Poista
    2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

      Poista
    3. Mun ymmärtääkseen, joku aiempi juorublogi julkaisi tekstin jostain missä oli käynyt näin, mutta siinä ei puhuttu mitään nimillä, oli vain tuntomerkkejä. Sit joku ihana ihminen(ihmiset?) päätti jotenkin yhdistää Annikan, Vilun ja Iidan niihin tuntomerkkeihin, vaikka vissiin kukaan ei oikeestaan niihin edes sopinut. Näin mä olen asian lähtökohdan käsittänyt, Iida varmaan haluaa itse vastata tarkemmin... :D

      Poista

Toivottavasti jätät edes jonkinlaisen puumerkin käynnistäsi :) Pyrimme vastaamaan kaikkiin kommentteihin!

Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, tai kommenttisi on herjaava, loukkaava tms. älä tule tänne tai mene muuallekaan vinkumaan kun epäasiallinen kommenttisi on poistettu.