Richmond

1. Yllättävää kyllä, en osannut päättää Esaksi kavereiden kesken kutsutun Heinekenin ja Somersbyn väliltä, joten otin molempia.
2. Papillonin ekat "muutamat"
3. Singstar sai luvan toimia aamuherätyksenä.
4. Tiia teki mulle aamukampauksen!
5. Jo kulttimaineeseen nousseeseen Kirjaan kirjoitettiin asiallisia ja asiattomia juttuja halki päivän ja yön.
6. Pakollinen junamatkustamiseen liittyvä rataräpsy.

Aikaa vietettiin Graniitti-nimisellä aukiolla, joka toimi skeittiteinien kokoontumispaikkana sekä kamanvälityspisteenä. Yllättävän nopeasti meille tuli sekä kylmä että pissahätä, joten päätettiin vaihtaa leiriä. Siirryttiin Papilloniksi kutsuttuun ravintolantapaiseen, jonka tuomitsin heti nimen perusteella strippiluolaksi. Todellisuus oli sentään toinen. Muutaman vettä väkevämmän jälkeen palattiin Graniitin lavalle istumaan, kunnes päätettiin mennä Ykkösgrillin kautta kotiin. Humalaisen ärrävikaisen naisen suusta tuli kutakuinkin "arrhuustohrulkeba", kuin ihmeen kaupalla oikeaa ruokaa sieltä tuli.

Tässä kotona sitten odotellaan, että dädi veisi mut syömään. Onneksi on omaa aikaa olla syntyjen syvien ja suurten kysymysten äärellä. Kuten sen, mitä Jere Karalahti juo voitonjuhlissa hänen joukkueensa voittaessa mestaruuden? Mun vahva intuitio on, että Angry Birds-limpparia.

3 kommenttia

  1. Voiks seurata bloglovinil?

    VastaaPoista
  2. Mä ostin just äskön valderoisesta keltasen angry birds limpparin, kaivoin oikein reiän pohjalta.

    VastaaPoista

Toivottavasti jätät edes jonkinlaisen puumerkin käynnistäsi :) Pyrimme vastaamaan kaikkiin kommentteihin!

Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, tai kommenttisi on herjaava, loukkaava tms. älä tule tänne tai mene muuallekaan vinkumaan kun epäasiallinen kommenttisi on poistettu.