Seikkailuja


Luonto kutsuu ja jokainen voi päästää minun laillani sisäisen kärbänsä ulos.

Oli ehkä maailman paras idea lähteä katsomaan vanhaa pappaani mummolaan, kello kahdeksan illalla. Mikäs siinä, sisällä ei kumminkaan kauaa viihdytä ja pihalla lääniä mennä ja möykätä niin ei haittaa vaikka vanhus päättääkin mennä vetämään zetaa.

Mitään fiksua ei kylläkään saatu aikaan. Ajoin mä meidän vihreä konepeltsisen vanhan Golfin mökille tyssäten kytkimen nostamiseen ainakin 10 kertaa ja loikkien kengurubensalla, mutta perille päästiin.




Ehkä paras tylsän automatkan vietto tapa on täyttää ristikkoa. Siks sellanen pitää olla aina kassisa mukana, sitä on kiva töissäkin tuhrata kun kukaan ei näe.



Viinimarjat on pahoja, mutta samalla niihin jää kouukkuun kun maistaa yhdenkin.


Loppuillasta telkkarista tuli jotain ihan ihme ohjelmaa, missä tämä kuskinainen neljän lapsen kanssa popitti Armin & Dannyn Tahdon sulle olla hyvin hellää vanhassa punasisustaisessa Fiat 127:ssa. 
(Rökitän kyseisessä biisisä singstarilla yli 9000 pistettä, wuhuu!)
Ohjelma muutenki hyppäs tästä -80 luvun meiningistä yhtäkkiä 2000 lukuun kun lapsilla oli läppäreitä ja kännyköitä sun muuta.

***



Iltapalaksi on hyvä vetää itsetehtyä mustikkapiirakkaa (myllyn parhaan valmismurotaikinasta ja äitin keräämistä mustikoista vuodelta 1975) vaniljakastikkeen ja kuningatarjäätelon kera.
Nomnomnom

- Tiia -

2 kommenttia

  1. Tekisi mieli tehdä mustikkapiirakkaa, ja kunnolla vaniljakastiketta päälle,ahnomnom.

    VastaaPoista

Toivottavasti jätät edes jonkinlaisen puumerkin käynnistäsi :) Pyrimme vastaamaan kaikkiin kommentteihin!

Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, tai kommenttisi on herjaava, loukkaava tms. älä tule tänne tai mene muuallekaan vinkumaan kun epäasiallinen kommenttisi on poistettu.