Rotten


Minä täällä moi!
Sanoin Iidalle varmaan tunti sitten meneväni nukkumaan, mut mites kävikään. Kristo kuoli ja Paula on raskaana. Niinhän sitä sanotaan kun joku kuolee niin uusi elämä syntyy, joten tässä ehkä syy siihen miksi Severi on niin veemäinen ipana?

Muistin yhtäkkiä meidän eilisiltaiset yöleikkimiset camtoyssa ja pakkohan ne on jakaa teillä, niin helvetin kauniita ku me nyt vaan ollaan.





Näitä kuvia oli ainakin 30 kappaletta, mutta koin parhaimmaks jättää ne loput ihan vaan tänne oman koneen suojiin.. 

- Tiia -

7 kommenttia

  1. Ootteks te siis sisaruksia? Onko teillä kummallakin sori mut vammaset silmät? Tai et ei oo epäsymmetriset vaan on jälkeen jääny. Tiia on teistä paljon kauniimpi, Iida on tos ekas yhteiskuvassa seminätti mut muuten näyttää ihan perseeltä. En kehtais julkasta itestäni missää tollasii kuvii Oikeesti :-----D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei olla sisaruksia vaan pikkuserkuksia. Meille kummallekkaan ei ole diagnosoitu sairautta, joka aiheuttaisi jälkeenjääneitä silmiä. Minä en ole näitä kuvia julkaissut. Oikeesti.

      Poista
    2. Mikä ihmeen termi edes on "jälkeenjääneet silmät"? Me ollaan muuten vaan jälkeenjääneitä. Mä aion alottaa 2. asteen opinnotkin 5 vuotta ikätovereitani myöhemmin. Aika seriously retard.

      Poista
  2. Sori mut mua ällöttää toi eka kuva..

    VastaaPoista

Toivottavasti jätät edes jonkinlaisen puumerkin käynnistäsi :) Pyrimme vastaamaan kaikkiin kommentteihin!

Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, tai kommenttisi on herjaava, loukkaava tms. älä tule tänne tai mene muuallekaan vinkumaan kun epäasiallinen kommenttisi on poistettu.