Tiia from A to Ö part 2


Maalaisromantiikka
Mikä ihana sana. Maailman kaunein tyyli sisustaa koti. Rottinkia, ajanpatinaa, valkoista, pitsiä, ruostetta, koukerotekstiä, tilkkutäkkejä, röyhelöitä kaikkialla. Ihania vanhanaikaisia kuluneita piironkeja ja senkkejä. Peltipurkkeja kauniille kukille ja voi elämä.

Naiset
Mikä ihana tekosyy. Meissä vaan on niin paljon enemmän. Enemmä katsottavaa, enemmän ajateltavaa. Vaate-, kosmetiikka- tmslehtisissä on aina 20 kertaa enemmä naisille. Niin.

One thousand and one nights
on ehkä maailman ihanin kirja. En tosin ole lukenut kaikista kuudesta osasta vasta kuin neljä, mutta inspiraatiota odottaen. Tein joskus yläasteella kirjasta semmoisen "esitelmänkin". Se on vaan sellainen jonka jokaisen tulisi lukea ainakin kerran elämssä. Vähän niinku Raamattu.



Piirtäminen
Ei ole nykyään enää niin suuri intohimo mutta aivan mahtavaa ajanvietettä silti. Kyseiselle alalle suunnittelin lähteväni kouluunkin mutta sitten tajsin että piirrän mieluummin harrastuksena kuin työnä, vaikka siihen resulsseja onkin.

Q
Jätän tän suosiolla väliin myös. Hitto mä varmaan edes tiedä yhtäkään Qlla alkavaa sanaa.

Relaatiot ja Riviera Maison
En osannut päättää näiden kahden välillä joten pistin molemmat. En osaa selittää relaatiopelejä, mutta ne on mitä veetuttavimpia ja yksi mahtavimmista tavoista kuluttaa aikaa ja saada aivojumppaa. Sitä ei voi kuin kokeilla itse täältä!
Riviera Maison taas edustaa jo em. maalaisromantiikkaa ihanilla tuotteillaan, nom nom! Oon ikuisuuden kuolannut RM:n hurrikaaneja, ne on vaan niin ihania että niistä näkee jopa märkiä unia. Harmi vaan että tuskin koskaan saan sellaista kotiutettua, hintaluokkakun on mitä on..

kuva RM

Sisustaminen
Se nyt on tullut luultavasti jo sanomattakin selväksi. Jos mulla olisi tarpeeksi silmää, omia ideoita ja mielikuvitusta, olisin hyvin mahdollisena nähnyt itseni myös jossain alan hommissa, mutta tyydyn nyt vain sisustamaan omaa kotia.

Twilight
On vaan niin ihanan kliseinen ja loppuunkulutettu mutta ne voisi vain katsoa uudestaan ja uudestaan ja uudestaan.. Kristen Stewart on ihana!

Vaatteet
Vaikkei musta (meinasin aloitta lauseen sanoilla "on vaan niin ihania" mutta ehkä vähän vaihtelua eikä samaa jankuttamista..) saa ehkä ihan semmosta kuvaa mun päivittäisellä toppi-kollari yhdistelmällä niin mun mielestä vaatteita on vaan ihana kyylätä, sovittaa ja kuvitella ihania asukokonaisuuksia, saatika sitten bongailla niitä netistä. Mä vaan odotan sitä päivää että mulla on kroppaa pukeuta jopa jätesäkkiin :D


Jätän nyt loput kirjaimet kokonaan edes miettimättä, tää oli muutenkin jo ihan liian haastavaa mun sumuaivoille, niin koitappa nyt keksiä tyyliin X:ään jotain mielenkiintosta kerrottavaa itsestäni. Amen.

- Tiia -







Ei kommentteja

Toivottavasti jätät edes jonkinlaisen puumerkin käynnistäsi :) Pyrimme vastaamaan kaikkiin kommentteihin!

Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, tai kommenttisi on herjaava, loukkaava tms. älä tule tänne tai mene muuallekaan vinkumaan kun epäasiallinen kommenttisi on poistettu.